Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(4)
Raspunsuri - Pagina 16
cosmi1975 spune:
neata gagici....haideti la cafea
am dus copilul la gradinita...abia asteapta serbareasi eu la fel..ieri am fost la magazinul de inchiriat costume,abia i am gasit un costum de iepurasbatalie pe ele sunt inchiriate deja aproape toate
Bianca e la scoala ....abia asteapta vacantase si vede ca ar sta afara non stop....fetelor se maturizeaza copiii astiaacum are preocupari de adolescenta...muzica,imbracaminte....asta poate si pt ca vede pe celelalte fete cu 1 an 2 mai mari.....de acu tb sa tinem pasul cu moda..
Toanca unde l duci la piscina pe spiridus??
Silvii cum te mai simti??
Giova hai ca mai ai un pic cu dintii si scapi
Maraki???Paula??
ma duc sa mai citesc...mai am 2 examene si gataaaaaaa
Giova spune:
doamne ce ne-a facut aseara edi....la ora 24:30 el chiuia si dansa de mama focului...noi eram morti de somn el avea chef de petrecere.
de la ora 22 m-am pus cu el in pat, m-a supt de m-a terminat, a baut o sticla de ceai si nimic.
Intr-un final i-am descantat ca prea era atomic...ceea ce nu e cazul lui. Toate chibritele s-au dus la fund...cine stie cine l-a deochiat prin parc. s-a si linistit dupa aceea...dar la ora 8 ciune era sus? gogasha...
Cosmi bine ca ai scapat de ex. greu, bafta cu celelalte 2.
super ca ai gasit costum de iepurila. te cred ca abia asteapta serbarea papan.
Cat despre Bianca, e varsta...vad si eu la nepoata...numai moda, net, si muzica are in cap. Bine ca nu e ca fitzoasele din clasa...care se machhiaza, epileaza, fardeaza.....
Irina super pozele. hai baga 2 randuri si aici....Mario ce mai face?
fug sa fac papica pt. Edi si un orez cu legume pt. mine la pranz.
o zi faina
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Bonjour feteleo s-a schimbat vremea si aici ploua ca naiba
Giova la ziua de proteine si amidonuri asa trebuie sa mananci ce ai mancat la pranz eu ieri am adaptata ca cocosulc u pricina am reusit abi aseara sa il fac bine ca s-a calmat Edy. Si eu fac orez cu legume azi.
Cosmina eu sunt mai bine acum cu gatul dar trebuei sa iaua ntib 7 zile ca am mai facut tratament de 3-5 zile si vad ca nu a fost bine. Sa pui poze de la serbare.
Bee spune:
Buna fetele.
Si de la mine doua vorbe.
Ioana, imi pare rau de colicile micutei. Nu-i o regula ca la bb2 e mai bine. La noi, cu Razvi a fost cum a fost, dar cu Tavi a fost jale si durere pana pe la 5 luni. Nu colici ci reflux gastro intestinal sever (Ana, ce mi-ai zis tu a functionat impecabil, ti-am mai zis). Ameliorat cu Sab Simplex (nu 3 picaturi cum mai spun unii doctori). Eu ii dadeam 15 pic la supturile de peste zi (3-4 ori pe zi). Cu gelozia baietilor, cunoastem. DUrere maaaare.
Cosmi, felicitari pentr Bianca si rezultatele ei la scoala. Restul amanuntelor, tin de viata de fetita, acum domnisoara, apoi femeie. Offf, ce ne asteapta si pe noi...Vad eu la gradi la fii-mea. Si mai zic o data, eu stau la tara, dar copiii tot copii si fetitele, ca fetitele: ba se imbraca, ba se marita, ba se tachineaza.
Any, sanatate, sa treaca bubitele fara urme.
Giova si Silvi, spor la. Proteine, deci? Pai sa fie si la mine, ca eu tot varza sunt. Si acusi ajung la mare si o sa oripilez lumea pe acolo. O sa ma ascund dupa piticii frumosi.
Toanca, bazin cald, super. Ma bucur ca face progrese micutul. Si noi avem in plan o piscina,dar rece. Nu cred sa am succes, dar vom incerca.
In rest? Ai mei raciti moderat. Ana va fi baba la gradinita (baba din punguta cu doi bani). Razvan, vorbeste mult si stalcit si nu mai face in scutec de ceva vreme (nici nu mai stiu de cand). Tavi e o mica rama, care patruleaza tarash prin casa. In sfarsit sta in fund de o saptamana doua si fac exercitii zilnic cu el. Are 9 luni, e cam tarzior, dar e explicabil: nascut mai devreme, mai greu, e si foarte rahitic. M-am necajit tare mult cu el, parca imi mai vine si mie inima la loc. Eu trebuie sa-i bag lapte in mancare, fiindca refuza cu indarjire biberonul. De supt suge, dar se pare ca din cauza diverselor probleme, eu cu laptele am fost cam data peste cap. 3 luni de cosmar, 3 luni in care nu a luat un gram si eu am pus asta pe seama bolilor sau mai stiu eu ce. Sa speram ca o sa fie mai bine.
Giova spune:
Bee azi e ziua de amodonuri, amandoua vad ca avem in meniu orez cu legume. Numai bine l-am facut sa poata papa si edi, eu imi mai bag sare separat.
Imi pare tare rau de ce aud, nu ati mai scapat de boli si piticul nu a pus un gram. Bine ca ati descoperit cauza, recupereaza el daca e asa mancacios.
Si Edi s-a tarait pana acum o sapt. De atunci merge in 4 labe. asa am mai scapat si eu de "ma-ma-ma-ma-ul" asta care m-a disperat. acum exploreaza apartamentul, indeosebi camera lui Marco si oglinda din hol...sta se admira, se pupa si-si face tai-tai. mori cand il vezi.
Bafta la serbarea Anei de la gradi.
Silvia si eu am calcat ieri, dar nu am reusit decat o treime din cate am...s-a trezit Edi dupa o ora si nu pot calca cu el; in preajma. e tot calare pe masa de calcat si mi-e frica de aburul de la fier.
vad ca a venit caldura la noi....Marco a mers in premiera la gradi in pantaloni trei sferturi, sandale si tricou.
azi am mai calcat o tura, am spalat geamurile de la dormitoare...restul vad eu cand mai fac.
acum trebuie sa hranesc gogoasha.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
dia_tm spune:
Vad ca ati avut eva activitate pe aici :)
Andiaroro, cred ca am scris mesajul anterior inainte de a-l vedea pe al tau ...sorry... ar fi fost frumos sa ne vedem. Poate data viitoare :)
Cosmina, felicitari pentru examenele luate si multa bafta la cele care au mai ramas!
la capitolul diete trebuie sa ma inscriu si eu
revenind la lucruri placute, la Disney a fost tare frumos; si pentru ca imaginile spun mai mult decat o mie de cuvinte:
http://picasaweb.google.com/dbmgeo/DisneylandParisMai2010#
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
silvi_2005 spune:
Bonsoir doamnelor eu mai beua o cafeluta se mai inscrie careva ?
Dia m-am delectata cu pozele tale, supe rvreme ati rpins. I-am aratat pozel si piticuluiu meu pe care vreau s ail lamurim sa merga si nu vrea ca ii e frica de carusele si trenulete ce i-a placut lui a fots fetita ta a zis ca el vrea la printesa nu la personaje ca sunt prea mari.
Giova eu mi-am facut zi orez cu mancarica de dovlecel langa si am rezistat eroic avand musafiri si facand mititei si ficatei la ceaun si cake maine imi scot parleala cu o praji cuna si eu cred ac fac eclere. Azi nu m-am abtinut si m-am masurat am slabit 3 cm peste ttot numai de cand am inceput dieta asta deci sunt f incantata dar am bagat si sport si masaje ce e drept.
Bee lasa ca tine te "slabesc" pitici tai, noi te asteptam cu drag in trupa si suntem si indulgente sincer nici eu nu ma mobilizam asa dar ma dispera ideea cu mersul la mare si patrulatul in chiloti pe langa oameni cat o balena ( in cazul meu ) sa stii ca eu mi-am luat ceva aparat de facut masaj mortal cu acre de cand fac ( bine cred ace si bicicleta in mare paret) mi-a scazut f tare celulita e prima data cand sunt sieu multumita de cum evoluez cu dieta
Fetelor sa va arat o idee faina de briose impletite : http://bucataria-sylviei.ro/briose-crosetate.html/comment-page-1/#comment-821#comment-821 puteti sa le faceti cu orice alut de cozonaci.
In rest nu prea am cu ce bunatati sa ma laud eventual ceva salata de fruicte servita in cupa de pepene galben : http://bucataria-sylviei.ro/salata-de-fructe-in-cupa-de-pepene-galben.html
Giova sper sa reusesc sa mai pun maine retete de carbo, eu la ziua aia data trecuta am facut cuscus ( cel adevarat nu pastele numite asa in Ro ) cu legume maine cred ca imi fac mamaliguta cu ciuperci inabusite.
Giova spune:
iaca mai trecu o zi de dieta...azi e ziua preferata.
La amiaz vbag ori o pizza, ori paste. diseara vad eu...as face o tarta, sa vad daca mai apuc.
Silvia uauu ce brioche misto...fac si eu pe data urmatoare...acum nu am timp si nici tava de muffins.
Auzi....nu pot manca la pranz pizza si seara paste? dar si o felie de dulce? exagerez...asa-i?
ce bine ca e obligatoiriu ciocolata...mie chiar imi place asta amaraa. cred ca azi e ziua mea preferata.
Nu prea beau mai mult de 1l-1,5 de apa...
eu m-am cantarit la inceput, dar nu m-am masurat si nici sport nu am facut.
Mi s-a stricat si cantarul, asa ca trebuie sa iau azi altul.
Dia doamne ce frumos a fost la Disneyland....chiar o lume de basm.Ati cumparat costumul de acolo? ultimele poze sunt superbe...printesa ta face parte din lumea de basm de acolo...doamne frumoasa este. se vede ca sunt inca lesinata dupa fetitze.
s-a trezit si gaza mica...papam fructele-amandoi si o taiem la Real.
azi implineste anul si finutul din Spania.
mamica de 2 smecherasi
dia_tm spune:
Silvi, sunt multe activitati posibile... nu sunt doar trenulete si roller-coastere;
Ma gandesc ca sigur gasiti ceva sa-i placa pe acolo (si in plus, la distractiile mai pasnice, sunt si cozi mai mici...)
...poate ne vedem...si poate mergem si impreuna odata :)
(desi noi nu stiu cat de curand o sa mai mergem, a mai sunt destule parcuri de vazut).
Gio, da costumasul e de acolo... i-am promis rochita de ThinkerBell de aprox un an, dar n-am mai gasit;
(anul trecut am fost in SUA si a primit o rochita similara imprumut, cat s-a jucat cu alti copii...si-a ramas foarte impresionata)
Lasa ca si cu baieti e frumos! sa vezi pe-acolo ce de calaveri, baietei costumati ca BuzzerLight (din ToyStory), pirati...si-n plus de and cu desenele CARS e plin de masinute...
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
Giova spune:
Dia eu nu ma refeream la disney...ci asa in general. asta e cel mai mare regret al meu...ca nu am si-o fetitza. e o poveste veche....mergem mai departe, bine ca suntem sanatosi.
mamica de 2 smecherasi