Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki deci aveti si voi Netto mie imi place tare doar ca nu gasesc acolo o multime si nu ma descurc numai cu ala. Aici emai scump ca Aldi si Lidl unde ajung rara de tot din cauza ca sunt deparet dar imi plac. Ma enerveaza ca merg la piata sau la diverse magazine mci si aiu mancare si apoi imi lipseste ceva gen detergent Ariel sau pt rufe negre si hai ca intru la Cora sau Carrefour si lasam mereu minim 70-80 de euro la casa mai mult de obicei asa cica pe completari ma simt jefuita uras magazinele alea mari de unde iei si fara sa ai nevoie.
Ana super ca v-ati distrat eu sunt la ziua de fructe azi si mi-a luat 2 min sa inteleg de ce orez impaturit vb tu ca e sushi , sunt dusa rau de foame. Ies in oras ca altfel dau iama in frigider Prietenii nostri, parintii baietelului de 5 ani au zis sa mergem we viitor la Dysnei o zi dar al meu pitic plange ca nu vrea ca-i e frica eu ma si gandeam ca ma vad cu tine la o cafea mai lucrez la proiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Tocmai am venit de la o intalnire cu educatoarea lui Marco.
De vreo 6 sapt., copilul meu si-a schimbat comportamentul la gradi. a inceput sa piste copiii si sa-i jigneasca, e un mare visator, nu mai e atras de fise, poeziile nu le mai zice, cand este tras la raspundere plange.
Ii plac in continuare jocurile logice, orice puzzle nou, joc de constr. si imaginatie.
Nu stim de ce si-a schimbat asa dintr-o data comportamentul...chiar nu s-a intamplat nimic rau in ultimul timp.
am vazut si eu acasa ca e neasculator, in primele zile in vacanta mi-a mancat ficatii, de cateva zile a inceput sa minta....
pe cand credeam ca am depasit periaoda venirii lui Edi pe lume, ne lovim de altceva.

Maraki eu vorbesc de miel proaspat taiat si jupuit de piele si atarnat in caldura mare cu muste pe el. si asta in Heraklion, capitala Cretei.
Guvernul nu demisioneaza, asta cer toti, dar ei isi asuma faptele propriilor decizii. sa vedem daca trece de parlament decizia luata de ei, daca nu....trebuie sa plece de la guvernare.
Ana sa-ti traiasca sotul! multa fericire si tot ce e mai bun pe lume!
Miha cum ai petrecut azi? sper ca te-ai relaxat putin, acusi incepi munca.
Silvia ti cura de slabire? cum stai cu kg in minus?

Am mai pus si eu niste poze:
www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-05-05/09:49:59" target="_blank"> haplea mica
www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-05-06/17:37:20" target="_blank">motul finutului
www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-05-18/10:58:22" target="_blank">primii pasi
www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-05-20/08:48:59" target="_blank"> muscata din fereastra

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici....eu tot cu invatatuldar parca nu ramane nik la cap

copiii sunt ok asteapta vacanta...

Giova eu cred ca e vb doar de varsta..... acum incep sa si arate personalitatea...cat despre guvernnu stiu ce o s o alege de tara asta dar nu cred ca i bine sa demisioneze ca atunci am fi intr un haos total...nu cred ca are nimeni curaj sa se bage
Marakinu mai sunt demult vremurile alea unde mancai mici la orice colt de strada...eu cred ca cel putin la nivel urban s au schimbat fff multe,daca ar fi si curta eu zic ca ne ,,bate ,, cu multe tarisora mea vine e fiecare an si a ramas uimita de constructiile facute,mall-uri hipermarketurisi eu zic ca daca nu ne lovea criza asta suflam in ceafa multora...eu is mai patrioata
Anala multi ani sotului

gata fug la citit
Silvi si eu tb sa fac ceva ca m am ingrasattttttt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare.
vad ca iar vorbiti de slabit/ingrasat; atunci sa ma laud si eu....azi dimineata cantarul arata 56,3 kg
Mai am un pic pana la 55.
Giova, sa stii ca nici Matei nu e prea ascultator si e un pic si cam obraznicut; eu sper totusi sa fie doar o etapa.
Maraki, are dreptate Giova cu mancarea in Egipt la tarabe; mie mi se intorcea stomacul pe dos sa vezi atata carne atarnata in carlige pe care o bazaiau mustele; iar in Cairo, pe Nil, erau un cal si un magar morti ....
La munca...e jale mare; ne muncesc astia ce nu s-a vazut; isi dau seama ca acum nu prea ne vine sa comentam (pe criza) asta, asa ca trag pe noi pana la epuizare; cred ca si de aia am reusit sa slabesc
In rest, ma bucur ca maine e vineri si pe urma stam 3 zile acasa; in plus pe 22 iunie intru in concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Miha- ce frumos e cand se pierde vremea...pur si simplu
Silvi-eu te astept, dar rezolva cu Alain ca, daca el nu e convins ca vrea, nu are sens sa bateti atata cale, doar ca sa faceti pe plac prietenilor...Fa-i si tu infuzie cu desene cu Mickey, povestiti, etc, si poate il convingi....Eu de la aventura aia de la ziua lui Alex, m-am convins ca si ei tr ascultati atunci cand spun ca le efrica de ceva sau nu vor ceva ca au ei motivele lor...
Ieri a fost o nebunie aici cu elicoptere zburand in toate sensurile si sirene urland....Cand am recup pe Anastasia mi-au zis tantile ca o politista a fost impuscata si ca la scoli n-au avut voie sa scoata copii in pauze...am citit azi-noapte pe net si au dat si la stiri...am avut nesansa sa ne calce o banda de banditi, care au tras in politisti cu arme de razboi...pe la noi au trecut ca taman aveau nevoie sa schimbe o a doua masina si sa se indrepte pre autostrada...au tras ca nebunii si pe autostrada in soferi...si nici nu i-au prins.in sf, fapte diverse, dar ce lume nebuna...si io care ii bombaneam ca faceau aia prea mare galagie cu elicopterele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ana vai ce povestesti tu acolo, eu inghetam sper sa ii prinda sau sa nu o ia incoace ca Jp e de garda azi . Nu o sa mergem ca nu vrea piticul si acum sa merg aiurea vb ta si a stric minim 300 euro pt o zi nici vb. Ai grija pe unde umblii azi
Iuliana te invidiez pozitiv ce pot sa zic super eu m-am premia atre sa ma vad acolo, tu ce inaltime ai ?
Giova ca parca tu ma intrebai, cu Diata Rina am zile am facut un ciclu intreg si fara abateri am slabit un kg , in totam am slabit vreo 5 luna asa ca am tot facut programe alimentare i sport as mai avea vreo 15 si gata m-am scos O ss pun si pe site cand reusesc ce fac dar nu prea reusesc .
Cosmina spor la invatat !!!
Eu nu am dormit asta noapte ca latra un caine la vecina nonstop si Alain a facut ture toata noaptea zici ca a trecut trenul peste mine .

Mergi la inceput

tuturor celor care poarta numele de Elena si Constantin!

de cand tot zic ca ma apuc si eu de o dieta, sau sa spun un stil de viata mai sanatos...si o tot aman...vine vara si eu nu ma pot dezbraca, ca mi-e rusine.
Felicitari Iuliana putin mai ai pana la target.
Cosmi o fi varsta la Marco, dar zicea si educatoarea, ca nu e influentat de ceilalti.
asa l-a laudat, ca e cel mai bun din grupa, ca se vede ca se lucreaza cu el si acasa, si dintr-o data a devenit absent...nu mai coopereaza, nici nu mai povesteste ce a facut in timpul liber....nimic-nimic.
Sper sa-si revina la copilul care era.
Ana doamne ce intamplari si pe la voi pe-acolo, mai rau ca-n filme. Bine ca nu s-a intamplat nimic mai rau.
Silvia ai retetele pe blog? m-as baga si eu de luni...of de cate ori am inceput cura si nimic.
Nu prea am timp sa urmaresc subiectul de pe forum, nici nu am citit eu prea multe despre dieta...stiu baza, in rest...nu am timp.
daca as avea asa mai multe retete, sa stiu ce sa-mi gatesc ar fi ok.
Hai ca ma uit totusi pe la subiect, sigur sunt retete postate de fete.

ma bag in lista, sa pun sarbatoritii din mai, profit ca tot am putin timp liber.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Silvi, ultima oara cand m-am masurat aveam 1.59cm.
Acum ...nu stiu...poate ca am mai dat inapoi babindu-ma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Oau ce bine e in concediu. Ieri am fost in oras, azi merg la o pizza cu fosti colegi de liceu. Piticu mi-a facut figura azi. L-am dus la gradi, acolo s-a apucat de tusit, am fost dupa el, o tura la Mc. Ev. dupa ce-a plecat de la gradi a mai tusit o data de doua ori si gata.
Ana, vai ce poveste, ca-n filme ce mai.
Silvia, cred ca asa e cel mai bine, sa asteptati pana isi doreste Alain sa mearga, ca altfel sunt numai bani cheltuiti aiurea.
Giova, eu cred ca e doar un moment trecator ptr. Marco, poate se si plictiseste acum la activitati, daca a fost asa receptiv.
Toanca, felicitari ptr. kg. pierdute. Eu n-am mai slabit deloc, macar din cele 10 kg n-am pus la loc, sunt tare stresata cu serviciul si eu, cred ca asta e motivul ptr. care nu mai acord atata imp.

Mergi la inceput

gata, am pus sarbatoritii. s-a cam stricat lista, undeva lipseste vreo ], dar nu am timp si nervi de asa ceva.

LMA Ianis pui de Anasol, sa cresti mare si sanatos!
LMA Rali si Magda! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

Ioana am vazut pozici cu mica roza, e mortala, chiar daca a avut nasul ca si Morosanu, m-ai distrat teribil cand ai povestit.
Super ieftin nasterea la voi, chiar si fara reducere. la noi era nat. cu epidurala 1700 euro, tratament si mese pt. mama, pt. copil nu era inclus nimic. Pe cand am nascut si eu, deconta 50% CAS, dar tot era scump.
Cum esti? cum s-a acomodat Razvan cu Sonia? te asteptam sa ne mai dai de veste. sper sa nu te evapori si tu ca Irina.
Miha ma bucur ca te-ai mai relaxat. poate s-a plictisit, dar in ultimul timp a fost mai mult in vacanta, nu la gradi. de aceea ma mira....

s-a trezit haplea, merg sa-i dau pranzul.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput