Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(4)
Raspunsuri - Pagina 15
anymony spune:
Cosmi, pune fata draga gaina in oala sub presiune, in maxim o ora e super fiarta si gustoasa...
noi inca ne luptam cu bubele, nu i-au cazut cojile. parca vad ca si sapt asta o tin acasa. off
voiam sa o duc la gradi ca fac pe 1 iunie o actiune umanitara-duc carti si hainute la o gradi de linga iasi.
oachi, ai inscris piticu la gradi? unde anume? tot zic ca poate ne vedem , dar??? ce ai cumparat de la Librex? eu i-am luat dvd de la jurnalul national- mama si amintiri din copilarie. e fascinata.
astept sa plecam la mare, poate ii cad cojile, plecam iar la mamaia de pe 7 iunie. sper sa avem vreme ok ca de o saptamina e numai ploaie.
eu sunt la serviciu, e liniste. doctoritele sunt libere si eu tin de paza, sa nu fie vreo urgenta.
in rest toate bune, va pup
Giova spune:
Baietii mai mari la film...eu mai lenevesc putin si o tai si eu cu edi dupa ei la mall.
vreau sa ma uit de o tricicleta pt. gogoasha...si mai pierd timpul, pana ies ei de la film.
Silvia tocmai am facut azi supa de pe gaina, asa ca maine am ce bea...nu-mi prea place mie goala, dar asta este.
Cosmi e fain ca ai la cine lasa copiii si mai iesiti, tare mult ne-ar palcea si noua.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
neata gagici ...haideti la cafea
sunt ff fericita pt Bianca care m a sunat si mi a zis ca a luat la teza de mate 10...asa da ca ea e fata isteata si ar fi pacat sa nu o arate
Giova am cu cine i lasa ...dar nu ti inchipui ca i cere cinevama duc le zic am treaba si gata...tata e ff fericit dar mamasunt suparata pe ea..ieri mi a zis ca nu i ia la olanesti cu ea ca nu poate face tratamentla care tata incerca cu voce timida sa i zica ca sta el cu copiiidar ea era fff categorica si i a tras si o privire
azi la 1 am examen....cel mai greu de pana acum ..
Giova spune:
eu am inceput cura..pana acum totul ok ca am stat 2 ore la dentist pe scaun...vai gura mea.
Nici cafeaua nu am baut-o cum trebuie de dim., acum am halit un mar copt, i-am copt lui Edi si mi-am facut si mie...si astept pranzul de la ora 14, ca sa iau cina cat mai aproape de ora 19.
Anymony sa prindeti vreme frumoasa si apa calda...ca la ce vreme de rahat a fost...nu se stie.
Cosmi chiar asa...eu in 30 min. am facut supa in oala cu presiune...si carnea e super moale, doar ca nu ne prea place noua asta de casa...o papa Edi, el nu are dreptul sa riposteze.
s-o fi saturat si mama ta, cine stie. doar ea l-a tinut mult pe stefan, nu?
Tin pumnii azi, sa stii tot-tot la examen.
Silvia ce faci? cum esti? gatul te mai doare?
si o sapt. buna cu vreme frumoasa sa aveti.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Intru si eu sa o incurajez pe Giova cu cura . Da, ma doare inca gatul dar sunt mai ok ac am inceput de aseara in forta cu antib am luat 2 gr de amoxicilina si acum iau cate unul la 8 ore am vrut sa stau sa fac exudat azi dar cand am ajuns acasa aseara si m-a vazut Jean a zis ca e aproape amigdalita obstructiva plina de pete si puncte asa ca nu am mai putut sta. Spor si bafta cu cura o sa vezi ca e ok doar la ziua de fructe mai aiurea Eu azi pregatisem s afac ceva "coq au vin " am si luat bucati de cocos si toate ingredientele dar imi e asa rau si sunt fara chef ca am mancat trei cremvusti la ziua de proteine si gata
Cosmina tim pumnii cu ex, bunicii cred ca sunt si ei obositi, unii mai tare decat alti cred ca am "noroc" ca nu stau in tara sa as avea si eu faze din astea clar
Gata merg sa termin ed calcat ca mi-am propus sa termin muntele de haine azi
toanca spune:
Salutare si de la noi...
fetelor...sunt asa de fericita: l-am facut pe Matei sa intre in apa...pana la gat.
Concret: am inceput cu Victor sa cautam piscine ok, unde apa sa fie calda si sa ma lase sa intru cu Matei in apa.
Am gasit ieri dimineata o piscina, iar seara cu inima cam stransa am fost sa-mi fac abonament; intai i-am tinut lui Matei teorie ca eu o sa intru cu el in apa, ca nu se intampla nimic, ca apa o sa fie calda, etc..
Mare mi-a fost mirarea cand dintr-o data a intra in apa s-a tinut de gatul meu si a inceput sa dea din maini si din picioare
Am stat 50 de minute in apa
Iar acum am vorbit cu el la pranz si mi-a spus ca se duce sa doarma ca sa aiba forte diseara sa inoate
Asa ca suntem pe drumul cel bun.
Inca un motiv sa mai slabesc un pic
Ioana, imi pare rau sa aud ca printesa are colici!!
Giova, bafta cu dieta! Totul e sa vrei!
Cosmi, sincera sa fiu nici mama nu cred ca l-ar lua pe Matei cu ea in concediu; dar nici nu cred ca m-as supara!!! E dreptul ei la odihna pana una alta. Cel putin asta e parerea mea.
Felicitari pentru tza de nota 10.
cosmi1975 spune:
SALUTARE...gata inca un examenmai am 2 si gata
Toanca de ce n ai zis ca esti in cautare de piscina???ca am un spa aici langa mine suepr de super si au antrenor personal copiii....
Silvi sanatate multaai siu tu grija mai mult de tine
fetelor nu m ati inteles sau nu m am facut inteleasamama si tata s 2 pensionari tineri care n au nicio ocupatiepe copiii daca ii duc eu acolo ii tin dar 1 zi 2nici macar acum cand sunt in sesiune.....nu se duc cu Bianca la nicio activitate nu se duc la gradi sa l duca aduca pe papaneu fac absolut tot...si au si masina si posibilitati
silvi_2005 spune:
Cosmi darag eu te-am intels ai mei nu-s nici unul pensionari ci cu cariere si studiile in floare bunicii lasa ca o sa cresca nepotii mari te cred ca ti-e greu ar putea sa stea cu ei toata ziua cat esti tu in sesiune, oare cum erau bunici nostri draga ca eu una la bunica am stat pana la 3 ani fratele meu pana la 4 al meu sot pana la scoala aproape ....alte generatii de bunici. Si eu fac cocos la cuptor cu vin si fierb la el de vreo 1,5 ore de stia chiar spurcam reteta si il bagam in oala sub presiune.
Giova spune:
ce vreme frumoasa....am fost la dentist, mi-a luat amprenta, sper pe sapt. viitoare sa fie gata dintii. pe urma in parc cu copiii pana la ora 20:30. doamne ce pofta imi era de toate porcariile de la buticul de langa parc.
Cosmi si ai mei lucreaza, dar ar vrea sa fie nepotii acolo, nu stiu cum ar fii daca eram non stop, dar sunt convinsa ca ma ajutau cum puteau, chiar si socrii. Chiar si in concediu iar luat cu ei, sau la tratamente, doar ca nu-i las eu.
Iuliana ma bucur mult ca a acceptat Matei in apa. sa stii ca apa calda e super la copiii. si la Marco a fost trecerea cam naspa...de la piscina de 80 cm cu apa calda, la bazinul olimpic cu apa normala...
doamne ajuta tot asa sa o tina.
Silvia tu la cina nu mananci ce ai servit la pranz? din ce am citit eu, asa trebuie mancat. se poate si altfel?
maine nu stiu ce-mi fac...poate un orez ceva...ma mai uit si pe site-ul tau si la subiect pe forum, daca am timp.
mamica de 2 smecherasi