Bravo Anca, Ruxi,Taty_ana! Liliac mai-iun'10 (79)
Raspunsuri - Pagina 13
r_ocsy spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Lumy_Clt noi,scuzati deranjul, vroiam doar sa va anunt inca o floricica de liliac: Quote citat din mesajul lui catalina2307 02.05.2010 de la Gravidute prin fiv Dragelor, a nascut si taty_ana bebelina frumoasa si sanatoasa, 2,2kg. Respira singurica si este bine. Bravo tatyana ! Catalina Ps noi doar va citim, si ne bucuram de vestile cu care veniti. Sa aveti parte numai de bebei sanatosi si mancaciosi. Lumy 32+ cu![]() ![]() |
Multumim !
R_ocsy
36 +
Ana SofiaAMR 18 de zile si apare
!
aleesicoo spune:
FELICITARI TATY_ANA!! BINE AI VENIT PE LUME BEBE DE MAMICA EROINA!!
sa va dea dzeu sanatate si recuperare rapida taty_ana, si puiut fara colici si papacios!

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in35 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:4 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!! 

aleesicoo spune:
fetelee....repet si eu intrebarea de mai devreme...daca am 35 de sapt este prea devreme pt a stabili cu dr data cezarianei?
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
ma

Virgi17 spune:
Buna burtici! 
In primul rand felicitari proaspetelor mamici care au adus pe lume prunci sanatosi si fericiti!!
La multi ani Ekaterina si Iustina, sa va faceti maricele si necolicoase, sa va bucurati de aer,soare si sa dormiti mult ca sa capatati putere!!
Noi am fost azi la control la doctor si am deja programata operatia de cezariana : 19 mai ora 14.00, la dna doctor Nuraltay Emel, Euroclinic.
Rog fetele care se pricep sa ma treaca si pe mine in listuta cu datele corecte.
Sper ca bebelusa sa ramana acolo pana atunci ca sa mai creasca si sa ii fie mai bine.Peste o saptamana am intalnire cu dr anestezist, fac ultimele analize, EKG, tot tacamul.Deja m-au luat emotiile
. Aveam si tensiunea mai mare din cauza emotiilor.
Fetele, eu tot nu am aflat cum gasesc telefoanele voastre pentru a va anunta ce si cum. Am adresa comuna de email, parola, insa cand intru in ea, nu gasesc nimic in Inbox,nu stiu unde sa caut.Ma lumineaza si pe mine cineva?
Asteptam vesti de la proaspetele mamici si de la cele in devenire !!

Virginia 36+ Ioana
n_a_n_a spune:

!!! Felicitari Tatiana!!!
!!! Bine ai venit Emma Antonia!!!

Nana
37+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -3
sau mai putin
?!
n_a_n_a spune:
Murica
, multumesc! Prin experienta ta incep si eu sa vad luminita de la capatul tunelului! In momentul de fata am nevoie de un efort de imaginatie consistent sa imi aduc aminte cum eram, si mai ales cum ma simteam inainte! Mi-e dor si mie de pasa a mea
, dar la cat de grasa o simt poate e mai bine sa nu o vad - o feresc si de oglinda
!
Nana
37+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -3
sau mai putin
?!
maribell spune:
...deci nu-mi vine sa cred.....doamne ce m-am emotionat....plang toata....

FELICITARI TATYANA !!!!!
RECUPERARE USOARA, MULTA SANATATE SI MULT LAPTIC !!!!!

BINE AI VENIT EMMA ANTONIA !!!!
SA FII SANATOASA, PAPACIOASA , NECOLICOASA SI SA-TI FACI PARINTII CEI MAI FERICITI DIN LUME !!!!

MARIA
SUPER FERICITA
36
cu
ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!

aleesicoo spune:
virgi intra pe mail si da i la contacts
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
ma

n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Virgi17 Fetele, eu tot nu am aflat cum gasesc telefoanele voastre pentru a va anunta ce si cum. Am adresa comuna de email, parola, insa cand intru in ea, nu gasesc nimic in Inbox,nu stiu unde sa caut.Ma lumineaza si pe mine cineva? ![]() Asteptam vesti de la proaspetele mamici si de la cele in devenire !! ![]() ![]() ![]() Virginia 36+ Ioana |
Felicitari pentru vestile bune de la eco
, si pentru stabilirea datei nasterii
, la fel cu a lui Rocsy (deocamdata), si aceiasi cu DPN-ul meu dupa UM!!! Poate nastem odata! Toate datele noastre sunt pe contul de mail de yahoo, insa nu in inbox, ci la contacts!
Nana
37+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -3
sau mai putin
?!

noi,