Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Dia...vai ce frumos esye la Disney...abia astept sa jung si eu; pe 38 iunie sunt si eu acolo
Matei e asa de incantat de bazin de nu-mi vine a crede; acum am, n-am chef trebuie sa ma duc cu el la bazin in fiecare seara....
Azi si-a luat mainile din jurul meu fara sa-si dea seama, dar nici eu nu i-am spus ca sa nu-l sperii...
La munca...e cava de groaza; avem atat de mult sa munca si nic nu prea putem comenta ca pe fumurile astea
Cosmi, la care spa te referi? La Miramar? Mai sincera sa fiu nu pot spune ca ma incanta foarte tare si in plus este foarte departe de mine; acum mergem la Diamond Club; are si adresa de net exact cu acelasi nume.
Ma duc sa vad ce mai zic astia la TV cu criza asta.
Poate am timp sa intru maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Buna dimineata si de la mare unde e super cald si super soare.
Din pacate scriu putin ca tb sa se trezeasca miss si ....
Botezula fost frumos, fata super cuminte, fara plans, fara figuri, deci mai mult decat ok.A fost o dulcica ce mai.
Eu sunt isngura azi si maine ca Marian are meci .Mario e bine , e la gradi.Se tot plange o data la catev zile ca il doare deasupra cuculetului.Oare de la ce? Aveti idee.O sa merg saptamana viitoare la medic sa vedem ce zice.
Carla e cumintica si draguta foc, seamana toata cu Mario.
Nu prea am timp de scris pt ca merg dupa Mario la gradi , apoi il cucl pe Mario si apoi in parc ela 5 la 9 adica va dati seama.Si in toata perioada asta calculatorul e inchis ca sa nu mai aiba Mario acces la el.
Zilele astea vom inaugura si plaja...
In rest toate bune...bine mai putin dezamagirile gen scaderi salarii , indemnizatii pentru care as impusca cateva persoane.
Va pup si fug sa vad de domnisoara.
A si Ioana dc ne citeste si eu ii dadeam cate 15 picaturi la fiecare masa de sab.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....dus copilul la gradii si acum imi beau cafeaua la pcmaine am ultimul examen si gata ....acu ma ingrijoreaza licenta ca parca nu mai am tinere de minte

Giova eu zic ca vei face si o fetita.....stai sa mai treaca vreo 3 ani
Dia_tm este superba fetita ta...cat despre Disney...ne sare anul asta sigur
Toanca nu despre Miramar ci de Berry Spa ude este superrr....pe 38 mai pleci in Franta???...sper sa va distrati
Silvi cum te simti??cu dieta stai ok??
Dmelii ma bucur ca sunteti bine...acelasi preogram il prestez si eu...pana la 9 in parc
Bee nu te mai preocupa atat...nu toti copiii se dezvolta in acelasi mod...Stefan a mers in picioare la 1,3 luni

e o caldura aici ....abia astept as iesim pe strand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hop si eu cu inca o cafelutza
Giova eu am mancat ieri pana la urma taietei cu varza ca am fost iesiti in Belgia si pe cand m-am intors eram rupta de foame ca era 4 si nu aveam faina de mamaliga cum a trecut ziua la tine? Azi fucte eu aplic metoda stat pe afara o sa ies imediat si vin pe la 16, mi-am luat si un ananas si tot felul d eprostii fara gust si deseara fac si o salata de castarveti cu ridichii si ceapa vered. Nu poti manca si pizza si paste masoara-te acum ca nu e nici o tragedie.
Cosmina, merci de intrebare bine sunt vesela si voioasa azi prestez sotului sarmale ca am gasit in Belgia o varza chinezeasca care seamana un pic cu varza de vara romaneasca si m-am incumetat sa fac.Imi sunt bunideja toti pantalonii de anul trecut si sunt super happy , bine ca unii mi-s cam stramti inca dar pana saptamana viitoare rezolv si asta distractie frumoasa la strand la noi ploua
Irina super ca sunteti bine si e cuminte pitica, cred ca s-a mai domolit si Maroi, plaja si soare si la voi va invidiez pozitiv .
Dia noi stam la vreo 230 km de Disney si de asta nu ma stresez cu mersul urgent vreau sa merg cand isi doreste piticul meu pe el l-au speriat ceva carusele si de atunci cand aude de orice care include si asta nu vrea . Ma gandesc sa in ducem in ceva Center Parc cum sunt prima data sa vada ca e ok , vara aste sper sa ajungem si la Disney. Daca ne coincide traseul facem o bauta de cafele cu Ana toate trei .
O sa ies si eu la plimbare imi salvasem ceva oferte de la 3 suisse si quelle si am zis ca stau azi linistita pe net ca tot e la scoala piticul ( in sfarsit ) si nu le mai gasesc eu de cand cu dieta asta parca m-am tampit de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata...
Cosmi, da pe 38 iunie (e am vrut sa scriu 228 iunie da nu mi-a iesit)
Am auzit de Berry spa ca e super; am vazut si site-ul lor, dar sa stii ca deferenta de pret e doar de 20 de lei, iar asta unde merg eu e mult mai aproape de mine.....
Miha, sa nu fie de la burtica ceva; sau poate vezica se umple si nu face pisu la timp; oricum e indicat sa-l vada un medic.
Am de munca de behai...asa ca ma apuc de treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Toanca...pe 228???
Silvii ce aproape e Disney de tine,...super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Va salut si eu in viteza ca la mine nebunie mare...ieri fu greva asa ca atrebuit sa-l tin pe Alex acasa impreuna cu Alexandra, vecina....sa vezi program ce le-am facut ca altfel astia doi rastoarna totul.au fost haiosi si ne-am descurcat pana la urma ca doar acum am experienta de la cursurile alea de mircurea am ajuns sa ma trezesc cu pici care ma opresc pe strada: buna ziua, doamna de la activitati
altfel, anastasia alearga de scoatem limba de un cot ca prinde viteza si nu stie sa puna frana si aterizeaza in nas...si abai i s-a vindecat prima julitura
Dia-next time ca doar noi suntem stalpii societatii de maimutele...dau cafea la cine se anunta
Nu ne mai vedem capul de spectacole si sarbatori...spectacol la dans, la muzica , la scoala ro (pe asta il sarim ca o sa fim in ro atunci)...sarbatoarea vecinilor si garden party la ambasada(aici am socotit bine si declin oferta ca e seara tarziu si n-am chef sa-mi maraie astia pe acolo-trimit consortul), kermeza la scoala si petrecerea cartierului-la astea nu ma pot fofila ca tin standuri(io si comertu)
giova-si alex a inceput cu ceva tenative de minciunele, dar se inroseste si vad ca, de fapt, testeaza...la noi functioneaza: pinochio!!!!ii spunem cum minciuneste: vaaai, ce ti-a crescut nasul.spune repede adev !!!..ieri le-am pov lui si alexandrei cat de greu s-ar descurca in viata de zi cu zi cu nasul lung: nu pot dormi cu fata la perete, n-ar avea loc in metrou, nu ar putea merge pe holurile stramte, etc..ca pana la urma si pinochio a sf prin a spune adev canda avazut ce aiurea e cu ans lung
Bee- ma bucur ca ti-a folosit sfatul...l-am mai dat si altora si ef a fost ac de fiecare data...
Irina-fff frumusici ati fost..
Silvia-curaj!fara pofte!!!
Iuliana- ce minuni face abordarea potrivita
Cosmi-acu vine libertatea peste tine...o gusti mai bine dupa nebunie examenelor...
Ioana- ma gandesc la voi

Dupa programul ala nebunesc de vi-l insirai urmeaza altul idem in ro...si eu care doar as vrea sa stau si sa cuget ca miercuri am adormit in mijlocul zilei cu asta mica in brate .noroc cu telecomenzile ca am relizat ca-s asa obo ca nu ma pot ridica de pe canapea sa pun desene-nu ma tineu puterile. dar mi-a trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
haideti la o fara zahar.
Uitati ce am patit noi aseara:
http://ioanapurdea.blogspot.com/2010/05/edi-si-prima-tranta-serioasa.html

In rest si ieri pe afara, am inaugurat si un balansoar tip fluture. el de-o parte, marco de alta...se dadeau si radea cu gura pana la urechi.

