""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *140*
Raspunsuri - Pagina 11
moni_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Offf, scutecul era ud de fiecare data cand am schimbat-o si nu pare colorat, fontanela este in schimb putin adinacita daca trecu cu degetul peste ea...buzele si pielea nu le-am verificat....ma gandesc cu groaza la masa de seara cu lapte...am ajuns sa imi fie frica daca vreti sa ma credeti. Nu am reusit sa vorbesc cu dr, din pacate...asa ca, sunt in pana de idei. Si nu, nu vreai nici apa, nici ceai, nici suc, decat foarte putin, asa e ea...de aici si disperarea mea. Oare o putea fi un inceput de raceala si sa reaztioneze asa? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Salutare!
Incearca si cu compot de mere(in diferite concentratii),Tudor il adora.Apetitul scazut poate fi si de la dinti sau rosu in gat.
Sanatate multa!
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice
Lullaby_2009 spune:
Ioanna multam de pont. Noi inca nu am introdus lactatele, saptamana aceasta voi incerca sa prepar branzica in casa. Succes in continuare, sa fie mereu asa papacios!
Cristina tare mi-au placut pozele, sunteti o familie superba. Pare foarte frumos pentru copii acolo. Sper sa fiu mai bine maine ca abia astept sa vin, dar daca nu trece nu vreau sa va expun si pe voi.
Lali_mete spune:
Si acuum,ca citesc din urma si ma uit la poze,vorbesc si eu la obiect.
Iulika si Techila,sunteti doua frumoase pe amandoua.Iulika de ce ai precizat ca nu e bocancul Techilei?Te-a intrebat careva cum a reusit sa stea in pozitia aia?
Clodute s-a reparat liftul? Nasol cu coboratul pe scari cu un copil,daramite cu doi si de la 5...
Mai pe mine ma omoara imaginea cu tortul ala fantastic din stanga forumului.Am citit si am bagat la cap cum se face cuvertura aia de ciocolata ,cred ca zilele astea incerc si eu sa o fac,sa fac o praji ,ceva,invelita asa.Numa ca am o problema,nu prea ma simt bine cand pap cioco,cum naiba fac cu cioco alba?Adica ce sa folosesc in loc de cacao?
Alex felicitari pentru dublul curaj avut cand ai lasat-o pe Zeina la manute goale.Odata pentru ca ti-ai infrant teama de raceala,si ai imbracat-o ca pe tine de subtire,si a doua ca ai avut curaj sa infrunti babutzele.Stii ce ma amuzam in sinea mea cand auzeam "saracutza,nu o avea bani de d-ala in care se baga copii acum"
.Pe asta din urma am auzit-o si pe la tara la tata cand am fost.L-am lasat in body si pantalonas subtire,ca se incingea in sling,si ma compatimeau ca nu am bani de marsupiu is ma certau ca nu ii pun doua caciulite,nu ii dau geaca si ciorapei grosi pe sub pantaloni.Le-am spus ca vin si le fac cinste daca are ceva copilasul .Ai rezolvat pana la urma cu voma? Cum a papat seara? Nu o fi de la branzica? Parca si zilele trecute spuneai ca a vomat dupa branzica cu fructe,nu? Si Paul cred ca episodul cu diaree tot de la bramzica l-a avut,ca si-a revenit cand nu i-am mai dat,am facut pauza doua spatamani si i-am dat din nou,vad ca acum papa bine..
Mada esti o dulce ,merci pentru comentariile de pe picassa.Mai dar Iri al tau cred ca ii intrece pe toti in nebunii..Papa mici,merge cu bicicleta de copilasi mai mari,era printre primii topaitori in jumper,alearga prin casa in premergator si aduce lui mami ligheanul din baie..Ce sa mai,un adevarat baietandru!
Kemsy Loris are un par super de super,si niste ochisoooori!!!
Carinablanca ti-am vazut si scumpetea ta,doamne ce dulce este,iti vine s-o papi,ca de altfel pe toti dovleceii!!
Am vazut-o si pe Ebru,cum l-a uimit ea pe tati cu energia ei..Dar ea nu-i spune lui tati ca mami are red bul in tzatzici
De pozele Cristinei ce sa mai zic,sunt minunate,de la 7 stau si ma tot uit la pozele ei.Esti superba mami si ai doi copilasi minunati!
Cu siguranta am uitat cate ceva,dar mai citesc si mai scriu pe toata lumea.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
happy_uka spune:
Asaaaaa...
Buna seara fetele mele!
Din creierul muntilor ( al dealurilor, de fapt ), raportez ca I'm having the time of my life!! Deci e cam bine aici. Deci mai stam... Deci cupilu nu mai vrea in casa de-loc... schimbam pampers pe sezlong afara, papam afara, dormim afara . Deci cupilu e centrul universului si mega rasfatata planetei aici...Pregatiti-va, cand ne intoarcem voi pune suuute de poze, ddja am facut 400 . Mai raportam si aparitia incisivilor de sus, dupa o nuapte-jale... Suntem iepuras autentic, ranjita cum o stiti, in rochita cu bretele, sepcuta si pampers... e un deliciu grasunica mea. Am adunat multi copii de aici din sat cu care "se joaca", mai este aici o fetita a unor prieteni , ii plac tare mult copiii, tipa de fericire. Papa bine, nu extraordinar.. doarme muuult.. E foarte fain, m-am odihnit si eu la greu, dorm zilnic pana la 11-12 .. dezmat total .. Seara stam pe terasa, jucam carti, remi, de-astea.. Maine bagam un ikea, abia astept..
Nu ma pot lauda ca v-am citit, abia se incarca paginile. Am vazut doar mai demult ca Nela a reluat seria frumoaselor postari si ma bucur taaare, o pup dulce si pe scumpa Anuska, mult succes la ingrasat. Ce bine e cand totul revine la normal, ce ma bucur!!
Si am mai vazut o postare a bunei mele prietene Hepi.. m-a intristat, te-am simtit asa, la capatul puterilor oarecum.. adica stiu ce inseamna, eu toata iarna de ce credeti ca ieseam la mall aproape zilnic.. nu-s pitzipoanca de mall, pur si simplu imi facea bine sa vad uameni, sa beau o limonada, sa conduc.. Vezi cate prietene ai aici, sunt sigura ca te-ai dimti minunat cu ele in parc, merita efortul de a iesi din zona aia super frumoasa si ne-poluata..Sper din tot sufletul sa nu mai simti ninic comun cu depresia, sa gasesti o cale de a petrece timpul astfel incat sa nu mai simti rutina. Pupici Maiei, ce mai zice, ce mai face?
Poate maine, in drum spre Buk, prind semnal bun si va citesc, sunt sigura ca ati petrecut frumos 1mai , ca iesiti la plimbari in parc, gasti-gascutze..Va pup acum!!!
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
madalina84 spune:
Buna seara
CRISTINA sunteti o familie tare frumoasa si cred si eu ca ai alergat dupa Andrei la ce loc de joaca a avut acolo.Cred ca a fost super,arata super cabana
ALEX imi pare rau ca iar vomita Zeina,incearca sa depistezi ce ii provoaca voma si nu mai fi panicoasa ca nu rezolvi nimic,calma mami si se rezolva toate
LALI ai dreptate, sa sti ca e nazdravan rau dar si mofturos pe masura.Deci daca nu ii faci pe plac se da cu capul pe spate de am impresia ca isi rupe coloana,incepe sa planga cu lacrimi de crocodil,se ridica in picioare de nervi si apoi se da cu capul de spatarul bicicletei,ce mai cred ca o sa fie tare rasfatat
Multumesc pentru comentariile de pe picasa,banuiesc ca pe toate v-a lasat masca cu mici dar vroiam doar sa-l las sa puna mana pe ei nu si sa-l bage in gura,asta e probabil nu e nici primul nici ultimul din lume care a simtit gustul micului.
Sa stiti ca desi e un copil cuminte in general e si rasfatat,ma credeti cand va spun ca e inebunit dupa persoanele care il tin in brate?!?ei bine da,nici nu ma mai baga in seama daca sunt langa o persoana care stie ca il tine in brate,plange sa se duca la ea sau el.Astazi eram in baie sa bag niste haine la spalat,am iesit din baie si am inchis usa ca sa nu intre,pai sa pus frate pe un plans de ziceai ca l-ai omorat si asa procedeaza de fiecare data cand il iei de unde face prostii(baie,gunoi,sertare),vai de capul meu cu el dar tot il iubesc la nebunie si mie drag ca ochii din cap.
Noi azi am stat mai mult afara,eu am fost sa-i iau lui sora-mea niste perdele si mi-am luat si eu o bluza si lui Iri doua bandane.
Acum doarme si probabil se va trezi intr-o jumatate de ora si iar ma tine pana la 2 noaptea ca aseara dar ma bag si eu langa el si poate daca vede ca dorm eu doarme si el
Va
Clodute spune:
Buna seara fete dragi,
Am revenit acasa deci merge liftul ca din cauza lui a cazut Partick azi pe scari... a coborit in weekend-ul asta mititelul o gramada de scari si le numara intruna dui dui (a se citi doi doi)
Si am intrat sa va spun ca DA ! ne-am intilnit ! eu si Miha74 cu cei doi minunati de fapt ele fetele sunt superbe iar boduguard-ul lor este de milioane. Miha sa iti traiasca copii eu sint cam aiurita si nu am apucat decit sa iti pun o mie de intrebari dar sa te complimentez nu am apucat desi numai la asta mi-a stat gindul pina la momentul intilnirii - ESTI UN OM DEOSEBIT ! iar copii sint minunati.
Va las si citeva pozici (se pare ca am ajuns inaintea Mihaelei pe forum ) si recunoastem Patrick nu ar mai fi plecat de linga Iris este o minunatie de fetita CUMINTE spre deosebire de mamzelutza mea care este o sfirleaza ... nu sta locului nici daca o rogi frumos... of offfff ce m-oi face eu cu ea cind o fi mare .
Copii frumosi
Am vazut toate pozele, am admirat toti copilasii si unde era cazul si parintii, am vazut vacanta cu masini ucigase am citit si vazut tot... acum ma deplasez si eu la patutz pt nani ...
Seara buna si pupici
Lali_mete spune:
La mine nu merge cu "dorm eu si poate se molipseste" .Eu cand e Vali de noapte dorm cu piciul in pat,si eu nu dorm cu parul legat ca ma doare scalpul.Eeee,si cum nu ma mai tund ca cica imi rezerva sotz loc pe presul motanului vecinilor,ma apuca Paul de par si trage pana ma trezeste,smiorcaind,si cu lacrimi de i se inoada sub barba,si cand ma vede ca deschid ochii rade in hohote.Apropos de ras,in seara asta a ras cred ca un minut prin somn,cu suzeta in gurita,ca si cum l-ar gadila cineva...
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Lali_mete spune:
Mai fetelor mie imi e dor de petrecerile alea la care Monica ne canta arii celebre, Ftagutza,Uka si Hepilica ne faceau sa radem si ne imbatau,Alex si Luto ne adunau de sub mese,alte persoane faceau prajituri si dadeau sucuri si cafele mishto,plus dezbracati cu pancarde in maini,cu numele noastre scrise pe ele... Cand mai facem una? Cand?
madalina84 spune:
CLODUTE ai doi copii frumosi foc,mi-a placut tare ultima poza cand Karolina pleca dupa Patrick
MIHA si ai tai copii sunt frumosi rau,mi-a placut carliontii,sper sa fie si Iris la fel
LALI ce iti doresti tu cam greu ca a venit calduraaaaaaaaaa,cred ca acum se vor face"petreceri" fata in fata prin parcuri,aici se pare ca vom mai intra cand mai prindem o clipa-doua libere dar speranta moare ultima
MONICA tu esti bine?cum ai petrecut 1 mai?da-ne poze cu Zgatix please
Gata fug la somn
miha74 spune:
seara buna!
da, da, m-am intalnit cu clodute si a fost SUPER! Ai niste copii minunati, si cu siguranta ne vom mai vedea....oare se va infiripa ceva intre Patrick si Iris????
eu nu am apucat sa descarc pozele, ca vineri Laura are teza la matematica, asa ca a trebuit sa prestam un pic
Cristina- superbe poze! super familie! te-ai inatlnit cu claucia? parca ea zicea ca ajunge acolo, nu?
alex - cum e Zeina? si eu zic ca s-ar putea un rosu in gat, dar usor fara infectie ca sa faca febra.