Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 13
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
eu sunt disperata dupa porumb fiert ...il visez ...mi-am cumparat congelat dar nu se compara gustul Doamne ai grija si de noi 10+ |
am luat eu aseara din Oraselul Copiilor ,5 lei bucata si bunnnnnn rauuu
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Ioana_Mami spune:
Hello ,
va recomand eu porum la conserva , scurs de zeama vreo 15 minute si cu sare ....Yammmiiiii
Fericita 13+
mirunam spune:
Sunset vorbeam de cel congelat. Cand e proaspat merge si acela dar in lipsa
Acum devorez clatite cu branza
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+
sunset_zuzi spune:
anca ma faci sa ma duc pana acolo ...dar zi-mi mai pe unde are exact ca il trimit pe sot
Doamne ai grija si de noi 10+
ancadragoman spune:
pai daia ti-am si spus
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
dia_tm spune:
- LA MULTI ANI !!! (ana, bmb, ratusca, abe, lorin)
Sper ca simptomele sarcinii nu v-au umbrit in nici un fel aniversarea!
cu porumbul ma inteleg si eu foarte bine!- o conserva de porumb, plus un pic de sos remoulade ...yammy...
...dar cu ciocolata, nutella...nu mai imi vine sa le mananc...si cand o fac e strict partea rationala care-mi spune ca sunt tot eu si de cand ma stiu imi plac...
Iar ieri dimineata am decretat ca e duminica si nu mai vreau sanwich-uri sarate, la mic dejun, ci vreau sa ma rasfat...si mi-am facut o felie de paine cu nutella, cu o cana de lapte ...si-apoi mi-a fost rau de la ele ...
...macar daca as ramane cu partea asta si dupa nastere, ca sa pot scapa mai usor de kg in plus...
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 10+
douradoudou spune:
crisuletzul pe unde esti?nu ne mai bagi in seama?..mi-ati facut pofta de porumb..eu imi iau sa-mi fierb..am vazut ca la noi a inceput sa apara...mie mai imi place si ala copt...cred ca o sa mananc si din ala zilele astea k se gaseste usor..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+
sunset_zuzi spune:
anca de unde ai cumparat porumb...de la intrarea in orasel?
Doamne ai grija si de noi 10+
alinushca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Sperma provoaca contractii anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Sperma poate provoca contractii numai daca uterul este deja pregatit pentru treaba asta sau pentru travaliu. Sunt unele gagici care se straduie din plin sa isi provoace contractii prin sex si nu merge. Deci exista posibilitatea, dar nu e nici o garantie ca asa se intampla. Poate tipa cu pricina chiar avea contractii si dr i-a recomandat sa foloseasca prezervativul ca sa nu aiba un risc in plus.
Mami de (28.10.2008) si bb2 12+