Eu azi sunt la ziua de fructe. pana acum am mancat un mar si cafelutza. Imediat bag jumatate de banana, la ora 14 imi fac o salata de legume....mai tarziu vad eu.
Imi cam face cu ochiul tarta ce am facut-o ieri si din care am mancat la cina....ziua de carbohidrati e pe gustul meu, pacat ca nu se poate zilnic.
Silvia m-am gandit eu ca nu se poate, asa ca am renuntat la paste in favoarea tartei.
azi am mancat un mar si cafelutza. imediat bag jumate de banana, iar la pranz imi fac o salata de legume.
e nasol, ca e urat afara si nu putem iesi in parc...trecea mai repede timpul acolo. In casa tot timpul sunt cu gandul la mancare.

revin sa va citesc, dupa ce pun mancarica lui Edi la foc.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

asa.....
Iuliana va fii super la Disney, mai ales pt. matei, care e si el mare amator de Cars. ma tenteaza si pe mine, dupa ce am vazut pozele, dar poate la anul....vara asta as mai merge odata la mare, mai catre toamna, sa vedem cum stam cu finantele pana atunci.
Super ca ii place lui Matei in apa. acolo nu sunt antrenori? mai bine invata cu cineva specializat.
Irina ma bucur ca totul a decurs bine la botez. chiar ca seaman cu mario carla, cum seamana si tami de canda cu Filip.
Mario nu doarme la gradi? nu ti-0e greu cu amandoi acasa? sau te mai ajuta si mama ta....
Cosmi bafta, sa termini cu bine si ultiumul hop...pana la hopul cel mare.
Nu cred ca mai fac nici un bb, nici peste cativa ani....nu ma mai risc si in plus ne e greu fara niciun ajutor aici. de abia astept sa creasca si gogoasha, sa mai vedem putin si de noi, nu numai de copii.
Silvia eu daca nu vad nici un gr in minus dupa prima sapt., renunt...nu ma infometez degeaba. macar asa de incurajare sa vad ceva pe minus. Nu mi-am luat ieri cantar, am uitat si asta imi joaca feste. diseara il pun pe Clau sa ma masoare peste tot, eu nu pot singura.
Ana cand veniti in Ro? la noi nu amers cu pinocchio.
Mama mia ce de party-uri la voi acolo...super, tot asa sa o tineti.
sa inteleg ca si Anastasia continua seria juliturilor, noi acum incepem.
Vai saraca de tine...nu te poti odihni defel?
Eu am adormit odata pe drum spre timisoara, eram cu edi in brate, il alaptam, pe bancheta din spate...si asa am adormit. culmea ca nu l-am scapat din brate la nicio curba sau frana. Oricum, a vazut si Clau ca dorm si a condus mai incet, dar nu mi s-a intamplat niciodata asta.

gata...ma bag la, ca sa nu ma gandesc la mancare.
rau am ajuns.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova nu ai cum sa nu vezi rezulatte si nici nu trebuie sa te infometezi, mananca portii generoase la inceput o sa iti mai scada apetitul in timp. Spectaculos nu am slabit nici eu in 8 zile sau 12...Nu mai stiu cred ca 8 ( cred ca 2 ture am tinut ) am slabit 2,5 kg dar ma aspetam ca am fost toata luna la dieta si s-a obisnuit org sa mananc putin, oricum de cand m-am intors din Ro adica o luna am 6 kg in minus . Azi am fost si mi-am luat ceva ceai depurativ Bio o sa iti zic ce plante are si mi-a dat si ceva brosura ca mai au ceva granule de plante Bio care civa ajuta la dizolvarea grasimilor.
Ana vai ce oboseala ai in tine as zice ca vine vacanta in Ro dar nu stiu cat te odihnesti si acolo ...

Mergi la inceput