Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 11
douradoudou spune:
bine ai venit marizta...cata ma ocup acum de lista
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+
cata2309 spune:
pe mie ma cam chinuie greturile si durerile de cap in perioada asta.
astept cu nerabdare sa ajung la medic zilele urmatoare sa vad ce mai face bebe.
cata2309 spune:
ma enerveaza ca nu am cum sa aflu si eu sexul bebelusului mai devreme. Medicul meu mi-a zis ca se va vedea mai tarziu...pe la 5 luni.pai am eu atata rabdare???!!!
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cata2309 Va trimit datele mele sa ma adaugati si pe mine in listut: DN 23.09.1982 UM: 13.02.2010 DPN: 20.11.2010 |
bun venit ....sarcina usoara si bebe sanatos
Doamne ai grija si de noi 10+
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 nu mai stiu ce sa mai gatesc...dat-mi o idee...voi ce mai gatiti? pupici 9+ |
eu am facut o varza cu kaizer ...am mancat de 2 ori din ea si parca acum nu mai imi place...astept alte idei
Doamne ai grija si de noi 10+
douradoudou spune:
cata noi avem aceeasi zi de nastere
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+
mirunam spune:
Cata, Maritza, bine ati venit! Sa aveti bebei sanatosi si la termen!
Doura, o sa caut si eu bere numai din malt. Normal ar fi ca atunci cand scrie "fara alcool" sa nu aiba deloc, ori mie 0,5% nu mi se pare nimic Ma pun pe cercetari
Sunset ce activa esti . Pentru mine varza este mancare de lux, imi ia o vesnicie sa o fac.
Eu visez in continuare la o supa de rosii dar in lipsa rosiilor bune ma mai gandesc. Azi am mirosit pe strada vinete coapte . Moamaaa ce pofta m-a apucat.
Ma gandesc si revin cu inspiratie...
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+
MSymo spune:
Buna dimineataaaaa! Urez din tot sufletul La multi ani! sarbatoritelor din weekend.
Am lenevit si noi zilele astea...intre timp s-a schimbat si semnatura, crestem-crestem maricei.
Am citit mesajul de la Vladimirescu, f emotionant, a fost colega mea de odisee, anul trecut si am tot citit din umbra cam tot ceea ce s-a scris la ele. Este o luptatoare si o inteleapta, iar bebe Florian a iesit invingator. Multumim Vladi, de gandurile bune si sa fii fericita si implinita alaturi de flacaii tai!
Symo 14+