Gravidute si mamici de Constanta (71)
Raspunsuri - Pagina 8

Ela31 spune:
Felicitari Aniska!
Iti doresc mult, mult laptic pentru bebic.
Acum am calculator....ha,ha,ha... si sunt prezenta.
Astazi este uratel afara. Ieri am fost sa iau de imbracat la baiat de vara si am cheltuit o groaza de bani cu el desi nu am luat de la Moll sau cine stie de unde; am fost la confiscate Casa de Cultura si la Nicol Stil parca se numea... ( cam tot confiscate cred ca si acolo )
Am si eu o intrebare.
Unde pot pune fetei mele cercei medicinali?
Am fost la pod butelii la farmacie si nu am gasit ( mi s-a spus ca as gasi acolo si cercei si pistol si tot ). Spre ghinionul nostru femeia care venea cu toate ( cercei, pistol ) nu mai este asa ca....oare unde...
Tot mancacioase suntem si nu numai dar si mai mari asa ca ne-am revenit din sperietura.
Stefan Nicolae ( 30.01.2006 )
Andreea Elena ( 11.04.2010 )

Ela31 spune:
Acum am vazut si pozele.
Aniska fata ta este o scumpete asa ca toti copilutiii.
Iti vine sa ii mananci de dulci ce sunt.

Isis_23 spune:
Ela,bine ai revenit!
Eu mandrei mele i-am pus cercei cam tarziu(la 7 luni!),tocmai pt.k am cautat in tot orasul bijuterie/farmacie/cabinet medical cu pistol si cercei medicinali,tocmai pt.k mi s-a parut mai putin dureros.Am ajund kiar si la un studio de tatuaje si piercing-uri!
Idee e,k pistoalele s-au retras de pe piata de catre Ministerul sanatatii din cauza k nu pot fi sterilizate!
Deci,tot metoda clasik,cu acul de seringa am ales-o!Asistenta de la dr.de fam.ni le-a facut!a plans putin,a fost suparata pe mine,dar i-a trecut!
succes!
Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009
http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1

elsels spune:
Salutare, fetelor!
Am baieti mari ... azi au implinit 1 anisor si jumatate. Am ajuns la 10,7 kg/84 cm (Mihai) si 10,5 kg/85 cm (Gabriel). Suntem dotati cu dintitsori si maselutze
si pe zi ce trece suntem tot mai vorbareti. Inteleg cam tot ce li se spune, dar sa nu credeti ca si fac intotdeauna ceea ce li se spune
.
Revenim cu ceva poze.
Sanatate multa tuturor!

larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aniska80 Bun regasit dragele mele!!! ![]() ![]() Am ajuns si noi acasa...suntem bine,Melissa s-a nascut pe 01.05.2010,la 10.20,cu 3.400kg,scor apgar 9,prin cezariana,51 cm,la Spitalul Judetean Constanta,cu d-na dr Saptefrati Mariana,un om tare bun si cu un suflet imens!!! Fetita suge la san,e vioaie,seamana cu taticutul ei...eu nu prea am avut contributie... ![]() Va pup si tinem legatura!!! Va ofer cateva poze... ![]() ![]() ![]() ![]() Anamaria,mami de Denis(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010) !!! |

Bine ai venit pe lume bb Melissa! Sa fii sanatoasa si papacioasa de laptic bun de la mami! Mami refacere grabnica!
E superba bb-lina...

din 09.12.2009

Albume: L0-3; L4; L5
Filmuletze

larisel spune:
citat din mesajul lui Ela31 Am si eu o intrebare. Unde pot pune fetei mele cercei medicinali? Am fost la pod butelii la farmacie si nu am gasit ( mi s-a spus ca as gasi acolo si cercei si pistol si tot ). Spre ghinionul nostru femeia care venea cu toate ( cercei, pistol ) nu mai este asa ca....oare unde... |
Eu cred ca merg la Euromaterna pt gauri in urechi. Cat de curand. Iti spun apoi cum a fost.
O prietena mi-a zis ca i-a pus fetitzei ei cu pistol la o bijuterie, dar nu shitu care, deci mai exista cazuri...
din 09.12.2009

Filmuletze

larisel spune:
citat din mesajul lui elsels Salutare, fetelor! Am baieti mari ... azi au implinit 1 anisor si jumatate ![]() ![]() ![]() Revenim cu ceva poze. Sanatate multa tuturor! ![]() Elena - mami de gemenei Mihai si Gabriel (09.11.2008) |
La multzi ani! Sa creshteti sanatoshi si frumoshi si cumintzi si cum va mai vrea mami!

din 09.12.2009

Filmuletze

Ela31 spune:
La multi ani Mihai si Gabriel!
Sa iti traiasca nazdravanii Elena si sa aibe numai drumuri deschise pentru a intalni in cale norocul si oameni buni la suflet.
Inca odata sa aibe noroc si sa fie sanatosi.
Cred ca pana la urma mai asteptam pana in august ca sa fie mai mare si mergem la Euromaterna pt. gauri... sa imi povestesti Larisel cum a fost .... cu plansul micutelor si nu numai, pret ...
Si astazi este innorat.
Fata mea ma lasa sa fac toata treaba din casa ziua dar noaptea pentru ea este zi asa ca de azi nu prea o mai las sa doarma cine stie ce ca sa nu mai facem nopti albe.Nu ca m-ar deranja dar noaptea ceilalti dorm si nu pot face nimic decat sa ma uit la TV asa ca trebuie sa inversam si sa o invat ca noaptea se doarme.
Baiatul din burta la ora 20 imi dadea ghioante si stiam ca trebuie sa ma duc la culcare. Asa este si in ziua de azi iar cand pune capul pe perna gata este in lumea viselor.
Ea din burta noaptea stateam la TV si ziua vroiam sa dorm dar cu serviciul... si vad ca are acelasi obicei frate de nu mai stiu de mine.
Stefan Nicolae ( 30.01.2006 )
Andreea Elena ( 11.04.2010 )

larisel spune:
citat din mesajul lui Ela31 Cred ca pana la urma mai asteptam pana in august ca sa fie mai mare si mergem la Euromaterna pt. gauri... sa imi povestesti Larisel cum a fost .... cu plansul micutelor si nu numai, pret ... |
Pe www.euromaterna.ro/m.aspx?id=107&it=3" target="_blank">site-ul lor scrie ca pretzul e 50 ron.
din 09.12.2009

Filmuletze

marizta spune:
buna fetelor,sper k ati avut un weeknd frumos.....eu da ,as fi vrut s ma odihnesc mai mult dar evenim nu m-au lasat
eu mai am pana sa ajung la gauri in urechi dak o sa fie fetita.deocamdata abia astept sa simt si eu miscare in burtica si sa se vada si burtica dar mai am pana at.....
8 + saptamani
Doamne ai grija si de noi