Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare.
Giova, hai ca una peste alta din ceea ce ai scris, nu a fost foarte rau.
Macar v-ati relaxat…
Si eu am ramas foarte impresionta cand am umblat prin oras si am vazut conditiile in care traiesc cei din Egipt comparative cu ce era in Resorturi.
Cand am fost prima oara in Egipt, am lasat bacsis aprox. 1 dolar si nu intelegeam de ce chelnarul facea plecaciuni in fata noastra; intrand in vorba cu ei am aflat ca aveau un salariu de aprox. 20$ …
Si in Cairo e cam la fel cu ceea ce ai vazut in Hurgada…
Super scump Edi cum era imbracat…

Am fost cu Matei la basin; la inceput a vrut sa stea doar cu picioarele in apa dupa care usor usor instructoarea l-a bagat in apa cu totul; vai ce a mai tipat…..ca el se ineaca…ca e apa rece.
Mi-a spus ca nu mai vrea la basin; deci cred ca nici anul acesta nu am nicio sansa sa-l duc la bazin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Giova m.ai facut praf cu poloneziiiiiii Numai din astia cumparam de la Tip-Top-ul din Dr. Taberei Sant buni rau, am adus si in Germania o cutie plina cand am venit Sigur o sa fac si eu reteta
Silvi cum nu se gaseste mereu Philadelphia la magazine? Aici o vezi peste tot, au toate soiurile cu fel de fel de verdeturi, castraveti, sunca...Angelo mananca fara adaosuri, de fapt nici nu am incercat sa.i dau alta.Te-am vazut in facebook, ai auzit vreun zvon ca din august trebuie sa platim ca sa putem intra pe site????
Ana de France la multi ani Nu am vazut unde scrie, cine sarbatoreste?

intru sa citesc povestea Giovei despre excursia in Egipt si sa vad pozele

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

intrerup lectura sa scriu ceva: hai mai Giova, fara suparare: daca scria un strain dintr-o tara mai avansata ca a noastra, mai ziceam dar....ai uitat cum se fac micii nostri la coltul strazii? crezi ca nu a fost bazaita de muste carnea de mici? si prin pietele aglomerate unde se fac mici in strada, acolo nu ai vazut pubele de gunoi? sant chiar acolo langa mesele fara scaune unde mananca oamenii, pai unde ar arunca cartonasele pe carre servesc micii? no ofence dar am vrut sa punctez ceea ce se intampla si la noi si nu trebuie sa ne mire cand vedem in alte parti.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

maraki noi suntem o tara mult mai curata. nici nu ne putem compara cu ei. acolo e jegul de cativa cm, sunt niste puturosi/jegosi de nu ai cuvinte. am vazut si arabi curati, dar erau si unii de iti venea sa fugi cand le vedeai unghiile mari cu mizeria cat china sub ele.
daca noi suntem lumea a 3-a zau de stiu ce lume sunt ei. se vede ca nu ai mai fost d emult prin tara....eu una nu am vazut asemenea locuri de care zici. erau in trecut, e drept, dar acum sunt putin mai bine.
la fel de dezamagita am fost si de greci...in 36 grade, erau mieii atarnati de tarabe cu muste pe ei....
Totusi parca nu era asa dezastru prin oras ca la egipteni.
Silvia cuibii de viespe sunt specialitatea soacra-mi, face la greu...trebuie sa-i dau reteta sa mai adauge si chestiile alea deasupra. voi incerca si eu, cand am mai mult timp.
pana atunci, trebuie sa fac reteta ta de tarta si pe urma tatinul, caci mi-e dor de el.
Iuliana nasol ca nu a vrut Matei la basin. marco ii zice "picina". nici cum nu-l pot face sa zica corect...de anul trecut asa zicea si nu vrea sa pronunte cum trebuie.

m-am uitat la tv la miting. trebuie sa demisioneze guvernul Boc, nu au incotro.
am fost si la piata, si am pus la cuptor o varza calita.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki cu magazinele in zona sta sta asa treaba: am un mag mic cu putine produse, carne si maruntisuri si mai am un marrket mare Netto oo zice, cefa de-al lotr in acre am multe dar in mare marca Netto si marcile de la Cora dar nu in varietate f mare, Philadelfia numai la Cora sau Carrefour o sa gasesc si maine am plan de shopping cu o prietena si ajung acolo. De Egipt stiu ce zici tu dar crede-ma ca nu se compara nivelul de trai de acolo cu Ro de fapt Ro e in fata Orientului ( macar pe acolo ne situam in fata ) e un jeb si o saracie crunta eu am vazut niste reportaje de am ramas masca cum merg cu treburile cu oi si cal cu ei, pe scari si pe acoperis dorm si mananc pe strazi saracie lucie oricat s-ar stardui Base nu duce el tara acolo. In Egisp sunt inca boli eradicate in Europa de sute de ani de asta nua m curajul inca sa merg oricat de fascinanta ar fi .
Cu facebook habar nu am de platit, nu cred ca e ca si mess-ul isi scot ei banii dn altele....sper.
Giova tu la tarte tatin cu ce foaie faci ? foietaj? Si eu vreau sa fac mi-e putin groaza cu coptul invers nu stiu daca imi iese. Sa ne tii la curent cu miscarile din Romania ca eu sincer sper sa se intample ceva ca nu se mai poate asa prea amre bataie de joc ...auzi ca au facut site de 500 de milioane de euro guvernul pai aici cred ca ii linsau sa auda asa ceva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Giova

maraki noi suntem o tara mult mai curata. nici nu ne putem compara cu ei. acolo e jegul de cativa cm, sunt niste puturosi/jegosi de nu ai cuvinte. am vazut si arabi curati, dar erau si unii de iti venea sa fugi cand le vedeai unghiile mari cu mizeria cat china sub ele.
daca noi suntem lumea a 3-a zau de stiu ce lume sunt ei. se vede ca nu ai mai fost d emult prin tara....eu una nu am vazut asemenea locuri de care zici. erau in trecut, e drept, dar acum sunt putin mai bine.
la fel de dezamagita am fost si de greci...in 36 grade, erau mieii atarnati de tarabe cu muste pe ei....
Totusi parca nu era asa dezastru prin oras ca la egipteni.
Silvia cuibii de viespe sunt specialitatea soacra-mi, face la greu...trebuie sa-i dau reteta sa mai adauge si chestiile alea deasupra. voi incerca si eu, cand am mai mult timp.
pana atunci, trebuie sa fac reteta ta de tarta si pe urma tatinul, caci mi-e dor de el.
Iuliana nasol ca nu a vrut Matei la basin. marco ii zice "picina". nici cum nu-l pot face sa zica corect...de anul trecut asa zicea si nu vrea sa pronunte cum trebuie.

m-am uitat la tv la miting. trebuie sa demisioneze guvernul Boc, nu au incotro.
am fost si la piata, si am pus la cuptor o varza calita.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Giova eu nu am vazut capre sau ce or fi, atarnate pe sarme la soare Am vazut la insule frumos aranjate pe sarma, caracatite Alea asa trebuie sa se tina la soare, se fac mai bune Nu am zis ca santem din lumea a treia, dar asa se vindeau inainte micii in strada( sigur stiu mai multe fete ) si mancam de nu ma saturam. Eu nu fac nazuri la mancare, santem vaccinati doar Din Egipt in conditiile alea, nici eu nu as fi putut manca, asa era si in Tanzania, nu as fi putut sa mananc " neam " din tigaile lor ce frigeau in strada Era super jegos dar uite ca ei sant obisnuiti....

Silvi am uitat ce ai scris....revin ....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

aaa de fapt pt altceva intrasem adineauri : demisioneaza guvernul Boc????? Esteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!! nu sant la zi cu noutatile pt ca am intarziat cu plata cablului si ne.au taiat canalele de sambata A platit Giorgos ieri dar astia pana nu vad banii intrati in banca, nu ne dau drumul. Ascult tvr-ul online dar astia m-au innebunit cu baschetul lor

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Silvi astazi am cumparat cartofi noi de la Netto Am mai luat ce trebuie pt salata, niste branza feta, dulciuri pt Angelo, mezeluri, paine, o sticla de suc cirese, totul a costat 20 euroi...este magazin convenabil, cum e si Lidl cu Plus.

edit: si lapte ca de fapt asta a fost motivul intrarii noastre in magazin: nu mai aveam sa pun in cafea

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Giova, n-a fost chiar asa rau in concediu, inteleg ca mancarea n-a fost prea grozava. Poze aveti fff. frumoase, copilasii s-au simtit bine, Marco in toate pozele e cu zimbetul pe buze.
Maraki asa e cum zic fetele, eu n-am mai vazut mici facuti asa decat la diverse manifestari, gen zilele berii, orasului etc, dar oricum la noi zic si eu se pune deja accent pe curatenie.
Se pare ca Tudor n-a avut puroi in gat, ar avea ceva depunere, in urma administrarii de antibiotic, pe care se pare ca oricum i l-am dat degeaba. In schimb eu iar sunt racita, ma pot lua de mana cu Silvia ca suntem campioane la imbolnaviri.
L-am trimis azi la gradi, maine eu voi merge in oras, sa pierd vremea pur si simplu, sa ma plimb prin magazine, ma intalnesc cu o prietena.
Toanca, inseamna ca nu e momentul ptr. inot la Matei, asa ar face si Tudor in mod sigur.
Cosmi, recunosc ca eu nu am prea intrebat ce se face sau ce tb. sa faca copilul la gradi. Intotdeauna cand mi-a spus ed. ceva am ascultat, i-am cautat fise pe panou, dar mi se pare ciudat sa merg eu la ea sa intreb. Am vazut si pozele voastre, f. frumos tort i-ai facut sotului.
Am vazut-o si pe Anastasia julita, tare scumpica e oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

maraki- srabatori consortul...surpriza s fost un resto japonez, care-mi place mie si lui alex, cu niste prieteni(la care am incercat sa o duc si ep Giova, dar era inchis)...cu ocazia asta mi-am amintit, Silvi, ca am uitat sa te felicit la mom respectiv pt orezul impaturit reusit. ...aM fost rapid si al Disney si a mers totul repede ca n-a fosta glomerat la pasapoarte(abon),asa ca am avut timp sa facem si niste prostioare spre deliciul anstasiei, care a chiarait de n-a mai putut cand am dat-o in niste cescute, barcute si alte tampenii...asa ca Dia(nu m-am vazut cu ea, vb si eu ca as ma aflu in treaba) are parte de vreme superba si cozi mici...e si un - in per asta acolo...multe atractii, care mie mi se par imp, sunt inchise-banuiesc ca le preg pt vara...
clar au existat si in ro mancaruri servite la botul calului preparate in conditii aiurea(or mai exista ca si la Paris mai sunt restaurante chinezesti sau arabesti cu bucatarii de te ia groaza), dar aici deja vorbim de diferente imense cultutale...la noi se remediaza treburile si n-au fost niciodata la nivelul ala peste tot. la ei e o chestie generalizata, care o sa se schimbe(poate) intr-o mie de ani...
va las, ca io-s tot cu biletele ...si planurile pt ro

Mergi la inceput