""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *140*
Raspunsuri - Pagina 10
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica Salutare! La multe lunite inainte sarbatoritilor de astazi! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi, pui dragi! Ioanna - te rog transmite-i si din partea noastra (a mea si a sotului) sotului tau ca e cel mai tare! De cate ori ne uitam la pozele de la techilosi, ne minunam de cat de profi au fost facute de sotul tau si ce rabdare a avut sa faca fiecarei familii poze. E cel mai tare. Cand vii la noi te rog sa nu vii fara sot si aparatul ala smecheros . Pupam pe Carol. Aaa, am descoperit si eu vreo 7-8 poze facute de mine la techilosi. Aproape toate sunt, evident, cu...Carol de care ne-a placut tare mult cum sta el serios pe scaunel singurel. O sa le pun pe picasa. Sa aveti o saptamana frumoasa dragelor! h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Iti multumesc pentru aprecieri! m-am emotionat toata... de-abia astept sa vina Razvan acasa sa-i arat mesajul!
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
alex25 spune:
Fetelor, sunt disperata si nu stiu ce sa fac, asa ca apelez si la voi, poate cele cu experienta ma ajuta.
Mandra mea a vomitat branzica cu banana dimineata si fructele de acum de seara, singurele ramase in stomac sunt laptele de dimineata si legumele de la pranz....ce sa fac, vomita tot ce ii dau desi nu ma refuza categoric, deci cred ca ii este totusi foame...ceai abia a baut 50ml toata ziua...cum verific daca se deshidrateaza si cand trebuie sa o duc la spital...dr nu imi raspunde la telefon, sunt disperata.. Nu are febra, este cam maraita dar totusi activa si parca are ceva muci.
Va rog, un sfat, ceva.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Ioanna81 spune:
gata, am hranit prichindelul! a inceput sa pape mai mult. aica nu-i mai ajunge un borcanas d-ala de la avent de 220ml. mai papa si jumate din al doilea. dar... dar.. azi am papat prima data in viata noastra 2 feluri de mancarela pranz. adica ciorbita de manzat si spanac cu cartofi si iaurt. si a fost bun! si nu am urlat!!!!
Pataniile noastre
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui alex25 Fetelor, sunt disperata si nu stiu ce sa fac, asa ca apelez si la voi, poate cele cu experienta ma ajuta. Mandra mea a vomitat branzica cu banana dimineata si fructele de acum de seara, singurele ramase in stomac sunt laptele de dimineata si legumele de la pranz....ce sa fac, vomita tot ce ii dau desi nu ma refuza categoric, deci cred ca ii este totusi foame...ceai abia a baut 50ml toata ziua...cum verific daca se deshidrateaza si cand trebuie sa o duc la spital...dr nu imi raspunde la telefon, sunt disperata.. Nu are febra, este cam maraita dar totusi activa si parca are ceva muci. Va rog, un sfat, ceva. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
daca are fontanela infundata, daca are buzele uscate, daca o ciupesti usor si pielea nu revine, daca face pipi galbui, daca pipi miroase atunci e deshidratata!
despre faptul ca vomita nu stiu ce sa-ti spun, ce sa faci.
Pataniile noastre
Lullaby_2009 spune:
Alex off, mititica. Nu stiu ce sfat sa-ti dau. Nu ai reusit sa vorbesti cu niciunul dintre doctori? Apica ii place sa bea? Macar asa in joaca in canuta ... Verifica daca uda scutecelul, buzele daca sunt uscate. Faptul ca e activa e un lucru bun. Sper sa fie bine. Te pup.
alex25 spune:
Offf, scutecul era ud de fiecare data cand am schimbat-o si nu pare colorat, fontanela este in schimb putin adinacita daca trecu cu degetul peste ea...buzele si pielea nu le-am verificat....ma gandesc cu groaza la masa de seara cu lapte...am ajuns sa imi fie frica daca vreti sa ma credeti. Nu am reusit sa vorbesc cu dr, din pacate...asa ca, sunt in pana de idei. Si nu, nu vreai nici apa, nici ceai, nici suc, decat foarte putin, asa e ea...de aici si disperarea mea. Oare o putea fi un inceput de raceala si sa reaztioneze asa?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Lullaby_2009 spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 gata, am hranit prichindelul! a inceput sa pape mai mult. aica nu-i mai ajunge un borcanas d-ala de la avent de 220ml. mai papa si jumate din al doilea. dar... dar.. azi am papat prima data in viata noastra 2 feluri de mancarela pranz. adica ciorbita de manzat si spanac cu cartofi si iaurt. si a fost bun! si nu am urlat!!!! Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
Wow, felicitari! 220 de ml? Zici ca-i place sa pape cartofiori cu spanac? Ai vreo reteta magica? Noi ne chinuim tare cu legumele, azi n-a vrut deloc.
Lullaby_2009 spune:
Alex sper sa fie mai bine dupa masa de seara. Nu stiu daca are legatura cu raceala, dar am observat o scadere drastica a apetitului si dificultatea de a manca cand are nasucul infundat.
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lullaby_2009
Wow, felicitari! 220 de ml? Zici ca-i place sa pape cartofiori cu spanac? Ai vreo reteta magica? Noi ne chinuim tare cu legumele, azi n-a vrut deloc. mami fericita de Alex |
staaaaai, ca azi e prima data cand mananca asa. Ma rog la Dumnezeu sa fie asa si de acum in colo. pana mai alalteieri mi-a refuzat orice fel de legume. si nevoia m-a dus la ciorbita acrita cu bors. si asa mananca domnisorul meu ciorbita de legume cu diferite carnite in dansa.
am fiert un cartof mediu si cand a fost gata am pus neste frunze de spanac am mai fiert un pic si gata. cand i l-am dat i-am pus un pic de iaurt (care lui ii place teribil). asta e tot... nu e nimic magic la ea. cred ca s-a invatat el cu gustul legumelor. au trecut 2 luni totusi de cand incerc tot felul de variante. o sa pape si Alex, sunt convinsa. fac ei figuri asa la inceput. playing hard to get
Pataniile noastre
cristina_ana spune:
Buna fetelor!
Alex, imi pare rau, nici eu nu stiu ce ar putea avea mititica ta. Ma gandesc la ceva la stomacel, adica un virus, o enterocolita, dar atunci ar trebui sa faca si diaree si sa aiba febra. Imi pare rau ca esti asa de necajita, sper sa-si revina repede papusa!
Ioana, dar tu gatesti in fiecare zi doua feluri de mancare? Si le mananca asa, una dupa alta? Oricum, e tare Carol!
Lullaby, te-ai facut bine, da? Hai, ca maine te asteptam sa ne prezinti terasa aceea nou descoperita.
Lali, ce tare ai fost la picnicul acela. Super iti statea!!!
Am vazut o gramada de poze faine!!!!
Iulika si Techila, sunteti de milioane! Dar gratarel nu ati mai facut? Putzele sunt bine? Mananca? Isi supara bunicii? Si ar trebui sa intreb si: bunicii sunt bine?
Noi am venit ieri de la munte. Ar fi fost tare frumos daca nu era asa de obositor! Am tinut-o numai intr-o alergatura dupa Andrei, ne-a mancat sufletul copilasul acesta. E greu tare cu doi copii asa de mici.
Am pus aici ceva poze:
http://picasaweb.google.com/101644058848322084181/1Mai2010#5467047137512802370
Le urez si eu la multe lunite sarbatoritilor de azi!
Azi m-am intalnit cu Natalixa, dar am uitat sa o felicit! Dar nici ea n-a dat o bomboana, ceva, sa-mi aminteasca! Ba da, mint, mami Raluca a vrut sa-mi dea un covrig dar am refuzat-o ca cica iar sunt la cura!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI