Bravo Anca, Ruxi,Taty_ana! Liliac mai-iun'10 (79)
Raspunsuri - Pagina 14
cris_09 spune:
Alesicoo nu stiu sa te luminez,eu inca sunt in vagonul nasterilor naturale
.Presupun ca se poate face programarea...mai devreme sau mai tarziu ma gandesc ca iti zice doctorul in functie de motivul cezarienei
...Nu stiu ce sa zic...dar uite,Virginia la 36 de saptamani au stabilit data,deci nu cred ca e devreme![]()
poze
Cristina
39+ cu Sebi
AMR:3 day's
n_a_n_a spune:
Maria
, te rog tare mult, mai da cate un enter printre emoticoane (majorete), sa fie mai putine pe un rand, ca ne latesti pagina de nu-i mai gasim capatul! Si pe langa faptul ca e greu de citit, poate riscam si avertisment de la administrator!
Multumim
!
Nana
37+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -3
sau mai putin
?!
Ioana5255 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Lumy_Clt noi,scuzati deranjul, vroiam doar sa va anunt inca o floricica de liliac: Quote citat din mesajul lui catalina2307 02.05.2010 de la Gravidute prin fiv Dragelor, a nascut si taty_ana bebelina frumoasa si sanatoasa, 2,2kg. Respira singurica si este bine. Bravo tatyana ! Catalina Ps noi doar va citim, si ne bucuram de vestile cu care veniti. Sa aveti parte numai de bebei sanatosi si mancaciosi. Lumy 32+ cu![]() ![]() |
multumim de veste. Tatiana a venit si clipa cea mare. ce ma bucur ca iti tii fetita in brate, ca e sanatoasa. Felicitari mamica curajoasa. Sa fie sanatoasa, sa va bucurati de ea.
Ioana5255 spune:
La multi ani Sabina. Sa fii sanatoasa.
Fetelor va multumesc mult pentru urari. Nu imi vine sa cred ca a trecut o luna. M-a emotionat mult mesajul vostru. Am lacrimi de bucurie. Va pup pe toate. Sa dea Dumnezeu sa nasteti si sa va refaceti toate usor.
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui Madamar Voi ati fost/sunteti asa de meticuloase cu statul numai pe stinga? Adik nu mai gresiti, gasindu-va pe dreapta? Mai trag o raita cit sa fiu la zi si ma bag la somn! Pupici! ![]() Marlena (Mary) 36+cu minune de Tudor Mateo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mary : daca as dormi doar pe stanga as dormi in total noaptea vreo 3 ore ! Alternez dreapta/ stanga in functie de parte amortita iar cand nu mai pot pe nici una , dorm aproape in fund ![]() AMR 3 saptamini ![]() ![]() Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel! |
R_ocsy
36 +
Ana SofiaAMR 16 de zile si apare
!
Ioana5255 spune:
Cris iti raspund eu. Eu mi-am plimbat toti copiii numai in scoica inca de la nastere. Cand am plecat la drum lung am facut opriri dese pentru a dezmorti pe bebe. Scoica il protejeaza pe bebe in caz de impact, nu e de gluma. Ele sunt special concepute inca de la nastere.
Ale nu cred ca e devreme sa stabiliti cezariana. Daca nu de la 36 de saptamani sigur o puteti stabili deja.
andradap spune:

Felicitari Ruxi(bubu30).

Bine-ati venit pe lume, Maria si Andrei! 

Cusa, multumesc pt aprecieri
... mda.... cam asa este. Cand intri in “lantul slabiciunilor”, e ca un cerc vicios. Un fomist alaptat cu lacomie, atrage dupa sine o ragaiala sanatoasa, apoi un sughit. Ca sa potolim sughitul, mai bagam o tura de alaptat. Apoi e prea umflat bebe si devine agitat... se va linisti probabil cu un caca, sau cu o regurgitare. Daca face caca, trebuie spalat si manevrat deci posibil sa regurgiteze. Daca regurgiteaza, va mai vrea copilul sa umple golul ramas... cunoastem aceste inlantuiri... dar la un moment dat trebuie sa spui stop. In cazul nostru, la 7:30 de dimineata a adormit si uite-l ca doarme si acum
. Asa am avut timp sa mai trebaluiesc una alta. In alta ordine de idei, felicitari pt. bebelusa dolofana! La 36 de saptamani, sa aibe peste 3 kg e ceva.
Maribell, trebuie sa pot. De-altfel, nici nu mi se pare prea greu. Atata timp cat nu are colici –ca primul- am senzatia ca viata e mult mai roz!
Cat despre plichidul amniotic... sa stii ca ai simti cu siguranta daca ai pierde lichid. Iar cand se rup membranele... si curge lichidul cu totul, aia e prea spectaculos ca sa nu sesizezi. Efectiv te uzi ca si cand ai turna cu o galetusa apa.
Si noi am iesit de ieri afara. L-am tinut in curte doar 30 de minute. Dar azi, cand s-o trezi, dupa ce ii dau sa manance (ca cred ca va avea o foame.... dupa deja 5 ore de somn!!!), mai stam o tura.

La multe lunite
celor doua gemanute Ekaterina si Iustina precum si Sabinei!
Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii!!!

Cris_09, si cine a mai intrebat de scoica... scuze ca nu am vazut. Eu am scoica si cu adaptor din acela pt nou-nascut (niste bureti in plus). Cu toate astea, am de gand sa folosesc landoul cel putin pana la 4 luni. Scoica noastra (de la Inglesina) l-ar tine pe copil aproape in pozitie de sezut. Acest lucru nu este prea bun. Asa cum nu recomand pana la 5-6 luni nici acele marsupii in care il transporti pe bebe si in care practic el sta ca si in fundulet. Noi am rezervat bilete in Turcia pentru sfarsitul lui august. Avem de gand sa luam doar landoul dupa noi. Pentru un drum asa de lung nu are sens sa chinuim copilul in scoica. 

Felicitari Taty_Ana si
bine ai venit pe lume, micuta Antonia!!!
Sa iti dea Dzeu sanatate si lui mami laptic ca sa cresti mare-mare!

Aleesicoo, eu zic ca nu e devreme sa stabilesti data. Oricum mai devreme de 38 de saptamani implinite nu cred ca va fi. Asadar, veti stabili acum o data ce va fi peste vreo 3 sapt... cama asa. Si nu mi se pare deloc devreme.
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui Ioana5255 Cris iti raspund eu. Eu mi-am plimbat toti copiii numai in scoica inca de la nastere. Cand am plecat la drum lung am facut opriri dese pentru a dezmorti pe bebe. Scoica il protejeaza pe bebe in caz de impact, nu e de gluma. Ele sunt special concepute inca de la nastere. Ale nu cred ca e devreme sa stabiliti cezariana. Daca nu de la 36 de saptamani sigur o puteti stabili deja. Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
.Asa stiam si eu,dar sambata m-a dus in eroare o prietena careia i-a zis pediatra ca scoica nu ii tine spatele drept lui bebe...e curbata si nu tocmai comoda pentru el..
..si cica pana la 3 luni trebuie sa stea doar in landou..mi s-a parut si mie dubioasapoze
Cristina
39+ cu Sebi
AMR:3 day's
r_ocsy spune:
Andrada : continui sa ne uimesti ... deja acasa de sambata !!!
Felicitari inca o data , Dominic este un scump , am vazut si pozele
.
Iti doresc recuperare usoara si un bebe la fel de cuminte si mancacios ca si pana acum
.
R_ocsy
36 +
Ana Sofia
AMR 16 de zile si apare
!
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui R.Cata Buna dragele mele! Cu ceva intarziere va anuntam ca pe 28.04.2010 s-a intamplat si la noi marea minune. Noaptea...pe la 2.20...d-soara Miruna Ilinca nu a mai vrut sa stea la mami in burtica, ci a vrut sa faca cunostinta si cu tati. Suntem micuta....2850 gr....dar suntem o tauroaica adevarata. Mami e foarte mandra de mine ca sunt cuminte, plang numai cd mi-e foame sau am murdarit pampersul. Va doresc sa va bucurati cu toate de copii vostri...aceste clipe sunt unice....acum imi dau seama ![]() Catalina, 39+ cu domnisoara Miruna |
CU INTARZIERE O FELICIT SI PE R.CATA
FELICITARI CATALINA ! 
BINE AI VENIT MIRUNA ILINCA ! 
R_ocsy
36 +
Ana SofiaAMR 16 de zile si apare
!

noi,
Tudor Mateo 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!