Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(4)
Raspunsuri - Pagina 13
silvi_2005 spune:
Giova eu u m-am bagat in grup am fost o data si m-am retras,nu ma vad in stare nici acum cum ziceam nu stiu daca ma tine si ma streseaza cumva sa ma stiu in grup . Vezi ca am rubrica cu Dieta Rina am vreo 12 retete parca http://bucataria-sylviei.ro/meniuri-dieta-rina/ si o sa pun si ce am mancat zilele astea, se pot afce meniuri faine cu un pic de imaginatie de asat imi place dieta, in afara de ziua de fructe nicinu stiu ca sunt la dieta . Azi pt ca mi-a fost lene am facut o pita ( painita aceea mica si rotunda plata) cu gratar de pui si rosie+ciuperci+ceap verde . Am mancat super bine imi vajaia capul de foame ca ierim-am tinut tare cu fructele si nu am trisat . exact asa vreau sa o iau ca stil de viata mai mult cu Marco nu te stersa ca au etape poate vrea sa atraga atentia si Alainmai are asa, fa-ti o dupa-masa numai cu el iesiti voi doi undeva , povestiti
silvi_2005 spune:
Iuliana super esti draga sa ma vad eu cu 5 kg sub inaltime si fac chef dar mai am pana acolo bravo tie, f bine faci e important sa nu lasi ( cum am facut eu ) sa se adune prea multe kg in plus ca om te-ai facut pana scapi de ele.
Miha super ca ai dat asa multe lasa ca dupa ce te aduni mai reusesti sa dai jos nici eu nu pot cand sunt stresata. Cum stai cu raceala eu m-am dress . Nu mergem la niciun Disney daca nu vrea ca si asa cu criza asta parca nu iti mai vine sa strici banii zic eu intelept dar nu aplic deloc.
Giova am uitat daca vrei vb aici de Dieta noastra ca nu ma stresezi la reguli srictenu ma bag ca nu stiu daca rezist 90 de zile
cosmi1975 spune:
la multi ani sarbatoritilor
salutare gagici...am mai doborat 2 examene
azi s ar putea sa plecam la tara...dar sa vedem ce comenzi mai are gabi la munca
musai sa ma duc la magazin si sa inchiriez costum pt stefanla serbare este iepurasul Tupasa mi a zis...am un magazin langa servici si au costume super dragute
Bianca e fericita ca a luat la teza de romana 9,20...putea mai binedardaca la ea antonimul de la rapa e groapa
Giova eu raman la pararea ca trec si copiii prin perioade mai putin bune...ca si noice bine ca i dai lui Marco de lucru si acasa....eu nustam cu orele in parc si plecati te miri cine stie pe unde si asa repede fuge timpul
Silvi ma bag si eu la dietadar decat sa tin cura mai bine nu mananc nik...eu is mancacioasa din fire
Miha oho ce kg ai dat josbravo tie
Toanca pai eu zic ca esti super ok la raportul dinte kg si inaltime
Ana aoleuu ...la voi acolo se lasa ca in filme
Marakino??Paula...chiar ma preocupa ce o fi cu ea???
Ioana mai zi de papusa taDmellii zgarcita esti cu povestitul
Giova spune:
Silvia nici eu nu vreau sa ma bag in grupul lor, tot din teama ca esuez...nu sunt in stare sa duc la bun sf. ceva care ma priveaza de lucruri dragi...cum ar fi in cauzl dietei: dulciurile[:d].
Deci tu nu o ti 90 zile? ti pana ajungi la greutatea dorita?
Hai ca ma uit si la tine pe site, trebuie sa-l pun iar in bookmarks, caci s-a sters cand am formatat compu.
Incerc sa-mi ridic si eu moralul si sa incep de sapt. viitoare. Nu am idei de ce se mananca seara? dim. cafea, la pranz am cam intels...depinde de ce zi este....am citit putin pe forum.
Cosmi eu nu prea fac cu el acasa, nu am timp. cand e frumos suntem pe-afara. Dar e dornic el...sa-l vezi si in vacanta, cica are teme pt. scoala si se punea sa faca fise. Ma punea pe mine sa-i scriu ciferele si el facea cate un rand cu fiecare, pe urma copia literele de tipar....are copilul tragere...dar mai nou numai acasa. mai bine ar face la gradi si acasa sa se relaxeze.
In plus e mandra educatoarea ca fecupeaza cel mai bine, ii si place caci foarte mult taie acasa.
astept sa vina marco, a vrut sa mearga Clau dupa el, sa vedem ce-mi mai zice de gradi.
Edi doarme la greu, parca vad ca se trezeste pe cand apare Marco si atunci nu stiu la cine sa fug.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
d_melli spune:
La multi ani si de la noi!
Va pandesc zilnic dar nu prea am timp...adica am atata de mult incat umblu chiauca pe unde apuc.Nici acum nu am ca...maine botezam bibica.Asa ca tineti-mi pumnii...de fapt nasei ca sigur o sa urle in public cat o tin plamanii ca nici asta nu e fan stat pe loc.
Va pupic pe toate si promit ca de marti ma mobilizez si scriu si eu dimineata cand e manzul la gradi.
silvi_2005 spune:
Giova eu asa zic 90 de zile sper ca fara abateri prea mari, vezi ca e si la mine poe blog o sinteza cu deita ce ai voie si ce nu, si la grupul de discutii si am si cartea cred in format electronic ti-o pt da pe mail . E fain ca ai voie dulce tot la a patra zi, ziua de proteine e super, cea de legume la fel, cea de carbo nu mai vb doar ziua de fructe e aiurea .
Irina botez frumos sa aveti abia astept sa iti gasesti timp sa postezi.
Cosmmina eu eu sunt regina pofticiosilor de asat e singura dieta care o pot tine ca pot manac aproape orice si ce vreau eu nu pe zile o rosie la pranz si o talpa de vita seara ca nu pot asa ceva.
cosmi1975 spune:
n am mai plecat la tara ca si acolo ploua
Silvii super asa ma bag si eu...o dieta cu pizza,mici,kfc cu mujdei si o bere nu gasim???aaaa si niste kaiser cu ustuori verde si mustarcica sa slabesc???
Dmellii sa aveti vreme buna si sa traiasca mica crestinate asteptam mai des
am pus ceva poze de la party in drop
toanca spune:
Hello...
Am mai pus si eu cateva poze aici: http://s242.photobucket.com/albums/ff9/piticel_24/
ca abia am reusit sa ma mobilizez sa descarc pozele; e ..si mai vedeti in poze pe role si un pic mai slabuta
Cosmi, esti criminala cu dietaa cu mujdei, mici si bere
Felicitari pentru examene.
Nasol ca ploua si astia au anuntat ca in Bucuresti ploua pana luni; cand avem si noi cateva zile libere tot in casa stam din cauza ploii
Irina, petrecere frumoasa la botez!
Giova, vorbesti de dulciuri nici nu mai stiu ce gust au; cred ca am o luna de cand nu am mai pus gura pe dulciuri si pe paine (normala); mananc numai cate o felie de paine integrala, prajita.
Chiar asa: ce fac: Paula, Ioana, Liliana....unde sunteti mai fetelor?
Mai dati si voi un mic semn de viata.
Sa aveti un weekend cat mai placut; sper sa mai intru maine
Giova spune:
am fost la mall, am mancat si noi la KFC si pe urma un papanas, doamne ce dor imi era. acum simt ca pleznesc, nu alta.
Clau a iesit in oras, eu cu baietii, unul doarme de mult, altul la desene.
Silvia mersi. am si salvat pagina ta, imi place ca ai sintetizat esentialul. sper sa ma mobilizez de sapt. viitoare, musai ca nu se mai poate.
Irino bafta maine, sa aveti vreme calda si o bebbitza cumintica. te asteptam cu poze si detalii.
Cosmi m-as baga si eu la o dieta dintr-aia. mi-a venit sa rad cand am citit de KFC si eu tocmai mancasem.
Iuliana si tu pe role?
ce ambitie ai avut cu dulciurile. sper sa vina caldura, atunci nic eu nu mai poftesc la ele, ma rezolv cu o inghetata si multe fructe.
cam asta e...merg si eu in pat.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
neata gagici...dau o cafea
e o vreme vai de lume ,musai sa iesim din casa azi ca altfel o luam razna...amicii nostrii vor la mall la un film gen avatar....mie nu mi plac filmele astea asa ca zic pas
Toancaasa regim ar fi cel mai cel...eu am noroc ca nu mananc dulciuri..de niciun felrar ma apuca si atunci pap 2 tarte si gata nu mai am nevoie un an...dra de la a cele scrise mai sus nu ma pot abtineeeeesi copiii mei seamana cu mine
Giova asadar si tu cu kfc....super
Silvi care i pagina cu dieta???
ma dc sa fac cate ceva prin casa...musai sa fac o pizza azi