""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *140*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Azi face 8 luni Alex sa bem si sa ne bucuram!
La multe lunite sanatoase si pentru Emma, Isabella si Alex (Lullaby)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Salutare lume
ALEX eu zic ca e bine cum vrei sa o imbraci pe Zeina
RALUK felicitari pentru prima diversificare,am citit si eu pe forum si am vazut fata lui Alexutu,va si ma bucur ca sunteti bine
MONIKUS imi pare rau ca Rares nu s-a odihnit la munte,sper sa mai creasca si la bulgari sa fie altfel,imediat ma bag si la poze
MARY ,sper sa treaca mucisori.Mersi ca mi-ai adus aminte de IULIAPAPUSA,am sunat-o dar nu raspunde,i-am trimis mesaj astept raspuns de la ea
Referitor la dormitul cu sau fara copii in pat,eu cred ca depinde de fiecare copil in parte,eu una am fost norocoasa si nu a trebuit sa-l iau in pat cu mine...acum vine singur fara sa-l mai iau eu,se chinuie ce se chinuie si ajunge in pat la mine
FRAGUTZA si eu sper sa scape Natalix de dermatita aia cand va duceti la mare
Atat am retinut,va si sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Off,off...am vb cu IULIA si sunt la Bucuresti la o clinica particulara,nu sunt internate se duc doar la analize si la controale.Maine ia rezultatele la analize,deci nu stie nimic concret.A zis ca Luta e vioaie,mananca,se ridica in picioruse,are doi dintisori deci progreseaza dar a avut niste crize de epilepsie ,cu invinetit,spume la gurita,nerespirat,cateva secunde care au fost de groaza.Maine imi trimite mesaj sau imi da bip sa-mi spuna rezultatul la analize.Era ingrijorata ca nimeni nu i-a zis absolut nimic,ca toata lumea asteapta rezultatul analizelor.Eu sper sa fie bine si sa nu fie ce banuiesc eu,asa ca fetele trebuie sa ne pentru Luta,sa-i dea D-zeu sanatate si sa scape de probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Ioanna

Alex eu nu ma iau dupa grade, ca poate de multe ori e mai cald la grade mai putine din cauza umiditatii. Il imbrac cum ma imbrac eu, daca eu sunt la maneca scurta, si el are numai body cu maneca scurta. Daca eu sunt la pantaloni scurti, atunci el sta numai in body-ul cu maneca scurta, fara nimic in jos (ca deocamdata nu avem cumparati pantaloni scurti :D). Reciproca nu e valabila. Daca ieri el a facut nudism complet, fara scutec, eu recunosc ca eram in maieu si pantaloni scurti :D.

Monikus asa cred si eu ca ar fi Alexucu in excursii, pentru ca am vazut si sambata la tara, drumurile, oamenii, zgomotele, orice nou il oboseste si nu poate manca si nu poate dormi si plange. Nici nu stiu daca trece in timp, sper ca da. Pupicei.

Ah, ieri am intrat ca furtuna si nu i-am urat norei mele toate cele bune . Vreau poze noi cu Anna!!!

La multe lunite Emma, Alexandru si Alex! Si mamicilor voastre frumoase si pe dinauntru si pe dinafara pupicei multi

Selen bun pontul! Multumesc mult!

Mada multumesc! E super simpatic Iri ca trage la tine

Catalina eu zic sa incerci. Oricum, poate fi si de la dinti cu nervii aia. Sau inca ceva: noi de o vreme faceam kk de 3 ori pe zi dar de sambata e constipat. De duminica suge asa cu nervi si mai trage cate o beshinuta din cand in cand. Stiu ca si tu ziceai ca e constipat puiul, asa ca poate il doare si burtica.

Ralu uite ca ai reusit sa exprimi mai bine decat mine ce am vrut sa zic cu AP . Atata ma distrezi cu co-autorul de mor, si tot am uitat sa-ti spun! Oricum sunteti o familie superba, superba! Recunosc ca si la pozele de la picnic ma uitam cu multa admiratie la voi! Cred ca sunteti cel mai fain cuplu pe care il cunosc (si ma refer si la Angelina si Brad, ca doar si pe aia ii cunosc ). A, voi si Andra&co.

Mai apropo de cupluri celebre, Iulika scumpa oare asta de s-a cuplat cu Jeniffer Aniston era febletea aia a ta? Ca eu asa cred, si de atunci de cate ori vad vreo barfa mondena cu ei imi zboara gandul cu drag la tine .

E chiar bizar sa scrii un raspuns fara notite intr-o zi cu durere de cap... sper sa nu fi uitat ceva important!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Buna dimineata tuturor,

Sper ca sunteti bine, sanatosi cu totii si ca v-ati simtit tare bine de 1 mai. Nu am reusit sa citesc inca nimic din urma dar va las niste poze de la munte si unele mai recente din luna a 6 a si luna a 7 a. Promit sa citesc cate ceva din urma sa vizionez pozici minunate si sa revin cand voi mai putea. E foarte greu sa mai scriu pt ca de cand e frumos afara suntem mai mereu afara pt ca acolo suntenm mai potoliti asa. In casa facem show. In rest, situatia la noi nu s-a schimbat prea mult, nici in rau nici in bine. Tot dormim foarte putin, tot mancat cam prost dar cel putin nu mai plangem atat de rau si socializam frumos cu toata lumea care vorbeste cu noi. Afara suntem numai un zambet. Bine, mai varsam niste lacrimi de crocodil cand vrem numai in brate dar ne trece repede daca ne ia mami in bratuca. Cam atat as putea sa va spun despre noi.

AAAA la munte mi s-a parut foarte greu cu el. Nu prea a vrut sa manance iar de dormit doar asa reprize mici pe afara. Noaptea a fost un calvar. Cred ca am trezit tot hotelul. Sper sa peste 1,5 luni va fi mai bine pt ca atunci plecam la bulgari.

AAAA si inca ceva ieri am fost sa ii fac pasaport celui mic. A fost o adevarata provocare. Am intrat la dl politist si pe Rares l-a apucat foamea in asa hal incat nu am putut sa ii facem poza asa ca, ne-am dus afara, am hranit copilul si apoi am revenit. E adevarat ca am stat la coada vreo 3 ore asa. A fost nasol dar bine ca a trecut si peste 2 saptamani suntem smecheri cu pasaport din acela electronic. Nimeni din casa nu mai are. Al meu e expirat dar merg cu buletinul iar al sotului e din acela vechi asa ca, Rares is the boss.

V-am pupat si va urez tutror toate cele bune si sa ne auzim curand cu bine. O saptamana excelenta.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Senzationale pozele! Evident datorita lui Rares care a crescut mult si arata bestial. E un smecheras, nu? Si ce par frumos...si ce ochisori mari si frumosi (ce culoare ca nu mi-am dat seama?)...
Zici tu ca e acelasi copil care nu doarme noaptea?
Frumoasa familie, reusit copil. Mi-a placut body-ul cu "vreau un frate" . Ce zici, ne mai bagam la un bebe? :))

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Selen, intrebai de carucioare. Pot sa-ti spun ca eu ma descurc excelent cu al meu. Ergonomic si usor de manevrat. Pt. ce imi trebuie mie imi este suficient. Daca ai insa de mers pe drumri nu tocmai fine e indicat altul cu roti mai solide.
Deci pt. ce imi trebuie mie e bun (am dat si putin, 178 lei la promotie in Carfour acum vreo 2 luni).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Doamnelor, va salut!

Ce faceti, cum sunteti?
Va citesc, ma uit la poze, sunt prin preajma, cand pot, mai greu cu raspunsul, dar ne repliem noi pana la urma, sper!

Mary, draga mea, uite, suntem un pic busy cu analizele Anei, va ziceam eu ca vreau sa fac analize mai amanuntite in HK (metabolic screening si analizele de rutina mai intai). Asa ca am fost intre spital si casa, tot intr-o alergatura.
Nu avem ince rezultatele, asteptam.
Voi ce mai faceti? Ce mai fac baietii frumuseii? Va pup.

Ana e in forma azi, a mancat bine, insa o am pe cereale si piure ingrasator de la Humana numai, am scos legumele si carnea pentru moment (mi-a facut sambata iarasi un episod urat de vomitat, ce sa mai, de vis...). Insa mananca bine iarasi. Am cantarit-o la spital duminica si luase fix 1 kg in cele trei saptamani ce au trecut de la ultima cantarire. Parte buna este ca nu a scazut decat 50gr de cand cu episodul urat de sambata. Acum suntem iar pe val, mananca bine, ii multumesc lui Dumnezeu. Sa vedem.
Astept rezultatele analizelor.

