""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *140*
Raspunsuri - Pagina 19
NelaM spune:
Raluka, I got my eyes on you babe! Va citesc si pe blog si aici si peste tot! Nimic nu-mi scapa.
Sa va fie de bine diversificarea.
De fapt lacat mai multe lingurite inainte, sa dea doamne doamne sa fie Alex mancacios.
Fram, bine ai zis de co-spleepingul asta (sa-ti iei sau nu cophilu' in pat, mai pe romaneste). Noi am fost norocosi cu Ana, ca a dormit la ea in par de la inceput. Cand am fost acasa a fost jale, a trebuit sa dorm cu ea in pat! Nu m-am prea odihnit, sincera sa fiu. Nu stiu ei cum i-a placut, dar eu de abia asteptam sa ajungem inapoi sa ne reintram in normal, fiecare cu patul ei! Suge tot des noaptea, dar eu tot prefer sa ma trezesc, ma duc, o iau din patut si asa, cu ochii inchisi prestam cinci zece minute si ne reluam pozitiile in patuc (fiecare la ea in pat!)
Ma duc afara, il astept pe sotzizor la autobuz cu floarea in dinti!
Revin cu mai multe, sper...
Va pupescu (Fram, again, )
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danuta1979 Monikus, daca tot ai fost la pasapoarte, cum e pt. copii? La ei nu exista varianta cu facutul pasaportului in 1 ora la urgenta? Numai din asta smecher ii poti face? Cat costa? Cat e valabil (ma gandeam la poza care devine repede invechita la cum cresc copiii)? Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent |
Exista, exista! Noi l-am facut intr-o zi, trebuia in cateva ore, dar cateva ore am stat inauntru la pozat ca li se stricase SISTEMUL! Vesnica lor poveste.
E valabil un an, este pasaport temporar.
Noi din asta i-am facut Anei, cel electronic dureaza trei saptamani sau ceva de genul, mai ales daca esti din provincie, ca se proceseaza la Bucuresti.
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
Iulika29 spune:
Iuliapapusa off mami de aia nu mai scriai tu!!
Må så fie Luta bine si så revii cu vesti bune si så mai stai la povesti cu noi.
LA multe lunite sårbatoritiilor de azi!!!!
Mary imi pare bine ca totul merge spre bine!Multå sånåtate baietilor tai frumosi!
Nela imi pare rau pt episodul de såmbata.Sper så fi fost si ultimul..Imi pare bine ca si-a revenit repede si wow un kg in 3 såpt mami!!!!Foarte bine!Daca o tine tot asa så vezi tu ce buflei se face!Pup eu dulce nasucul mic si frumos al Anei!
Monikus ma bag la poze acusi..Imi pare rau ca nu a fost tocmai cum iti doreai tu la munte dar e un inceput..Sa stii ca nu este chiar asa usor cu un copil mic så mergi in vacante, dar multi isi iau riscul acesta.ORicum ma bucur ca ati iesit putin din rutina.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Ioanna81 spune:
tre' sa ma laud ca pocnesc de mandrie aicea
baiatul meu avea canuta de apa (cea cu cioc) intre picioaruse, se juca cu ea. si, deodata, s-a aplecat si a inceput sa traga din ciocul ala acuma tre' sa invatam s-o ridicam si s-o ducem la gurita!
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Iulika29 spune:
Raluk da da el e!Gerard Butler.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Danuta1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Exista, exista! Noi l-am facut intr-o zi, trebuia in cateva ore, dar cateva ore am stat inauntru la pozat ca li se stricase SISTEMUL! Vesnica lor poveste. E valabil un an, este pasaport temporar. Noi din asta i-am facut Anei, cel electronic dureaza trei saptamani sau ceva de genul, mai ales daca esti din provincie, ca se proceseaza la Bucuresti. Nela si Ana nazdravana (19.09.09) Don't take yourself so seriously, no one else does... |
Merci de informatie. Ce bineee. Din asta ii voi face si eu.
Multa sanatae Anei, rezultate bune la analize si pofta mareeee sa creasca frumos si sanatos!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
madalina84 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Danuta1979
Monikus, daca tot ai fost la pasapoarte, cum e pt. copii? La ei nu exista varianta cu facutul pasaportului in 1 ora la urgenta? Numai din asta smecher ii poti face? Cat costa? Cat e valabil (ma gandeam la poza care devine repede invechita la cum cresc copiii)? Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent |
DANUTA iti raspund si eu,nu stiu daca ti-a raspuns Monikus.Deci se fac si la urgenta dar ti-l face temporar pe 1 an si costa 213 ron,e din cel normal si se face si electronic tot pe 1 an si costa cam 240 ron dar dureaza mult pana iti vne,noua ne-a zis ca o luna.Eu l-am facut cam in 2-3 ore ,adica am plecat cu pasaportul in mana
monikus spune:
Danuta, se poate face la urgenta in 3 zile lucratoare dar nu se merita. Te costa cam la fel si e pt un an. Daca il vrei in 2 sapt, tip electronic cica, e valabil 3 ani. Celalalt temporar cica, are valabilitate doar 1 an.
Acum incerc sa citesc putin din urma si revin.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
madalina84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monikus Danuta, se poate face la urgenta in 3 zile lucratoare dar nu se merita. Te costa cam la fel si e pt un an. Daca il vrei in 2 sapt, tip electronic cica, e valabil 3 ani. Celalalt temporar cica, are valabilitate doar 1 an. Acum incerc sa citesc putin din urma si revin. Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE povestea nasterii micutului Rares Andrei |
MONIKUS mie mi-a zis ca si cel electronic e valabil tot 1 an ca e copilul mic si isi schimba fizionomia,acum probabil a voi e altfel
mary_07 spune:
Selen,Mada,Nela,Iulika, multumim frumos .
Sper din toata inima sa nu ne racim si sa trebuiasca sa stam in casa pe vremea asta asa fumoasa
Am iesit pana la urma afara,se facuse frumos de tot,am stat in curte si ne-am jucat la nisip
Nela,ce bine a pus Anushka pe ea.Ma rog sa iasa bine analizele si sa fiti iar la fel de voiosi si plini de viata cum va stiu (si sa ne incanti ochii cu multe poze de prin plimbarile voastre )
Off,biata Iulia,prin ce trece...ma sa primeasca vesti bune si sa aiba parte de o tratatie asa cum trebuie
Iulika,mi-a placut mult de tot ce ai scris
Ma duc sa arunc un peste in tava,ca azi dimineata l-am lasat in favoarea soarelui
la multi ani sarbatoritilor de azi
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."