Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
vin si eu rapid la o cafeluta virtuala, vorba Silviei.
Edi e tare rau, e mamos si trebuie sa fiu tot langa el. Ma scoate din sarite ca incepe sa planga daca nu ma vede.
Marco a inceput sa minta si nu ne place, asa ca acum lucram pe partea asta.
Au inceput sa traga de jucarii, chiar sa se bata pe ele. Credeam ca nu se ajunge aici, dar vad ca asta micu nu se lasa, si daca ii trebuie o jucarie care e la Marco, trage de ea si urla de mama focului.

Sper sa vin cu poze si impresii inainte de ora 11, cand merg la dentist.

Este epidemie de varicela? vad ca sunt muklti copii bolnaviori, sanatate spiridusilor!
Cosmi bine ca ai scapat de examen.
Dia ma bucur ca esti mai bine, frumos cadou ai primit de la fetitza. Distractie placuta la Disneyland.
Iuliana a fost Matei la inot? ce bine a fost de noi ca marco stie sa inoate. tare fain s-a distrat la piscine, ne mai uitam din cand in cand de el.
Ana asa deci...micuta Anastasia e cu personalitate. ce sistem diferit de al nostru aveti voi...la invatamant ma refer.
ai gasit bilete? veniti si-l lasati in Ro pe alex?
Silvia asa e...tot de la oamenii de rand iau nesimtitii si ei se lafaie in chirii de lux, masini de masini, salarii mari si altele.
si daca scade indemnizatia cu 25% tot pierd vreo 5 mil., sunt bani nu gluma, dar asta este. nu avem ce face...mergem inainte si cautam solutii sa muncim mai mult.
Maraki si mamaei ii scade salariul cu 1,5 mil.Si ea e bugetara, asa ca n-are incotro saraca. A luat si ea 8 mil. de 2 luni si acum gata, reduc salariul. Nu mai zic de pensionari....nu ma mai gandesc ca iar ma enervez si degeaba o fac.
Miha of draga de tine, iti inteleg dezamagirea. poate vreodata o fi mai bine si la noi.
Anymony[ sa scapati repede de bubite. si voi la inot? poate se razgandeste Ioana si reia inotul.

deocamdata atat am citit, sper sa revin la zi.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Buna dimineata,
Eu in concediu de odihna, care aproape s-a transformat in medical. Tudor sapt. trecuta a avut puroi in gat, l-am tratat cu antibiotic si se pare ca nu i-a trecut de tot. Aseara a varsat, a zis ca-l doare gatul asa ca azi e iar acasa.
Any, sanatate si Ioanei, asa se zice ca e bine la varicela sa stea in casa, dar nu-i poti tine intotdeauna.
Cosmi, Tudor daca are chef raspunde daca nu nu, cand e intrebat ceva. In general e destul de vorbaret, dar clar mai mult cu copilasii decat cu adultii.
Giova, e inevitabil sa apara astfel de pb. Va veni perioada in care Edi ii valua lui Marco jucariile din mana. Eu il vad pe Tudor ca avem in vecini un baiatt de un an si oricat ma rog de el sa-l lase cu orice vrea el nu cedeaza.
Silvia cata dreptate ai, economiile la noi tb. facute doar de unii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

http://community.webshots.com/slideshow/577712765khhsMa?mediaPosition=19
golanca roz cu nas julit

Giova-el vrea sa-l lasam la bunici...nu stiu cum vom decide.
la fel de scandal e si la noi pe jucarii si cu chiraieli...sa-mi spui, daca mai vrei okelari, ca pot sa-ti cumpar fara pb...totul e sa ii pot lasa cuiva la Bucuresti ca altfel nu stiu cat timp am eu de umblat la posta ca vad ca ni se face de ozr programul.

apar mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Prezenta la cafelutza
La noi rasare soarele la propriu ca afost o vreme de zici ca vine era glaciara acum ce s-a mai incalzit putin dar inca dau incalzire nici nu vreau sa ma gandesc ce factura o sa avem la inncalzire daca anul trecut am platit 1000 euro pe an acum daca dau si in mai .
Miha sanatate multa va doresc nu stiu ce e cu amigdalitele ca si noi am avut si sincer niciodata nu asa grav ca anul asta parca se intaresc bolile pe masura ce slabim noi la nervi acum fac tratament 7 zile cu antib desi mi-e rau de la ele ca altfel parca vad ca in 3 zile sunt inapoi.
Cosmina ati avut petrecere frumoasa ce copilasi frumosi ai sa va traiasca .
Maraki te cred ca nu ti-e nici tie usor e o perioada aiurae pentru toata lumea, intra si tu si mai pove pe aici ca macar mai uiti de ale tale.
Ana am vazut pozele, a fost lovita tare Anastasia, mai tare decat imi imaginam eu vorbind cu tine , bine ca i-a trecut. E asa frumoasa cu rochitele ei dulci si la groapa de nisip cred ca asa faceam si eu daca aveam fetita o imbracam ca pe o papusa.
Giova sper sa revina la faza cu indemnizia cica azi sau ieri au votat legea cu salariile nu stiu de indemnizatii cand se decide. Pe mine numai ipocrizia lor ma enerveaza ca reduceri sunt peste tot in lume si in Franta s-a anuntat la anul reduceri grele . Ziceai de Marco ca minte al nostru nu asculta ce ii zicem gen ii zic sa aduca sau sa faca ceva si nada, tacere cosmica. Cand il intreb eade s zice ca "nu aude" i-am zis ca va fi pedepsit pe faza asta. Te asteptam cu poze si impresii.
Piticul meu inca doarme .... eu am intrat la Dieta Rina de ieri ma si distreaza ca nu stiu eu de la care la care dieta sa sar, acum sa vad cat si cum rezist cu asta ca sunt tare departe de unde vreau sa ajung eu cu kg pt mare .