Mai, imi pare tare rau sa aud de fetita Iulieipapusa, imi inchipui ca le este tare greu acum. Ma rog sa fie bine, sa fie analizele bune. Pe mamica o imbratisez, imi inchipui cum este sa treci prin asa momente cum au trecut ele!

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Buna dimineata tuturor,

Sper ca sunteti bine, sanatosi cu totii si ca v-ati simtit tare bine de 1 mai. Nu am reusit sa citesc inca nimic din urma dar va las niste poze de la munte si unele mai recente din luna a 6 a si luna a 7 a. Promit sa citesc cate ceva din urma sa vizionez pozici minunate si sa revin cand voi mai putea. E foarte greu sa mai scriu pt ca de cand e frumos afara suntem mai mereu afara pt ca acolo suntenm mai potoliti asa. In casa facem show. In rest, situatia la noi nu s-a schimbat prea mult, nici in rau nici in bine. Tot dormim foarte putin, tot mancat cam prost dar cel putin nu mai plangem atat de rau si socializam frumos cu toata lumea care vorbeste cu noi. Afara suntem numai un zambet. Bine, mai varsam niste lacrimi de crocodil cand vrem numai in brate dar ne trece repede daca ne ia mami in bratuca. Cam atat as putea sa va spun despre noi.

AAAA la munte mi s-a parut foarte greu cu el. Nu prea a vrut sa manance iar de dormit doar asa reprize mici pe afara. Noaptea a fost un calvar. Cred ca am trezit tot hotelul. Sper sa peste 1,5 luni va fi mai bine pt ca atunci plecam la bulgari.

AAAA si inca ceva ieri am fost sa ii fac pasaport celui mic. A fost o adevarata provocare. Am intrat la dl politist si pe Rares l-a apucat foamea in asa hal incat nu am putut sa ii facem poza asa ca, ne-am dus afara, am hranit copilul si apoi am revenit. E adevarat ca am stat la coada vreo 3 ore asa. A fost nasol dar bine ca a trecut si peste 2 saptamani suntem smecheri cu pasaport din acela electronic. Nimeni din casa nu mai are. Al meu e expirat dar merg cu buletinul iar al sotului e din acela vechi asa ca, Rares is the boss.

V-am pupat si va urez tutror toate cele bune si sa ne auzim curand cu bine. O saptamana excelenta.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Monikus, daca tot ai fost la pasapoarte, cum e pt. copii? La ei nu exista varianta cu facutul pasaportului in 1 ora la urgenta? Numai din asta smecher ii poti face? Cat costa? Cat e valabil (ma gandeam la poza care devine repede invechita la cum cresc copiii)?

Mergi la inceput

La multi ani!!!!!!!

Emma Ioana de Cristina_ana
Alexandra Isabella de 4mykids
Alexandru de anamaria1979
Alex de Lullaby_2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata!!

Intru repede så intru si så pup fetele dragi!

Voiam decat så spun ceva in legatura cu articolul Ralukai..Eu nu sunt de acord cu nimic de ce scriu in ziare, reviste.Eu am facut si voi face de acum in colo tot ce imi sta in putinta så fie copilului si mie bine..Adica orice il face fericit indiferent daca va tb så fac chestii cu care nu eram de acord pe vremea cand era tare usor så vb ''eheee påi eu nu tin copilul in brate ca se invata prost , va dormi in patut.. si muulte altele''

Eu in primele såpt am dormit nu numai in pat ci cu el pe burta...asa ma simteam minunat atunci si el nu mai spun..apoi dormea el in patut dar uneori se trezea noaptea ff des si ture la patut..normal ca l-am luat cu mine in pat asta si pt el ca nu mai apuca så se trezeasca si il mangaiam si cadea usor in somn din nou, dar si pt mine ca nu mai faceam ture la patut si ma rugam de el så adoarmå.

M-am intins eu dar am vrut så spun decat ca am facut si voi face MEREU ceea ce cred eu ca este bine si pt el si pt mine indiferent de revistele mamii lor

Felicitari pt diversificare!! Am citit aproape tot!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput