Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 18
rodyka spune:
racusor, suntem alaturi de tine, sa vi cu vesti bune de la medic
mirela2, la fel asteptam vesti bune
29
Hannah Isabela &
printesa Anca-Maria (26.06.2001)
http://picasaweb.google.com/rodyka.es
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodyka racusor, suntem alaturi de tine, sa vi cu vesti bune de la medic mirela2, la fel asteptam vesti bune 29 Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)http://picasaweb.google.com/rodyka.es |
mercic, sa speram ca e totul ok

cu greu mai rezist inca o ora pe scaun, parca incepe sa ma doara din ce in ce mai tare si mi se face frica

Bulina
30+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
laurika1982 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 Neata burtici eu sunt cam speriata de ieri am dureri de burtica, ca la menstruatie cred (cred, pentru ca eu nu aveam dureri la menstruatie)sunt in partea de jos a burticii si ce e ciudat e ca le am cand stau pe pat, pe scaun, dar cand am fost la plimbare nu m-a durut.. m-a durut azi noapte, ma doare si acum ![]() aseara am luat si no-spa, dar degeaba...e o durere continua, surda...nu e greu de suportat, dar o simt ca e acolo si nu stiu cat de normal e sa ai asemenea dureri...![]() ![]() vineri mi-am facut analizele si sumarul de urina si a iesit ok, deci nu cred ca e vorba de infectie urinara...ca de la asta stiu ca ar mai putea fi dureri... burtica in partea de sus e mai moale, in partea de jos mai tare ![]() iar uneori cand misca bebe, parca ma doare si mai tare ![]() nu stiu ce sa fac, daca sa sun azi la doctor sau sa mai astept pana miercuri cand am programare ![]() Bulina 30+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Neata!
EU zic sa stai linistita,s a-l suni pe medic si sa nu te panichezi ca e cel mai rau.Nu uita ca bebe simte tot si daca tu esti agitata s-ar putea sa amplifici durerile.Pupici multi si tin pumnii sa nu fie decat o mica sperietura.

Laura
27+ cu
ooana spune:
de dimineata la prima ora m-am enervat ![]()
m-am dus la analize la o clinica privata, cu proba de urina in mana ca sa nu dureze prea mult...cand acolo gasesc o coada de 100 de oameni
...coada era pana in strada...intru eu inauntru cu gandul sa las macar proba de urina daca tot o aveam la mine chiar daca la sange urma sa revin cu alta ocazie ![]()
ii spun asistentei ca nu pot sta la o asemenea coada si ea
imi zice sa intreb oamenii daca ma lasa in fata...am ramas stupefiata
cred ca numai in Romania gravidele si mamele cu copii mici nu au prioritate
intreb eu daca pot lasa proba de urina...toata lumea tace...ma gadesc ca asta inseamna "da"...si scot biletul de trimitere...cand aud cateva babe care in spatele meu incepusera sa comenteze...ma intorc si le intreb "va deranjeaza?" la care ea imi spune "stau de la 6 dimineata si mai bine a-ti tacea" ...imi venea sa ii trag o palma
...oare ei pensionari se asteapta ca eu sa fiu acolo inaintea lor, sa merg la servici sa muncesc ca sa fie bani sa isi poata lua si ei pensiile 
mi-am luat trimiterea si am plecat...asta e sistemul romanesc, in care asistenta in loc sa zica ca am prioritate ma pune sa ma targuiesc ca la piata cu oamenii din rand ![]()
![]()
Oana
30+ Matei
laurika1982 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 am sunat la dr, la 10 jumate ma duc la maternitate sa ma vada ![]() Doamne ajuta...ca ma doare parca din ce in ce mai tare ![]() ![]() Bulina 30+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Te rugam eu si bebele meu sa stai linistita...ii faci rau..
Eladeea: baietelul tau e super frumusel si super haios cu catelul :)
Mai fetelor, va rog sa-mi spuneti daca voi aveti o mama mai nebuna ca a mea: o doar fix in fund de mine , ma blstema de luni dimineata, moare de invidie ca ne facem casa, pentru ea nu exista decat fratele meu, care e perfect din punctul ei de vedere (desi sta acasa si freaca menta, se face ca munceste), eu ma intretin de la 22 ani...am avut mii de probleme cu ea in timpul facultatii, desi am avut bursa inclusiv in anul 5, desi munceam, m-a vb de rau la toti profesorii,colegii, secretariat (ca ma culc cu profii pentru note, ca ma prostituez)..simt ca-mi creste tensiunea cand vine vb de ea.mi-a zis ca ce, am impresia ca vreau sa-mi creasca copilul?!cum sa vreau eu asa ceva, nici nu vreau sa-l vada vreodata...
OF, ma descarc si eu aci...
Laura
27+ cu
laurika1982 spune:
| citat din mesajul lui ooana de dimineata la prima ora m-am enervat m-am dus la analize la o clinica privata, cu proba de urina in mana ca sa nu dureze prea mult...cand acolo gasesc o coada de 100 de oameni ...coada era pana in strada...intru eu inauntru cu gandul sa las macar proba de urina daca tot o aveam la mine chiar daca la sange urma sa revin cu alta ocazie ii spun asistentei ca nu pot sta la o asemenea coada si ea imi zice sa intreb oamenii daca ma lasa in fata...am ramas stupefiata cred ca numai in Romania gravidele si mamele cu copii mici nu au prioritateintreb eu daca pot lasa proba de urina...toata lumea tace...ma gadesc ca asta inseamna "da"...si scot biletul de trimitere...cand aud cateva babe care in spatele meu incepusera sa comenteze...ma intorc si le intreb "va deranjeaza?" la care ea imi spune "stau de la 6 dimineata si mai bine a-ti tacea" ...imi venea sa ii trag o palma ...oare ei pensionari se asteapta ca eu sa fiu acolo inaintea lor, sa merg la servici sa muncesc ca sa fie bani sa isi poata lua si ei pensiile ![]() mi-am luat trimiterea si am plecat...asta e sistemul romanesc, in care asistenta in loc sa zica ca am prioritate ma pune sa ma targuiesc ca la piata cu oamenii din rand Oana 30+ Matei |
Sa nu te mai mire nimic. ei freaca duda si vin la prima ora sa streseze pe altii, desi nu au nimic de facut acasa...eu mergeam la dentist si veneam la 6 dimi ca sa prind loc, fiindca pensionarii fara ocupatie era de la 5 la coada...di dentista, care mi-e prietena, nu stia ce sa le mai faca sa nu mai vina asa..sunt disperati, au impresia ca lumea incepe si se termina cu ei. ma rog sa DD sa nu ajungem asa..dar chiar sa nu lase o gravide mi se apre nesimtire de nedescris, eu le ziceam vreo 2: poate nu ati fost gravida si nu stiti cum e, ce sa facem...imi pare rau ca te-ai suparat de dimi..

Laura
27+ cu
crispro spune:
Salutare, delfinariu!
OANA, asa e la inceput de luna, ca se strange toata lumea la analize gratuite. Am patit-o si eu luna trecuta, era plin de lume. Mi-am facut analizele contra cost, desi aveam trimitere (dar nu mai erau fonduri). Luna asta astept pana la sfarsitul saptamanii pentru analize, ca acum risc sa ma confrunt cu o situatie asemanatoare cu a ta. Sa stii ca eu peste tot am vazut afise ca au prioritate urgentele, apoi copiii, apoi gravidele, si apoi pers cu handicap. De vazut le-am vazut, doar ca nimeni nu le respecta.
LAURA, draga, imi pare rau sa aud asa ceva... Tu vezi-ti de bebelu si de sotior, ei sunt noua familie. Nu te lasa consumata de nimic in perioada asta, pentru ca VOI SUNTETI CEI MAI IMPORTANTI!!! 
Cristina
29+ cu 
ooana spune:
| citat din mesajul lui Victo hello hello am revenit din wk de 1 mai, care a fost si frumos dar si obositor, de alt drum atat de lung nu-mi mai trebuie (225 km). asa ca am renuntat la orice minivacanta pana nasc.:) o sa pun si niste poze. azi sunt libera, asa ca mai invart incet incet si cate ceva prin casa Paula cu Mihai 29+ si Stefan (30 oct. 2007) |
si noi ar trebui sa mergem pana la Arges - 259km ca are sotul intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului...exact cand voi intra in sapt 32...si zau ca nu stiu daca sa merg sau mai bine sa stau eu acasa
Oana
30+ Matei
rodyka spune:
laurika1982, mai sunt si mame
asa ca si soacrele, n-ai ce le face. daca te-ai descurcat singura atata vreme, ignor-o. importante acuma suntem noi si bb, restul lumii poate sa cada, dupa ce nastem o sa reconstruim propria noastra lume. stiu ca e greu sa trecem peste rea-vointa, nesimtirea sau nepasarea unora, dar astea ar trebui sa le lasam pentru alta etapa a vietii in care le putem face fata de la egal la egal, fara sa aiba bb de suferit din cauza stresului aiurea
29+
Hannah Isabela &
printesa Anca-Maria (26.06.2001)
http://picasaweb.google.com/rodyka.es
Victo spune:
oana, eu la sf lui mai, deci sapt 34 as avea si o nunta, in arad-250 km..dar tare ma bate gandul, cu tot regretul sa sun ca nu venim
http://community.webshots.com/user/victo30
ultimele 2 albume sunt noi. nu stiu de ce, dar nu ma lasa sa editez, sa redenumesc pozele...:(
wk a fost la Sapanta, iar pozele de la Manastire sunt de la Barsana. f frumos.merita vazut.
Paula
cu
Mihai 29+ si Stefan (30 oct. 2007)

de ieri am dureri de burtica, ca la menstruatie cred (cred, pentru ca eu nu aveam dureri la menstruatie)