Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

am sunat la dr, la 10 jumate ma duc la maternitate sa ma vada

Doamne ajuta...ca ma doare parca din ce in ce mai tare

Bulina 30+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

off Racusor asteptam vesti bune ...cand citesc ce zici tu ma ia cu ameteala, ca doar suntem la acceasi varsta cu sarcina

Oana 30+ Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Citat:

Bulina 30+ cu poznas

Te rugam eu si bebele meu sa stai linistita...ii faci rau..
Eladeea: baietelul tau e super frumusel si super haios cu catelul :)
Mai fetelor, va rog sa-mi spuneti daca voi aveti o mama mai nebuna ca a mea: o doar fix in fund de mine , ma blstema de luni dimineata, moare de invidie ca ne facem casa, pentru ea nu exista decat fratele meu, care e perfect din punctul ei de vedere (desi sta acasa si freaca menta, se face ca munceste), eu ma intretin de la 22 ani...am avut mii de probleme cu ea in timpul facultatii, desi am avut bursa inclusiv in anul 5, desi munceam, m-a vb de rau la toti profesorii,colegii, secretariat (ca ma culc cu profii pentru note, ca ma prostituez)..simt ca-mi creste tensiunea cand vine vb de ea.mi-a zis ca ce, am impresia ca vreau sa-mi creasca copilul?!cum sa vreau eu asa ceva, nici nu vreau sa-l vada vreodata...OF, ma descarc si eu aci...

Laura 27+ cu

pacat ca aveti o astfel de relatie, mai ales acum cand ti-ar prinde bine sa ai un sprijin, un ajutor...dar stii tu vorba aia "ce nu te omoara te face mai puternic"

Oana 30+ Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Salutare, delfinariu!

OANA, asa e la inceput de luna, ca se strange toata lumea la analize gratuite. Am patit-o si eu luna trecuta, era plin de lume. Mi-am facut analizele contra cost, desi aveam trimitere (dar nu mai erau fonduri). Luna asta astept pana la sfarsitul saptamanii pentru analize, ca acum risc sa ma confrunt cu o situatie asemanatoare cu a ta. Sa stii ca eu peste tot am vazut afise ca au prioritate urgentele, apoi copiii, apoi gravidele, si apoi pers cu handicap. De vazut le-am vazut, doar ca nimeni nu le respecta.

Cristina 29+ cu

scumpa mea pentru gravide si urgente trebuie sa faca analize gratuite chiar daca fondurile s-au terminat...urmand sa le raporteze in luna urmatoare...asta am aflat citind luna trecuta dupa ce m-au pus sa le platesc urocultura ca cica nu mai aveu fonduri
o sa merg si eu peste o saptamana dar daca ma mai pun sa le platesc sun la CASS, am inteles ca in astfel de cazuri se pune problema rezilierii contractului pe care il au incheiat cu ei
...trebuie sa caut prin legaislatie

Oana 30+ Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra
Eladeea,. asa si eu nu sunt xenofoba, dar sa nu-i vad langa mine sau sa am de a face cu ei, nu se adapteaza societatii in care traiesc, regulilor si legilor si pace, putem sa ne dam peste cap pt ei ca nu se vor schimba, sunt nomazi si gata. Dar cand e vorba de fertilitate au si ei problemele lor, nu-i ocolesc stresul si poluarea pesemne! Plin spitalul de ei si la nasteri si la chiuretaje dar si la infertilitate! Si cu toate ca eu platesc impozite de ma indoi iar ei nici unul, in spital avem aceleasi drepturi, eventual impartim acelasi pat cand nu-s destule locuri, avem acelasi regim de internare/consultatie. Ba la o adica vor sa le dea alocatie mai mare ca au venituri mici!

Shery 28 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

da, asta ma enerveaza si pe mine la culme... si nimeni nu ia masuri domnule...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 31+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

oana, eu la sf lui mai, deci sapt 34 as avea si o nunta, in arad-250 km..dar tare ma bate gandul, cu tot regretul sa sun ca nu venim

http://community.webshots.com/user/victo30

ultimele 2 albume sunt noi. nu stiu de ce, dar nu ma lasa sa editez, sa redenumesc pozele...:(
wk a fost la Sapanta, iar pozele de la Manastire sunt de la Barsana. f frumos.merita vazut.

Paula cu Mihai 29+ si Stefan (30 oct. 2007)

frumoase poze
noi am fost acum 2 ani de revelion in Maramures si intr-adevar...e super la Barsana, Sapanta...Cavnic

Oana 30+ Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Citat:

andreea ce imi place de piticul tau..mai ales cum sta el calare pe catel....

ce frumos ca va adunati mai multe familii cu copii....

asa sper sa fie si la noi, ca o sa fie multi copii si in gasca de prieteni, si in familie...

Bulina 30+ cu poznas

bamboletta, aelita,laura......multumim de vizionare...

racusor, daa....sunt adorabili cand ii vezi la un loc...si cum povestesc ei si se inteleg...zici ca-s oameni mari... noi avem noroc ca toata trupa noastra are copilasi asa mititei, de varste f apropiate...si cand iesim impreuna...iti dai seama...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:

Bulina 30+ cu poznas

off Racusor asteptam vesti bune ...cand citesc ce zici tu ma ia cu ameteala, ca doar suntem la acceasi varsta cu sarcina

Oana 30+ Matei

Noi 2...si bebe

racusor, sper sa fie totul in regula...eu zic sa nu te sperii...toate avem dureri si tot felul de senzatii neplacute si nemaiintalnite...... doamne ajuta...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

laura, imi pare tare rau ca ai o astfel de relatie cu mama ta...tocmai cu ccea care ar trebui sa-ti fie emreu alaturi, indiferent de situatii...din pacate cunosc si eu astfel de cazuri...si chiar raman muta cand aud povestindu-se despre ele...nu-mi imaginez cum paote fi, desi cred ca e dureros si frustrant..

iti doresc putere si chiar daca e greu, incearca sa ramai impasibila....mai ales daca nu sunt sanse de schimbare in comportamentul ei...nu trebuie sa te supui la alt stres si neplaceri din cauza asta...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Neatza burtici

Am avut ceva probleme cu calculatorul, plus ca am muuult de munca sapt. asta..DOAR ESTE ULTIMA, ca de luni intru in concediuuuuu , abia astept.

Racusor speram sa fie totul bine, acum cred ca esti deja la control.Asteptam vestile

Laura stai linistita si nu te stresa din cauza mamei, stiu cum este ca si ai mei nu sunt prea departe de ai tai, doar ca nu bleastama ( cel putin asa cred ), insa m-am invatat sa traiesc fara ei, fara ajutorul lor si crede-ma ca evit sa mai intru in contact cu ei tocmai pentru a ma feri de suferinta...ca oricum pe ei nu ii intereseaza.

Sa aveti o saptamana minunata si o zi excelenta

Elena, 30+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Burticute si viitoare burticuta, NEATA!

Am dormit ca un urs si acum tre' sa ma grabesc, ca ma duc pana la
Iasi. De azi in 3 luni se implineste sorocul, maine schimbam saptamana, ce sa mai, crestem domne'

Mirela, succes, bafta, sanatate, iti urez tot ce se poate si asteptam a doua lininuta!

Racusor, cum spuneau si fetele, suna medicul daca nu ti se pare in regula, dar incearca sa sta linistita, pentru amandoi, nu te gandi la bazaconii, orice-ar fi se rezolva!

Laura, , imi pare rau pt situatia in care esti... n-am cuvinte, dar toata dragostea ta o sa ti-o reversi pe parcursul cresterii bblinei, asa ca, veti avea universul vostru si restul nu mai conteaza, cum spuneau si fetele.

Victo, Eladea, vazut, admirat, placut pozici, va pup pe burtici!

Maya, succes, bafta si sa mai intalnesti si oameni parolisti!

Acuma fug, vedeti cat scrieti ca sa nu stau pana maine sa recuperez

Alina 26+ cu
gargarita

Mergi la inceput