Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(4)
Raspunsuri - Pagina 9
toanca spune:
Dia, sa ne spui cum a fost la Disneyland
Si noi mergem in Iunie si tot asa abia asteptam.
Si ce era in cadou?
maraki spune:
Buna ziua,
Fetelor nu am mai intrat ca am avut niste probleme si erau prea imprimate in mintea mea...de fapt nu au trecut dar asta e....sa dea naiba ca sus,jos, stanga, dreapta - de probleme dauEste valabil si ce am aici si ce am in Ro.
Ana mi.ai amintit de faza cu lovitul: educatoarele insista cand vor sa atentioneze copilul, vor sa stea nemiscat in fatza lor si sa asculte ce spun ele, Angelo a vrut sa scape si a lovit-o Le-am spus ca asa ceva Angelo nu a facut pana sa inceapa gradinita, sigur a vazut vreun copil sa loveasca si s-a luat dupa el. Ele au spus ca daca este certat, sa nu imi fie teama ca sta izolat, singur vine si se pune la ele in brate sa fie in centrul atentiei
Giova dracu sa-i ia cu criza lor, chiar daca nu se aplica masurile astea, tot se va ajunge la mariri de credite si imposibilitate de plataFara masurile astea( spun ei ) va creste dolarul la 60 mii si atunci automat se maresc preturile la toate inclusiv creditele.Pe parintii mei pensionari o sa.i afecteze mult pt ca pierd 3.5 milioane ceea ce inseamna intretinerea pe o luna.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
salutare gagici...gata si primul examen din ultima sesiune...acum am ajuns acasa si e un frig de ti vine sa ti pui suba
copiii sunt bine sanatosi...azi merg la Bianca la sedinta maine la Stefan.....ma preocupa papan ca mai nou nu prea vrea sa vb cu adultii si chiar sunt ingrijorata...mai e vreun spiridus care face asa???
GIOVA cum fu??da detalii nu ne tine asa
Toanca nu ti spun ce am patit ca am avut noroc cu caru ca altfel ma vedeai la stirile de la ora 5
Maraki toata lumea are pb...si parintii mei pierd bani multi
Dia tm ce frumos ca mergeti la Disney...mini vacanta placuta
ANAasa nazdravana e Anastasia zici???ce mi place
Paulaaaaa ...ce o fi cu ea???
Anymoniiii ce face nora mea??
andiaroro spune:
Cosmi-acu ne dam noi seama ce cumintel a fost alex cu toate nazdravaniile lui(ori ne-om fi pierdut rabdarea-am imbatranit)
si alex face cateodata pe timidul-ba ne mai si anunta ace timid, dar numai cu anumite persoane..o fi o perioada...
langa noi in padure e un loc de joaca(v-am mai povestit)- jumatate din copii care erau ieri acolo, erau colegii de clasa a lui alex (numai baieti)...radeam cu cristi ca de disperare ies parintii afara-inseamna ca lumea se mai inteleg cu aia mai mici sau mai mari si asta-i varsta traznailor...partea buna e ca vine si ed cu fata ei (e la grupa mare), asa ca nu-si dau in petec foarte tare...
MARAki-numai vesti proaste la toata lumea...nu ramane decat sa le luam asa cum pica...o trece si norul negru intr-o zi...
Dia-daca miercuri sunteti la Disney, poate bem o cafea dupa-amiaza ca si noi o sa fim acolo dupa pranz ca ii expira ab lui Alex si tr sa-i luam altul pana pe 19(ultima zi) ca ne mai dau 6 luni in plus...si cum aveam si altceva de sarb si-a luat si taica-su liber...mai vb, daca e sa fie...
Iuliana-bine cza ai inteles ceva din mesaj ca acu am vazut si eu ce alambicat am scris
acum io scotocesc de zor dupa bilete ca la sf lui iunie cred ca venim in ro
dia_tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui toanca Dia, sa ne spui cum a fost la Disneyland Si noi mergem in Iunie si tot asa abia asteptam. Si ce era in cadou? |
OK
In cadou...era o plasa de panza pictata de Adri, si un CD cu o melodie pt mami, cu pozele ei pe coperta, si in interiorul cu textul melodiei si desene facute de ea care ilustreaza o parte din versuri - foarte dragut!
Fac foarte multe chestii faine pe aici la gradi!
Giova...detalii din concediu?
pana acum am auzit pareri pozitive despre Egipt; nimeni extaziat, dar in linii mari am inteles ca partea turistica e ok...
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
MIHA78 spune:
Giova, bine ai revenit. Cat te inteleg cu supararea legat de indemnizatie. Eu cu noile reglementari am ajuns sa iau salariu cat femeia de serviciu. Nu mi-ar fi ciuda daca n-as lucra non stop. Asteptam impresiile din vacanta.
Sambata am avut intalnirea de 10 ani cu colegii de facultate. A fost super, tare ne-am bucurat de intalnire.
Sanatate multa bolnaviorilor, Alain, Razvan, sigur am uitat pe cineva. Nici Tudor n-a facut varicela, in schimb a avut o viroza cu bubite, mai intai ne-au zis ca e varicela, apoi ca e o viroza.
Oau Ana, la noi nu se fac evaluari, eu ma uit doar la fisier si vad ce au facut, plus ce-mi canta si recita el pe acasa. Silvia cate stie si Alain, ff. avansati sunt.
Dia, ma bucur ca ai revenit, tinem pumnii in continuare sa fiti bine.
Cosmi, bine ca v-a ferit D-*zeu. Inteleg ca urmeaza sa ai licenta?
Maraki, cred ca erai la concert, sotul zicea si el ca ar fi mers, dar a ales meciul cu CFR, a fost aproape si s-a bucurat ca-s campioni.
anymony spune:
Sal'tare!
Tot cu bube suntem, dar se pare ca e spre bine. Cu siguranta a facut asa multe ca nu a stat in casa si a cam iesit la soare.
Toanca, vad ca si voi incercati la inot. Ioana a intrat in bazin dar a cam inghitit apa ca a scapat pluta, cu toate astea a facut 2 latimi de bazin. acum nu prea ar mai vrea ca e adinca piscina. deh...
in rest suntem bine....dam piept cu criza, dar nu cred ca va mai fi bine decit peste vreo 3-4 ani. asta e.
sanatate la puiuti, va pupam
silvi_2005 spune:
Giova astept impresiile de vacanta, sper cu alocatia sa nu o scada dar se pare ca asta e intentia ce mi se pare stupid in Ro este ipocrizia unora ..gen scad alocatiile dar cumara masini de lux pt parlamentari, au firme de stat care inghit aiurea banii publici ...etc greu e peste tot c criza asta para stam toti cu securea deasupra capului .
Ma bucur ca ati mai intrat fetelor ca e prea linsite in zona stiu ca sunteti busy dar asa la o cafeluta virtuala tot ar fi timp de stat
cosmi1975 spune:
neata gagici......eu mai invat ca am capul limpede dimineata...saptamana asta am 4 examenesper sa le finalizez cu brio
deci sa inteleg ca niciun spiridus n are reactie la adulti ca Stefan???ca pusesem o intrebare nu de alta
ANY ma bucur ca nora e sper bine....deci sa inteleg ca la inot nu mai vrea???
MIHA si la mine la fel cu salariu...ca sa am unde pleca de acasa ca nici de facturi nu mi ajung...sa stii ca si la noi se fac evaluarie obligatorie evaluarea initiala apoi pe parcursul anului scolar si o evaluare finalala varsta asat se fac evaluari la comunicare,formarea autonomiei personale......unde s e noteaza stadiul la care au ajuns copiii,regresul sau progresul
GIOVA hai la povestitdezamagire mare???asa e cand te duci la turci intai
Silvi cum te mai simti???dau o cafea virtuala
Ana deci si puiul tau e mai timid ????mda al meu parca nici cu adultii cunoscuti nu prea mai comunica(sau acu mi se par toate?)o s o rog pe educatoare sa l urmareasca ,sa l solicite mai mult si daca e nevoie sa l stimuleze
MARAKI hai mai scrie aici ca sa te mai relaxezi
mai ce o fi cu Paula???
cosmi1975 spune:
am pus ceva poze in drop...nu s reusite ca aparatul e praf si nici locatiaca eram in garaj la curte ca plouaaaa