Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 12
douradoudou spune:
fetelor sa va spun cum facem noi vinetele coapte: coci vinete si le cureti ..le arunci in vasul de la robot(ala cu cutit)..apoi vreo 4-5 linguri pasta de susan(tahini) ..zeama de la 1 lamaie..putina sare si usturoi zdrobit..si le lasi la robot pana obti o pasta fina...apoi in farfurie cu ulei de masline pe deasupra (neaparat extra virgin-noi avem noroc ca avem ulei de f buna calitate fiind o tara la mediterana uleiul de masline se foloseste aprape ca apa ..joking dar f f mult il folosim si punem peste orice si cam la orice mancare..inclusiv exista sapun natual de ulei de masline...si folosim pt par si corp dar asta cred ca o stiu multe dintre voi...).si mancam cu paine libaneza...salata asta de vinete e f buna si atunc cand mancam peste prajit..e f buna combinatia..miruna ai incercat mancarea de linte cu iaurt?
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+
douradoudou spune:
symowelcome back..felicitari pt fetita..vreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
si 12+
lorin7774 spune:
na.......iara ati inceput !!!!!!!!
salata de vinete este mancarea de la care as putea sa nu ma opresc niciodata !!!
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
9+
florina22 spune:
neata burticute!
am primit si eu parola de pe picassa si diseara pun si eu pozici!
sunteti niste burtici simpatice, m-am uitat si eu pe poze pe acolo!
eu vineri am fost la morfologica de trim 1 si mi-am masurat puiul, e in grafic si e foarte agitat, se misca, se invarte, se suceste...nebunie mare!!!
se pare ca suntem baietel, in proportie covarsitoare, asa ni s-a spus.
si ca sa nu o suparam pe mami din prima asa, ne-am pus cordonul in jurul gatului sa zica mami ca are fetita cu margele....cand colo, baietel!!!
m-am mai relaxat si eu vazand ca e totul bine, acum sa ma tina rabdarea inca o luna pana la 16 sapt :)))
[+12 sapt]
mirunam spune:
Doura am papat sambata linte cu iaurt . Atat de simplu si delicios. Recunosc ca am mancat cu nesimtire, era asa racoritoare... O sa incerc combinatia de vinete cu pasta de susan. Eu am cumprat de la un magazin turcesc, e un deliciu. Daca ne mai dai rete eu cel putin sunt incantata
Florina felicitari pentru carucior si pentru bebele sanatos!!
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+
douradoudou spune:
florina felicitari pt baietel
si 12+
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Cata, Maritza, bine ati venit! Sa aveti bebei sanatosi si la termen! Doura, o sa caut si eu bere numai din malt. Normal ar fi ca atunci cand scrie "fara alcool" sa nu aiba deloc, ori mie 0,5% nu mi se pare nimic Ma pun pe cercetari Sunset ce activa esti . Pentru mine varza este mancare de lux, imi ia o vesnicie sa o fac. Eu visez in continuare la o supa de rosii dar in lipsa rosiilor bune ma mai gandesc. Azi am mirosit pe strada vinete coapte . Moamaaa ce pofta m-a apucat. Ma gandesc si revin cu inspiratie... MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+ |
eu sunt disperata dupa porumb fiert ...il visez ...mi-am cumparat congelat dar nu se compara gustul
Doamne ai grija si de noi 10+
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui florina22 neata burticute! am primit si eu parola de pe picassa si diseara pun si eu pozici! sunteti niste burtici simpatice, m-am uitat si eu pe poze pe acolo! eu vineri am fost la morfologica de trim 1 si mi-am masurat puiul, e in grafic si e foarte agitat, se misca, se invarte, se suceste...nebunie mare!!! se pare ca suntem baietel, in proportie covarsitoare, asa ni s-a spus. si ca sa nu o suparam pe mami din prima asa, ne-am pus cordonul in jurul gatului sa zica mami ca are fetita cu margele....cand colo, baietel!!! m-am mai relaxat si eu vazand ca e totul bine, acum sa ma tina rabdarea inca o luna pana la 16 sapt :))) [+12 sapt] |
felicitari pt baietel jucaus
mirunam spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi eu sunt disperata dupa porumb fiert ...il visez ...mi-am cumparat congelat dar nu se compara gustul Doamne ai grija si de noi 10+ |
Ai incercat sa il prajesti in unt cu putin piper si sare
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+
sunset_zuzi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunam
Ai incercat sa il prajesti in unt cu putin piper si sare MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+ |
de ala congelat vorbesti sau de cel proaspat