Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 17
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nela_didea Si eu am scos burticuta la plimbare, ne-am dusulit si cremuit si mergem la somnic ca maine avem intalnire la eco. ![]() Va pup de noapte buna. ![]() 24 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne |
multa bafta maine la eco
sa veniti cu vesti bune
Bianca
26+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
aelita spune:
ELADEA ce poze frumoase la iarna verde in familie,prieteni..pozele cu Eric si catelul sunt super !
BAMBOLETTA frumoasa ca de obicei !
POZE
24+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
racusor2010 spune:
Neata burtici
eu sunt cam speriata
de ieri am dureri de burtica, ca la menstruatie cred (cred, pentru ca eu nu aveam dureri la menstruatie)
sunt in partea de jos a burticii si ce e ciudat e ca le am cand stau pe pat, pe scaun, dar cand am fost la plimbare nu m-a durut..
m-a durut azi noapte, ma doare si acum 
aseara am luat si no-spa, dar degeaba...e o durere continua, surda...nu e greu de suportat, dar o simt ca e acolo si nu stiu cat de normal e sa ai asemenea dureri...

vineri mi-am facut analizele si sumarul de urina si a iesit ok, deci nu cred ca e vorba de infectie urinara...ca de la asta stiu ca ar mai putea fi dureri...
burtica in partea de sus e mai moale, in partea de jos mai tare 
iar uneori cand misca bebe, parca ma doare si mai tare 
nu stiu ce sa fac, daca sa sun azi la doctor sau sa mai astept pana miercuri cand am programare 
Bulina
30+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Florentina_C spune:
Neata'. Un inceput de saptamana frumos...
Racusor sper sa te simti mai bine, cat mai repede... Nu stiu ce sfat sa iti dau...dar pt linistea ta, eu zic sa suni medicul
sa-l intrebi macar ce poti face sau daca el considera ca e necesar fuga la un control. Multa sanatate si sper sa treaca repede repede....

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 23+ cu
Florentin Andrei. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
paula_m spune:
Buna dimineata
Ati fost tare active in week-end.
Noi suntem bine, am sarbatorit 1 si 2 mai. Dar a fost tare obositor si m-a terminat caldura. Duminica dupa 10 min de plimbare, nu am mai putut sufla, e tare greu de dus burtica...
. E prima data cand am realizat ce greu tb sa le fie celor grasi, de acum ma voi uita cu mila la ei, stiind ce greu le e.
Oare ce voi face in iunie, iulie?Mi-e groaza sa ma gandesc la asta.
Racusor, suna medicul, el iti poate spune cel mai bine ce sa faci...
Ma duc la analize... in astea 7 luni mi-am facut la analize, cate nu mi-am facut in toti cei 32 de ani ai mei![]()
O saptamana frumoasa tuturor.
Paula,
28+ cu 
laurika1982 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aelita
24+ ![]() Sofia (2ian2007) , Andres(22mai2008) |
De varicela am scapat

, cu vreo 2-3noppti nedormite, cateva urme, dar acum sunt bine
Laura
27+ cu
Victo spune:
hello hello
am revenit din wk de 1 mai, care a fost si frumos dar si obositor, de alt drum atat de lung nu-mi mai trebuie (225 km). asa ca am renuntat la orice minivacanta pana nasc.:)
o sa pun si niste poze.
azi sunt libera, asa ca mai invart incet incet si cate ceva prin casa
Paula
cu
Mihai 29+ si Stefan (30 oct. 2007)
racusor2010 spune:
am sunat la dr, la 10 jumate ma duc la maternitate sa ma vada 
Doamne ajuta...ca ma doare parca din ce in ce mai tare 

Bulina
30+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 shery maine am punctia bebelinele tale ce fac? ![]() |
Tinem pumnii sa fie bine!Sa veniti acasa mai multi :)
Laura
27+ cu
rodyka spune:
buna dimineata, fetelor! m-am trezit cu noaptea in cap, doar m-am culcat devreme si delfinasul vrea miscare
si papica...
asa ca o sa pregatesc micul dejun pentru noi si pentru printesita, iar intr-un drum va invit pe toate. care aveti vreo pofta, strigati tare sa va aud ![]()
azi avem ceva program de plimbare, inca e fiesta in Spania si o sa-mi imbrac printesita de 'sevillana' sa facem un tur de oras. in rest, program de croitorie, am luat deja materialele asa ca lenjeriile scumpicelor mele vor fi gata imediat. prefer sa le fac eu nu doar din motive economice, dar am mai mare libertate de alegere si pot sa le iau la amandoua acelasi model...
va
. ramanem aproape
29
Hannah Isabela &
printesa Anca-Maria (26.06.2001)
http://picasaweb.google.com/rodyka.es