Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

anca de unde ai cumparat porumb...de la intrarea in orasel?

Doamne ai grija si de noi 10+

aproape de Casa Surprizelor pe aleea principala

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Fetelor cu carucioare proaspete felicitari!
Si la noi totul bine si in grafic, DT cu rezultat foarte bun. La inceputul ecografiei se zbenguia foarte tare si uitandu-se dupa sex a zis ca pare sa fie fetitza. Cand s-a mai linistit la final de eco s-a uitat din nou si mi-a zis ca de fapt pare mai degraba baiat. Asa ca ma voi abtine sa imi pun carucior ca nu m-a lamurit foarte tare. Teoretic trebuia sa fie fetitza 100%. Pentru ca peste tot pe net zice ca spermatozoizii fetite traiesc mai mult decat cei cu baietei iar eu am ramas la 6 zile dupa sexuri cand teoretic toti baieteii trebuiau sa fie de mult knock-out... Acu ce sa fac? Sa cred parerea de la sfarsit cand statea bb linistit ?...

Mami de (28.10.2008) si bb2 12+

Mergi la inceput

Pai poate aconfundat putza cu cordonul .Tu ce simti ca este?

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Pai poate aconfundat putza cu cordonul .Tu ce simti ca este?

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Cordonul sigur nu era ca mi-a aratat si mie si mi-a explicat ce si cum si era destul de clara treaba... chiar daca "treaba" are probabil ceva gen.. cativa milimetri micutzi . Eu nu simt nimic. Nici la prima sarcina nu am avut sentimente de genul asta. Dar luandu-ma dupa studiile cu pricina trebuia sa fie fara urma de indoiala fetita. Oricum, sunt foarte fericita orice ar fi si abia astept sa se nasca. Mi-a trecut brusc si oroarea de cezariana cand am vazut bebele ala mic care tzopaia si facea cu manutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Alinuska tu ai oroare de cezariana????
Hai ca asta-i buna ...dar vad ca mai ai un bebe care pp ca l-ai nascut natural si stii tu ce zici...
Eu deja nu dorm noaptea de frica nasterii

Fericita 13+

Mergi la inceput

Important este ca pana atunci sa va faceti curaj ,sa nu va ganditi cat de rau o sa fie si cat o sa va mai doara....si de prin luna 7 am auzit ca daca bei ceai de zmeur ajuta la nastere

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Ioana, taman ca nu am nascut natural prima data. Am nascut prin cezariana la minunatul CF2 despre care s-a tot vorbit in ultima vreme. Cine isi imagineaza ca daca naste prin cezariana scapa de dureri se inseala. Ca in fond e o operatie ca oricare alta si nu e deloc usoara. Cu mine in salon era o mamica cu puiul ei care nascuse natural. La nici jumatate de ora dupa nastere era in mare verva, manca friptura si era foarte implinita si multumita. Nu avea nici epiziotomie. Iar bebele ei a fost incomparabil mai linistit decat al meu cat am stat acolo impreuna. Eu in schimb am stat intepenita pe spate 24 de ore pana m-au dat jos din pat (cu dureri f mari si stare de lesin foarte puternica), dupa care abia m-am tarait de colo colo rugandu-ma de asistente sa ma ajute cu ceva, dupa care inca vreo doua saptamani acasa abia ma ridicam din pat si abia ma suiam in cada... nu vreau sa imi mai amintesc. Dar daca o sa fie musai, sigur am sa o repet (numai ca nu la spitalul ala - sub nici o forma) bucuroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Imi pare rau de experineta ta Alinuska...
Eu stau ca un copil cateodata si ma uit in jos...cum sa iasa un bebe printre picioarele mele si eu sa supravietuiesc ..
Nu stiu ce va fi pana atunci si cum o sa nasc...dar daca nasc natural o sa imi ridic singura o statuie.

Fericita 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Imi pare rau de experineta ta Alinuska...
Eu stau ca un copil cateodata si ma uit in jos...cum sa iasa un bebe printre picioarele mele si eu sa supravietuiesc ..
Nu stiu ce va fi pana atunci si cum o sa nasc...dar daca nasc natural o sa imi ridic singura o statuie.

Fericita 13+

si mie mi se pare ca mai e o vesnicie pana atunci si totusi..optez pt nasterea naturala ....recuperarea este mai rapida...sau asa s-a intamplat in multe cazuri vazute de mine

Doamne ai grija si de noi 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

si eu sunt convinsa ca e mai bine natural.....la 12.30 a venit pe lume Miruna si la ora 14 eram la dus, iar la 15 la alaptat....si nu tine neaparat de "performantele" mamei.....pur si simplu nu te mai doare nimic si simti ca ai aripi sa zbori !

plus sa pe mine nu ma amorteste si nu ma taie nimeni !!!

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
9+

Mergi la inceput