Mergi la inceput

Venit de la dentist...dezastru. Mi-a dat jos lucrarea, un dinte l-a scos, la unul incearca sa salveze radacina, pe urma vedem ce se poate face.

aici am scris despre vacanta noastra:
http://ioanapurdea.blogspot.com/
poze:
http://travel.webshots.com/slideshow/577706840vPccut
m-am luat si eu dupa Ana cu slideshow

Ana stai linistita, mersi frumos. Nu stiu daca ii mai cumpar, caci oricum nu-i poarta.
I-am mai comandat si lui Edi din Anglia, au banda la spate si tot nu-i tine pe ochi.
Merge si nepoata in iulie la Disneyland si daca mai vrea pana atunci, imi cumpara ea.
ce mortali sunt...si Anastasia a trecut la rochite. merge singura?
Miha deci esti in concediu. sper sa se faca bine repede udor, sa nu mai ia antibiotic.
Silvia napraznici rau copiii astia. marco de 2-3 zile a inceput sa nu zica adevarul. pana acum zicea tot, dar s-a smecherit.

fug la maraila.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Uitati ce i-a facut cumnata lui Edi, cand l-am lasat in grija ei si a nepoatei:
http://www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-04-23/22:23:06
asta a fost exact inaite de nunta, acum am primit pozele.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Giova am citit povestea ta, tare mi-a placut cum ai scris-o . Ce figura arata piticul imbracat asa eu nu am avut curaj sa il imbraca sa niciodata .
Ioana cum e cu bebelina acsa? Sunteti bine?
Giova sa nu uit ca am in plan tarte tatin o sa o fac maine cand am voie dulce am mai facut o tarta specific frantuzeasca cu mere : Tarte vergeoise care trebuia sa iasa si mai inchisa un pic la culoare , cred ca trebuia zahar brun inchis, bestiala si simplu de facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Giova-pozele-s f frumoase, iar experientza ta cred ca bine sa fie citita de oricine vrea sa place in Egipt...Niste prieteni buni au fost intr-o croaziera si era totul prevazut in afara de apa...toata excursia s-a invartit in jurul negocierilor pentru o sticla de apa...
E dulcel foc Edy gata de parada
Eu am terminat acum tortul pentru sarbatorit si pregatesc bagajele ca il ducem pe Alex la muzica si apoi la Disney si restul cica e...secret

Mergi la inceput

Neatza!
Asa e cu apa din Egipt, nu e potabila defel. Nici sa te speli pe dinti nu e recomandata. Noi primeam in camera apa sigilata de la Coca-cola, cu aia ne spalam pe dinti, spalam sticlutele lui Edy.
Imi zicea cineva ca nu se stie din ce e facuta gheata...eu nu am folosit si tot mi-a mers burta vreo 2 zile.

Silvia interesanta reteta. eu am facut ieri dintr-astia:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/20717/Polonezi-cu-nuca-si-miere/
asa-s de multi si numai eu mananc. Cred ca arunc mai bine de jumate din ei. dar sunt super buni.
Ana mai poti? abia asteptam sa ne zici restul programului.
Miha voi unde ati stat in Budapesta?

Eu sunt bine, nu ma mai doare deloc locul cu pricina...dar ma uit in oglinda, deschid gura si vad o baba. bine ca nu se vede cand vorbesc, ca sunmt intr-o parte...of...dantura asta.

fetele din strainatate: aveti liber luni? la voi sunt Rusaliile?
daca tot e liber, iar ne mananca sa dam o fuga la Budapesta, dar mi-e sa nu fie inchis totul.
cred ca scriu iar la vreun hotel sa-i intreb, e mai sigur asa.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Giova intru eu la cafelutza , e zi de sarbatoare luni, nu se lucreaza si unele magazine sunt inchise altele deschise "exceptional " mai bine te interesezi pe net exact la magazinele la care te-ar interesa ca sigur publica. Eu chiar ma minunez cateodata ce era Egiptul in antichitate si ce a devenit acum... Super arata polonezii aia daca vrei sa faci un desert deosebit uite pe ce reteta am pus ochii : http://gabrielacara.blogspot.com/2010/03/rulada-cinanabon.html o reteta de Rolls Cinnabon eu o sa le fac dar nu am gasit inca branza philadelfia , in seara asta fac http://gabrielacara.blogspot.com/2009/04/briose-daneze.html dar o s ale adaptez cu ceva scortisoara ca de asta am pofta .
Ana La multi ani si petrecere frumoasa azi, vb noi zilele urmatoare si imi spui impresii .
Eu astept sa vina "domnu'" sa imi repare masina de spalat, de 2 saptamani e stricata, nu va zic cate haine murdare am si ca am scos si gasit pentru purtare haine de care habar nu aveam ca exista undeva prin fundul dulapurilor dulapul lui Alain e aproape gol .

Mergi la inceput