Gravidute si mamici de Constanta (71)
Raspunsuri - Pagina 6
lulu77 spune:
maritza, noi stam si mai departe de Mare sau parcuri mari, stam ...la capatul lumii (poarta 6) dar tot ne plimbarim zilnic, ca asa ne-am invatat.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Isis_23 spune:
Buna fetelor,
Ce harnicute ati fost azi...cat ati scris!!Bv!!!
Noi azi toata ziua am fost plecate, ne-am plimbaarit!!mandrei mele ii place atre mult la aer,si e la varsta cand descopera jocul si cu altceva decat jucariile din casa.Noi mergem in parcul d ela Casa de Cultura,avem si leagane,desi domnii primari ni l-au miscorat considerabil!!!
Fetelor care aveti copilasi peste un an,ce le dati seara sa manance???
Eu nu mai stiu cu ce sa o mai imbii!!
Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009
http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1
lulu77 spune:
Buna dimineatza,
Isis, seara ii poti face legume aburite, gratar de pui, peste( salau, pastrav, somon), orez /paste cu lapte, mancarica de legume, tartine cu unt + mozzarela/cascaval, etc.
Luca mananca seara gratare de pui sau peste alaturi de salate verde cu rosii si castraveti cam de 2-3 ori /saptamana, spaghete, brocolii fiert la abur(il adora), pizza(detul de rar), mancarica de legume, clatite cu sunca si mozzarela la cuptor, pateu de ficat(de casa, chiftelute de legume sau de pui cu ffff multe legume,etc.
Nu imi place deloc vremea de afara....![]()
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
d334_80 spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu o viitoare mamica de Constanta si am o problema pe care nu stiu cum as putea-o rezolva mai bine.
Medicul care mi-a urmarit sarcina lucreaza in spital si de la inceput mi-a lasat de inteles ca voi putea naste cu el la Euromaterna, pentru ca imi doresc sa nasc intr-un mediu civilizat, cu toate eforturile financiare pe care le implica lucrul acesta, dar dezamagirea cea mare este ca la ultimul control pe care l-am facut d-nul dr. Peteanu mi-a dat de inteles ca la Euromaterna cu el nu voi naste.
Problema este ca nu stiu daca am sanse sa fiu preluata de vreunul din doctorii de la Euromaterna, acum in luna a sasea de sarcina si nici care ar putea fi acela.
Isis_23 spune:
Netza,
Multumim,Lulu,pt.recomandarile culinare!!
Mi-ai mai dat ideii!![]()
Mandra mea nu prea e gurmanda,e cam pretentioasa;nu manaca cascaval,cartofi,branza,peste!
Insa broccoli ii place,legumele in general,ciorbe,supe,orez...kiar diseara o sa fac clatita cu mozzarela..
...mi s-a facut pofta si mie!!!![]()
Vremea e groaznik....dupa atata soare...offf...eu am ascuns hainele groase!![]()
Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009
http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1
marizta spune:
neata fetelor,
d334 si eu sunt la dl peteanu si din cate am inteles eu de la o graviduta dr.peteanu colaboreaza cu spitalul jud si clinica isis,clinica care e la fel de ok cu conditii civilizate (oricum arata bine),asa k intreaba-l de isis si te duci acolo sa nasti dak vrei
7 saptamani
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui d334_80 Buna fetelor, Sunt si eu o viitoare mamica de Constanta si am o problema pe care nu stiu cum as putea-o rezolva mai bine. Medicul care mi-a urmarit sarcina lucreaza in spital si de la inceput mi-a lasat de inteles ca voi putea naste cu el la Euromaterna, pentru ca imi doresc sa nasc intr-un mediu civilizat, cu toate eforturile financiare pe care le implica lucrul acesta, dar dezamagirea cea mare este ca la ultimul control pe care l-am facut d-nul dr. Peteanu mi-a dat de inteles ca la Euromaterna cu el nu voi naste. ![]() Problema este ca nu stiu daca am sanse sa fiu preluata de vreunul din doctorii de la Euromaterna, acum in luna a sasea de sarcina si nici care ar putea fi acela. ![]() |
Chiar daca nu esti monitorizata de un medic de la Euromaterna poti oricum sa nasti acolo... cu medicul de garda. Daca te duci acum la cabinetul particular cred ca nici unul nu te va refuza.
Editez pt ca nu te-am felicitat pt sarcina! Sa fiti sanatosi si sa ajungeti la termen!
din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5
Filmuletze
larisel spune:
elsels Au crescut fetele...da' nu-s chiar asha de mari...par mari doar in poze. In realitate sunt foarte micutze pt varsta lor: au 5,7 kg (Alena) si 5,4 kg (Natalia) si 62 cm la aproape 5 luni. Sa nu mai zic ca nici nu prea mananca...
Si noi vrem sa mergem la tzara pt stat cat mai mult la aer dar nu mai reushim sa ne urnim din loc.
marizta Carnetul gravidei poti sa ti-l faci tu singura dintr-un carnetzel si sa-l dai doctorilor pe la care mergi sa-ti treaca toate masuratorile. Pt analize cel mai bine vb cu ginecologul si dealtfel...pt orice chestiune legata de sarcina. Oricum, sa stii ca analizele alea pt detectarea anticorpilor pt rubeola, toxoplasma etc (torch) nu sunt gratuite.
lulu Wow ce de retzete delicioase propui tu acolo 
. Cum faci legumele la aburi? Ar trebui sa ma dotez si eu cu o "scula" de genu' in vederea diversificarii dar nu ma pricep ce sa aleg.
din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5
Filmuletze
adabalan spune:
d334_80,
Daca vrei sa nasti in Euromaterna, dupa cum ti-a spus si larisel, poti sa contactezi oricand un medic din Euromaterna si sa nasti acolo.
Eu am o prietena care a fost intr-o situatie similara cu a ta, si a contactat unul dintre doctorii de acolo, a prezentat toate analizele facute si a nascut la ei.
Daca te uiti acum pe site-ul lor, ei au aceasta informatie chiar pe prima pagina.

toate sau la plimbare?