Gravidute si mamici de Constanta (71)
Raspunsuri - Pagina 7
lenabum spune:
buna burtici
la dr la control am fost in fiecare luna
acum sunt programata pe 19 , dar nu merg, ma reprogramez
vreau sa ajung macar la 35 sap,drumul pt mine este un calvar,sunt de la 100 km,si imi ste frica sa nu fac vreo prostie
desi stau numai la pat,am avut 2 zile de dureri
asa ca o sa ma aventurez la sf lunii
imi pare bn cand vad ca sunt gravidute puse pe plimbari,sa va ajute dzu,eu stau la pat de la 12 sapt

+32
bianca maria
AMR 8 sapt poate mai putin
Isis_23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel . Cum faci legumele la aburi? Ar trebui sa ma dotez si eu cu o "scula" de genu' in vederea diversificarii dar nu ma pricep ce sa aleg. din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5 Filmuletze |
Larisel,pt.aprepara legumele la aburi,iti trebuie un steamer,si dupa cum ai spus si tu,e foarte bun cand se incepe diversificarea.Legumeel sunt fierte,dar isi pastreaza din proprietati,de asemenea se prepara bine pestele,orezul,carnea in general.
Oferta este variata,si preturile la fel,incepand de la 100 ron,pana la 300,kiar 500.Preturile variaza si in functie de proprietatile fiecaruia,sunt steamere cu un vas sau cu doua,trei.
Oricum,e o investitie buna pt. sanatatea atat a copiilor cat si pt. a noastra!
Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009
http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1
Isis_23 spune:
Pt.gravidutele care vor sa pastreze amintirile din aceasta perioada,am vazut la diverta un caiet special pt.gravidute,nu l-am putut rasfoi,pt.k era sigilat,dar prezentarea era super,foarte util!
Din pacate,eu l-am descoperit cadn mai aveam doar o luna pana la nastere.
elsels spune:
| citat din mesajul lui d334_80 Buna fetelor, Sunt si eu o viitoare mamica de Constanta si am o problema pe care nu stiu cum as putea-o rezolva mai bine. Medicul care mi-a urmarit sarcina lucreaza in spital si de la inceput mi-a lasat de inteles ca voi putea naste cu el la Euromaterna, pentru ca imi doresc sa nasc intr-un mediu civilizat, cu toate eforturile financiare pe care le implica lucrul acesta, dar dezamagirea cea mare este ca la ultimul control pe care l-am facut d-nul dr. Peteanu mi-a dat de inteles ca la Euromaterna cu el nu voi naste. ![]() Problema este ca nu stiu daca am sanse sa fiu preluata de vreunul din doctorii de la Euromaterna, acum in luna a sasea de sarcina si nici care ar putea fi acela. ![]() |
In primul rand, FELICITARI pentru sarcina!
Sanatate multa, sarcina usoara si la termen!
Prietena mea s-a mutat la un alt medic in luna a opta din aceleasi considerente ca si tine si nu a intampinat probleme. Cu siguranta nu vei fi refuzata de niciunul dintre ei. Nu iti ramane decat sa te decizi la cine doresti sa mergi. Succes!!!
Aniska80 spune:
Bun regasit dragele mele!!!

Am ajuns si noi acasa...suntem bine,Melissa s-a nascut pe 01.05.2010,la 10.20,cu 3.400kg,scor apgar 9,prin cezariana,51 cm,la Spitalul Judetean Constanta,cu d-na dr Saptefrati Mariana,un om tare bun si cu un suflet imens!!!
Fetita suge la san,e vioaie,seamana cu taticutul ei...eu nu prea am avut contributie...![]()
Va pup si tinem legatura!!!
Va ofer cateva poze...

http://family.webshots.com/album/575864589zRgdLV
Anamaria,mami de Denis(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010)
!!!
elsels spune:
| citat din mesajul lui larisel elsels Au crescut fetele...da' nu-s chiar asha de mari...par mari doar in poze. In realitate sunt foarte micutze pt varsta lor: au 5,7 kg (Alena) si 5,4 kg (Natalia) si 62 cm la aproape 5 luni. Sa nu mai zic ca nici nu prea mananca... Si noi vrem sa mergem la tzara pt stat cat mai mult la aer dar nu mai reushim sa ne urnim din loc. din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5 Filmuletze |
Larisel, vor creste mari, sanatate sa fie. Noi la 5 luni aveam 6,8 kg (Mihai) si 6,7 kg (Gabriel), dar suntem baietei
elsels spune:
| citat din mesajul lui Aniska80 Bun regasit dragele mele!!! ![]() ![]() Am ajuns si noi acasa...suntem bine,Melissa s-a nascut pe 01.05.2010,la 10.20,cu 3.400kg,scor apgar 9,prin cezariana,51 cm,la Spitalul Judetean Constanta,cu d-na dr Saptefrati Mariana,un om tare bun si cu un suflet imens!!! Fetita suge la san,e vioaie,seamana cu taticutul ei...eu nu prea am avut contributie... Va pup si tinem legatura!!! Va ofer cateva poze... ![]() ![]() ![]() http://family.webshots.com/album/575864589zRgdLVAnamaria,mami de Denis(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010) !!! |
Bine ati revenit!

Sanatate multa!!! Mami sa aiba mult laptic si fetita sa fie papacioasa. Am vazut si pozele
, ai o scumpete de fetita. Sunteti o familie fericita. FELICITARI!!!

Isis_23 spune:
Bine ati revenit acasa,Anisska,sa fiti sanantoase,sa mancati mult si sa dormiti bine!Melissa este o scumpete,iar eu credk ai avut cea mai mare contributie!!!![]()
Felicitari!

mami de Katya Natalia & Sofia Alena 
Thomas