Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(4)
Raspunsuri - Pagina 14
T_Ioana spune:
Buna ziua dragelor!
Va citesc printre picaturi ca de scris nu prea am loc de Razvan (care abia marti merge la gradi).
Suntem bine, eu ma refac un pic mai greu decat dupa prima nastere, in sensul ca nu ma simt glorios per total. Mi-e frica sa nu fii facut ceva infectie ca nu-mi place cum arata lohiile (nici mirosul), lapte nu am asa mult ca la Razvan asa ca ziua asta mica suge si la 2 ore (sper sa ne reglam curand), are colici ingrozitoare, urla ca din gura de sarpe, toata ziua sunt cu ea in brate iar pe chestia asta si Razvan a facut ieri un fel de depresie, a plans, mi-a spus ca nu mai e prietenul meu, nu a dormit DELOC de la 7 dimineata pana noaptea la 00.30....azi e mai ok, ne-am "impacat".
Nu stiu ce sa-i mai fac printesei sa nu urle, i-am luat si Infacol (nu cel englezesc ci cel olandez, din farmacii) si Bonisan dar nu merge inca nimik.
Giova, cum se numea remediul ala homeopat pt cresterea latatiei de care se vorbea la zmeurici? Iti mai amintesti?
Irina, sa va aduca numai bucurii mica crestina
Va pup pe toate si sper sa mai intru (asta e mesaj scris cu o mana ca sunt cu mandra in brate)
silvi_2005 spune:
Ioana scumpo vai parca imi amintesc cum eram cu Alain vezi un medic mai repede daca ti se pare ca ceva nu e ok, pt colici eu am folosit cu ceva mai mult succes SAB SIMPLEX si apa de la Humana speciala pt colici cica...Razvan o sa se calmeze el, e sosul peste care trec toti fratiorii , al meu daca il intreb daca ar vrea un fratior sau surioasa striga ca nici vb ca numai el e copilul lui mama
Cosmina vezi ca am pus la pagina precedenta, apa scris cu albastru meniuri Dieta Rina si ai aoclo si isntezza si mai vezi la subiect cu fetele , azi ed ex mi-am facut o tocanita de cartofi mortala si am mancat-o cu salata de castraveti +rosii+ceapa verde . Se poate chiar si mititei cu pâine si mustar si salata la ziua de proteine, berea ar fi cica interzisa dar poti baga un pahar eu la ziua de fructe seara m-am anesteziat cu un pahar de vin ( e dins truguri nu ? ) ca daca nu bateam pe careva .Felicitari pt examene.
Giovalinda in seara sta si maine pun ce am mancat zilele astea, eu si cantaresc ce fac si am un cantar super la acre bag codul la aliment si imi da cate calorii, proteine, garsimi are o sa incerc sa dau cat mai multe din datele astea si cand pun retetele.
Eu azi am 2 noutati :1. am iesit prima data afara aici cu bicicleta cu Alain, pedaleaza singur fara pb si cu rotile ajutatoare nu s erastoarna, e super dar e grea ca naiba bicicleta aia " de metal sa fie cat mai solida" abia am urcat-o pana la 3 nehalita cum sunt .
2. Am fost de dimineata si mi-am luat un aparat de facut masaj bestial vi-l recomand si voua o sa revin ca am grabesc acum si va arat modelul ca gen pe net, are si infrarosii si vreo 5 capete de masaj eu l-am luat mai mult pt cel anticelulitic dar sunt mortale toate , in sf am avut si eu parte de un masaj ca lumea de 30 min la spate ca nu am nici sot care sa imi plateasca maseoze nici sa imi faca masaj
cosmi1975 spune:
TIOANAeu de asta n am facut alt copil decat dupa 8 ani de la Bianca....pana la 6 luni n am dormit noaptea...facusem depresiesper sa i treaca piticei
Silvi buna dieta asta...dar la mine care tb sa gatesc pt toata trupa mai greu sa o tin
ne pregatim sa plecam la film...copiii sunt la curte,stefan a facut fitze ca nu vrea sa ramana ...adevarul ca mama ii innebuneste ..nu fa aia nici pe aiatata in schimb i ar tine numai acolo
Giova spune:
Intru rapid sa-i raspund Ioanei:
1. remediu naturist pt. lactattie, eu iau homeopat Ricinus Communic CH5, o biluta dim. una seara.
erau ceva pastile naturiste dar nu mai imi amintesc cum se numesc.
Galactogil e foarte bun, dar si foarte scump. oricum, merita.
a uite...parca era ceva galaforte, sau in genul asta. Intreaba la un mag. naturist. sunt pastile.
2. Infacol nici la noi nu a avut efect. Incearca Espumisan,. cica e super, sau debridat, sau Colic baby de la erbavita- este la helpnet.
Imi pare rau ca are asa colici printesa, depinde de copil, la al 2-lea trebuia sa nu fie asa...o doare burta mai mult pe mama. si am citit ca ai trecut si tu prin durerile naspa de dupa, cand s-a retras uterul.
Suna dr. si intreaba-l, nu e normal sa miroasa...cu toate ca si mie mi-a mirosit cam urat la Edi. si eliminam cheaguri mari de sange...dar a fost totul ok.
Imi pare rau ca razvan simte, asta este...nu prea ai ce face, ca si pitica are nevoie de tine. trebuie sa accepte ca nu mai e numai el copilul mamei, si doamne ce greu le esye.
Noi si acum ne mai confruntam cu asa ceva.
revin mai tarziu ca urla Edi, ca nu-l las la tastatura.
sper sa adoarma repede.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
gata, am revenit:
la noi azi a fost o vreme superba, am fost prin parc, la piata, Clau a frecat balcoanele, eu am mai terminat din curatenia inceputa joi.
acum ploua, tuna si fulgera...oricum nu e potopul din capitala.
Irina sa va traiasca proaspata crestina! botezata in aceeasi zi cu micul print.
Cosmi cum fu la mall? pai din cauza ca e prea cicalitoare mama ta nu vrea papan acolo. le place sa nu mai fie lumea cu gura pe ei. vad la Marco, il innebunesc si eu cateodata.
Silvia de marti incep si eu cu dieta. maine trimite socrela ceva praji, asa ca nu pot incepe de luni.
Poate ne nimerim sa avem zile la fel, sau pot incepe cu ce zi vrea?
ar fi fain sa ne mai povestim, idei de papa, etc.
super cantarul tau, nu am auzit de asa ceva.
si Marco are bici tot dintr-aia grea, din fier. Luata de finii nostri din Spania. tare grea este si a noastra, eu nu o pot cara, esti tare daca ai reusit sa o urci 3 etaje.
cam asta este...merg sa-i dau ceva sotului sa manace ca a muncit azi la greu.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Intru si eu la voi la cafelutza mi-a lasat-o sotul calda, el e de garda azi si apoi are iar are ceva concediu de zece zile sper as reusesc sa tin cura ca ma dispera cu mofturile lor.
Cosmina si eu i-am facut ieri mititei lui Jp eu ii fac de casa Mititei cu mustar sa vezi dupa ce reteta fac, cea de la Carul cu Bere din Bucuresti la introducere am pus si un link cu reteta descrisa original, tare draguta mi s-a parut. Lasa ca tu nu trebuie sa slabesti mult, cu putina grija la combinatii le dai jos.
Giova daca incepi de marti suntem in aceasi zi ca eu sunt azi la carbo si de marti intru iar la proteine poate la tine e destul si o luna, sa vezi ca nu e grea deloc si daca mai faci cate o abatare asta e.... vb de lucruri sfinte cu curatenia trebuie sa ma apuc si eu de luni ca tot asa superficial am facut.
Ioana poate daca iei ce iti zice Giova trece burtica la pitica.
Eu azi am program cu piticul acum sar pe bicicleta si apoi masaj si iesim afara ca e soare si frumos.
Giova spune:
Neatza!
as da o , dar numai dupa 30 min. ca tocmai am luat remediul homeopat pt. lactatie.
ma omoara edi cu trezitul lui intre 7:30-8, la dupa care e fresh. cand ii vad pe marco si Clau cum dorm...mor de ciuda.
Intr-un fel ma bucur ca la 21:30 il culc si se trezeste devreme, sa nu am probl. lui marco cu culcatul/trezitul tarziu.
silvia ok...deci maine suntem la ziua de proteine. doamne ca iar am citit, ca sa fac maine...pui cu ciuperci cred. sa vedem daca ma pot tine de dieta...eu as manca tot timpul cate ceva...asta e marea mea problema ca mananc intre mese si cina tarziu.
ziceai de supa...e obligatorie? din ce o faci?
Numai azi vin finii din Alba, credeam ca ieri...asa aveam 2 zile sa pap praji de la soacra...dar uite ca numai cateva ore mai am...asta e...sa nu ma indop prea tare inainte de dieta.
merg si eu sa pregatesc cafeaua, ca e greu fara ea.
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
neata gagici...si eu tot la cafeane odihnim ca doar e sarbatoare.....Stean se uita la tv si Bianca ma innebuneste cu muzica ei
maine am examen...parca cel mai nasol sper sa l trec ca nu vreau la restanta
Dmelli cum fu??? sa ne povestesti ce a facut printesa
Giovaofff ce devreme te trezeste puiul mic...asa e cu mama ii innebuneste cu cicaleala
cosmi1975 spune:
Giova a fost ok la mall...adevarul ca arata mall-ul asta de la Baneasa super bestial....mi a placut fff mult....asadar azi petreceti cu finii,super
Silvi mi ai facut o pofta de micivai parca as avea pofte
Tioanapoti sa i dai orice de burtica...daca e ea mai sensibila n ai ce facevai ca ce m am mai chinuit si eu...
am o ciorbita de gaina pe foc.....cred ca e batrana gaina ca fierb la ea de 2 ore
silvi_2005 spune:
Intru si eu la cafea la voi, iar ma doare gatul si am niste amigdale nu pot sa cred nici cand eram copil nu faceam atatea amigdalite chiar nu inteleg de la ce, ieri am isit in tricuo dare erau 21 de grede si un soare de am crezut ca fac insolatie .
Giova poti sa bei sau supa de pui fara taietei sau supa de legume fara legume la ziua de proteine , eu nu fac in mod special never daca se nimereste sa am bine daca nu asta e. Asreara asa m-am lenevit dupa joaca cu Alain afara ca nu am mai facut nici masaj nici bicicleta am zacut la filme
Cosmina ai pofte zici si eu am mereu de sata s-au si pus kg pe mine azi fac iar mititei pt sot eu sunt la fiua de fructe, un deliciu vb cu ai mei la tel ce garatare o sa facem in aug cand mergem in Ro sa imi mai vine inima la loc.
O zi frumoasa sa aveti fetelor !