""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *140*
Raspunsuri - Pagina 20
monikus spune:
Iulika eu sunt tare multumita ca am facut si pasul asta. Bineinteles ca e mai greu cu copil dupa tine dar va fi si bine. Sunt sigura ca vor veni vremuri cand va fi bine.
Iuliapapusa multa sanatate va doresc si sa fie rezultatul asa cum vi-l doriti voi, adica excelent.
Ioana, stiam eu ca nu se lasa Carol numai cu statul pe olita. Felicitari pt progrese.
La multi ani Emma, Isabella, Alex si Alex.
Madalina te pup cu mare drag. Uite azi o sa incerc sa vad si eu poze cu voi. Stiu ca ati pus mai multe. Pupam si pe Iri pletosel. Noi l-am tuns la munte la stilist cica, dar nu mult, cat sa nu-i mai intre parul in ochi si sa nu i-l mai prind la spate in fermoar.
Raluk, e greu cu ei asa dar sunt sigura ca trebuie obisnuiti doar si sa mai creasca putin. Oricum ma asteptam si la mai greu de atat.
Danuta multumim frumos pt cuvintele frumoas. Sa stii ca si mie imi place body-ul ala dar mesajul nu ma atrage. Deocamdata la cat am de tras cu el, ma face sa ma gandesc daca mai am curaj sa ma mai bag la unul. Mai vorbim.
Selen eu am cumparat initial unul mare de Chico. Pt ca ocupa prea mult spatiu si era greu de manevrat l-am cumparat pe asta de la bertoni si sunt foarte multumita de el. Bine, la noi era problema si ca asta mic se prelingea pe sub tavita la cel de la Chico. Asta are o banda intre picioare si nu il mai pierd pe drum pe Rares.
Mary multa sanatate lui Alex.
Fraguta, sa stii ca si noi mai patim asa cu adormitul. E tare greu sa gasesc metoda potrivita inainte sa se enerveze prea tare.
Alex eu zic ca e ok cum ai zis tu ca vrei sa o imbraci pe Zeina. Multa sanatate va doresc si sa-i treaca problemutele Zeinei.
Icsgegege (Liliac tare imi e dor si de tine) deci, Xggg multumim frumos pt cuvintele frumoase. Sa stii ca tot raul e spre bine. E normal sa fie agitat pt ca erau multe schimbate in mediul lui dar... cu timpul sunt sigura ca se va obisnui si va fi mai bine.
Nela pupam pe Ana care am inteles ca e mai bine si mai ia si in greutate cum trebuie.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
kemsy spune:
Salutare!
Alex, si nu numai, cine stie alte carucioare, mult mai usoare, va rog sa-mi sugerati. Al meu are 9 kg numai scheletul, si vreau sa cumpar un altul, macar la jumatate cu greutatea.
Co-sleeping: din prima zi doarme la el in patut. De vreo 3 sapt de cand se trezeste la 7, il iau in pat pana la 9, ca mai adoarme. Nu judec pe nimeni, fiecare face cum vrea si stie pentru copilul lui, se muleaza pe nevoile lui!Pentru mine patutul reprezinta somn linistit . Am dormit la pranz alaltaieri cu el, in pat, si m-am trezit super ametita, tresaream din 10 in 10 minute
Intrebare:
Ce lichide vom da la bb dupa ce inlocuim mesele?Ca teoretic voi da san dimineata si seara. Cate lichide trebuie sa bea un bb ca sa fie hidratat?
Trimit si revin
Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
monikus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madalina84
MONIKUS mie mi-a zis ca si cel electronic e valabil tot 1 an ca e copilul mic si isi schimba fizionomia,acum probabil a voi e altfel D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI POZE CU NOI o perioada din viata mea Rasplata a sosit |
Uite ce scrie pe site la ei:
Pasaportul simplu electronic se elibereaza în termen de 10 de zile lucratoare. Valabilitatea pasaportului electronic este de 5 ani, iar pentru minorii cu vârsta sub 6 ani, valabilitatea acestuia este de 3 ani.
Pasaportul simplu temporar are valabilitatea de 12 luni si se elibereaza în termen de cel mult 3 zile lucratoare, în urmatoarele situatii:
pentru persoanele care nu dispun de timpul necesar pentru eliberarea unui pasaport simplu electronic;
în cazul în care titularul declara în scris ca urmeaza sa calatoreasca în state în care exista stare de beligeranta ori conflict diplomatic si are aplicata în pasaportul simplu sau în pasaportul simplu electronic o stampila ori o viza eliberata de statul cu care tara în care calatoreste se afla în conflict;
când titularul detine pasaport simplu sau pasaport simplu electronic care contine vize valabile, dar filele au fost epuizate;
când titularul a depus pasaportul simplu sau pasaportul simplu electronic pentru obtinerea unor vize si trebuie sa calatoreasca urgent în strainatate;
cand minorul urmeaza sa se deplaseze în strainatate pentru studii, concursuri oficiale, pentru a urma un tratament medical fara de care viata îi este pusa în pericol si nu exista timpul necesar pt.obtinerea acordului celuilalt parinte;
Pentru eliberarea pasaportului simplu temporar in oricare din situatiile mentionate mai sus se percepe tariful suplimentar de 100 lei prevazut de Legea nr.248/2005.
Pentru situatii de urgenta românii pot solicita pasaportul temporar, care se elibereaza în cel mult 3 zile lucratoare. Pretul de cost al pasaportului temporar este de 212,0 lei (80,0 lei contravaloarea pasaportului se achita la unitatile CEC Bank, 32 lei taxa consulara; se achita la unitatile CEC Bank sau la trezorerie, dupa caz, si 100 lei tariful suplimentar de urgenta; se achita la trezorerie), si are un termen de valabilitate de 1 an.
Cam asa stau lucrurile.
Uite informatii mai multe gasiti aici: http://www.pasapoarte.mai.gov.ro/indexBucuresti.htm
Pup.
Am editat putin ca sa intelegeti ceva.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
kemsy spune:
lORIS NU STIE sa bea din canita cu cioc. In schimb cu lingurita bea apa. Cred ca o sa incerc sa-i dau cu cana normala, mai incolo.
Alex, cu imbracatul eu aplic urmatoarea regula: cum ma imbrac eu? Cu maletica si geaca?Atunci lui bb ii dau body, si o bluzita, eventual iau o gecuta cu mine, in caz de frig.Eu stau in tricou? Atunci bb are body cu maneca scurta si o bluzita subtire...
La multe lunite Alex (anamaria), Emma, Isabela, Alex (lullaby)
Ma rog pentru luta!Sa fie totul bine la analize!
NelaM, ma bucur ca a luat nazdravana 1 kg
Asa s-a nascut Loris
kemsy spune:
Raluk16, ai un pm.
Asa s-a nascut Loris
alex25 spune:
Ma bag repede la capitol.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!