Bravo Anca, Ruxi,Taty_ana! Liliac mai-iun'10 (79)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Deci, dupa cate inteleg eu cum stau lucrurile in burtic, bebelina mea e la orizontala! Tare sper sa se intoarca(dar nu stiu daca mai are timp si loc), mii frica de cezariana!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 34 fix

Eu zic ca mai are timp sa se intoarca !

R_ocsy 36 + Ana Sofia
AMR 16 de zile si apare !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iubirisca

Neata fetelor, scot si eu majoretele pentru ANCA:
HAI ANCA Astazi este prima zi din prenatal, de azi ne vom odihni.
Vroiam sa va intreb cand trebuie sa ma duc la medicul de familie sa iau concediul prenatal pe mai, acum la inceputul lunii sau la sfarsit (ca sa pot sa-l duc la servici)?

Iubirisca 34+ cupapusica mica, Cristina Alexandra

La inceput de luna , astazi sau cel tarziu maine !!!

R_ocsy 36 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andradap

Eu sunt dupa o noapte in care m-am trezit de cateva ori ca am un mare fomist... Iar dimineata, la 5 dimineata s-a trezit, a supt, apoi l-am pus in patut si dupa 1/2 de ora s-a trezit. Se udase... iesise pipi din pampers. Evident, l-am luat, l-am spalat, apoi i-am pus scutec si iar i-am dat sa suga, ca sa adoarma. Si... numai bine ce il luase somnul si il pusesem in pat ca a facut si caca... iar l-am spalat, iar l-am imbracat, si evident putin agitat ca nu l-am lasat sa doarma, a inceput sa caraie. Deci, evident, i-am dat iar sa suga.... Si, dupa cum stii lantul slabiciunilor... S-a umflat prea tare in burtica, deci nu mai putea sa adoarma. A ragait puternic, apoi a inceput sughitul... Ca sa potolim sughitul, i-am mai dat din nou sa suga.... Statea sa plesneasca. Noroc ca s-a mai eliberat cu a doua runda de caca... Da-i iar spalat, iar enervat bebelusul... si apoi putin supt si abia la 07:30 s-a culcat.

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si DOMINIC (29.04.2010)

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Cum sa nu se supera saracul , cand sa doarma si el a fost mereu deranjat ! M-a distrat povestea, pe mine una ... ca nu am fost eu cea care s-a trezit de nenumarate ori !

R_ocsy 36 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cusa
am descoperit ca avem capsorul undeva sus in partea dreapta ceea ce nu e chiar f bine, ca la 28 de sapt la eco ea era frumusel angajata pelvin si acum ne-a surprins un pic, nu este nici o problema noi sa fim sanatoase in rest ca rezolvam noi cumva.

Cornelia
36+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

A doua bebelina care s-a intors ( dupa bebelina lui Nati ) inca o data ca sa va surprinda ! Sunt curioasa daca aveti rezultate cu masajul respectiv ... la noi nu am auzit de aceasta tehnica !

R_ocsy 36 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

FELICITARI BUBU,TATYANA!!!!Ce vesti minunate!!!!
BINE ATI VENIT PE LUME DRAGI FLORI DE LILIAC ALEXANDRA,EMA si ALEXANDRU!!!
Cris eu am intrebat medicul chirurg ortoped despre scoica, si mi-a raspuns ca e chiar indicata pentru siguranta copilului, dar sa nu abuzam de ea.Sabina ti-a raspuns foarte bine.
Maribell nu stiu exact cate cutii sa comanzi , mie mi-au fost de ajuns 2 plus una de sab simplex, dar nu pot spune ca fetitza mea a avut crize mari de colici, depinde de copil
La multe lunite:Sabina,Ekaterina si Iustina, sa cresteti mari si frumoase, sa va bucurati parintii!!!!

32+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

fetelee....repet si eu intrebarea de mai devreme...daca am 35 de sapt este prea devreme pt a stabili cu dr data cezarianei?
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in35 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:4 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!!

Noi am stabilit-o la 36 de saptamani !

R_ocsy 36 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Alesicoo, mie doctorita mi-a stabilit cezariana de la 33 de saptamani. A vazut evolutia bebitei, masuratorile si cam cum stau eu cu bazinul si perineul. Atunci inca era cu capul in sus. Si la mine Evelyne a fost cu capul in jos pana pe la 33 de saptamani, apoi s-a intors vreo 3 saptamani cu capul in sus, ca apoi sa revina cu el in jos. Nu cred ca trebuie sa va faceti mari griji, se pozitioneaza ei corect la un moment dat.
Scoica imita exact pozitia fatului in uter, de aceea curbura nu il incomodeaza cu nimic.

Murica, mami fericita de Evelyne-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Citat:
citat din mesajul lui Virgi17
Fetele, eu tot nu am aflat cum gasesc telefoanele voastre pentru a va anunta ce si cum. Am adresa comuna de email, parola, insa cand intru in ea, nu gasesc nimic in Inbox,nu stiu unde sa caut.Ma lumineaza si pe mine cineva?

Asteptam vesti de la proaspetele mamici si de la cele in devenire !!

Virginia 36+ Ioana

Felicitari pentru vestile bune de la eco , si pentru stabilirea datei nasterii , la fel cu a lui Rocsy (deocamdata), si aceiasi cu DPN-ul meu dupa UM!!! Poate nastem odata!
Toate datele noastre sunt pe contul de mail de yahoo, insa nu in inbox, ci la contacts!

Nana 37+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -3sau mai putin ?!

Ar fi frumos sa avem asa o zi de plina ... deja 3 programari pentru 19 mai plus DPN tau = 4 EVENIMENTE !!!

R_ocsy 36 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Felicitari RCata, Ruxi(bubu30) si Tatyana
Sa fiti sanatoase si voi si bebeii, numai bine si laptic din belsug

Bia

Bia 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

felicitari, Tatiana

eu tin motzatele agitate , ca vad ca se anunta de la ora la ora cate o nastere pe nepregatite...
sper totusi ca bebeii sa stea in culcus atat cat trebuie .

andrada, m-ai amuzat cu programul lui Dominic (dar vorba cuiva, pe mine ma amuza pt ca nu eu sunt cea care m-am trezit de atatea ori noaptea trecuta ). oricum, stiu bine rutina asta, am avut "bafta" de ea la primul, o astept cu impacare si la al doilea...asta e, multumesc lui Dumnezeu ca astea au fost singurele noastre probleme timp de un an de zile, in care n-am stiut ce e aia febra, muci, raceli sau alte probleme...ce conta ca eu eram zombi, la propriu si la figurat?

zici ca bicicleta aia te-a ajutat, nu? atunci ar trebui s-o evit pe a mea inca vreo 3 sapt, ca eu am starea aia de parca ma apuca nascarea, nu stiu de ce tot traiesc cu impresia ca o sa se produca mai devreme decat ma astept...burta e maaaare, cam cum o aveam la 38-39 de saptamani...si nu am decat 34+ acum.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (5w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput