Gravidute si mamici de Constanta (71)
Raspunsuri - Pagina 9

clary spune:
Eu abia astept sa se nasca fata mea si sa inceapa nebunia..intai cercei,apoi codite,fundite,rochite si fitze
..
cununie civila23+

bpatricia spune:
Buna viitoare mamici, sunt mai noua pe aici voi fi si eu mamica din constanta in octombrie 2010, merg la doamna doctor Solopenko Elvira, as vrea sa nasc la Spitalul Judetian ca numi permit la privat, as vrea sa va intreb care ati nascut de curand cam care sunt tarifele de cati bani am nevoie ptr a naste linistita si fara probleme, nu stiu exact cum voi naste inca eu as vrea normal dar sa vedem dc se va putea ca sunt mioapa si sper sa numi interzica doctorul oftalmolog, va pupacesc viitoare mamici, astept si eu pararei si opinii

lenabum spune:
vezi ca aniska80 din murflatar,daca nu ma insel, a nascut cu acelas medic+33
bianca maria
AMR 7 sapt poate mai putin

Isis_23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bpatricia Buna viitoare mamici, sunt mai noua pe aici voi fi si eu mamica din constanta in octombrie 2010, merg la doamna doctor Solopenko Elvira, as vrea sa nasc la Spitalul Judetian ca numi permit la privat, as vrea sa va intreb care ati nascut de curand cam care sunt tarifele de cati bani am nevoie ptr a naste linistita si fara probleme, nu stiu exact cum voi naste inca eu as vrea normal dar sa vedem dc se va putea ca sunt mioapa si sper sa numi interzica doctorul oftalmolog, va pupacesc viitoare mamici, astept si eu pararei si opinii |
Buna,bine ai venit si felicitari pt.sarcina!

din cate stiu eu,dak ai miopie,nu poti sa nasti natural,dar d c nu-ti intrebi dr.sa stii dinainte?!Banuiesc k stie despre pr.ta!
Stii cumva ce o sa fie bebelul?

Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009
http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1

Ela31 spune:
Bine ai venit si sarcina usoara.
Astazi sunt in forma caci am dormit ceva, ceva aseara. Nu am mai lasat-o sa doarma de la ora 17 si la ora 20 nu mai putea sa deschida ochii asa ca, vom face mereu acelasi lucru, ca sa pot dormi si eu. La ora asta 8.23 felul intai este gata, felul doi e pe foc, spalat o masina de albituri ( recunosc ca am pus-o la ora 5 cand i-am dat o masa ), aspirator, sters pe jos, dat catei mancare.
Astazi il duce tati pe Stefan la gradinita si eu il iau.
Ce mai o groaza de treaba ... daca dorm si eu putin cred si eu.
Astazi am facut si noi o luna la ora 7.20.
Stefan Nicolae ( 30.01.2006 )
Andreea Elena ( 11.04.2006 )

clary spune:
citat din mesajul lui bpatricia Buna viitoare mamici, sunt mai noua pe aici voi fi si eu mamica din constanta in octombrie 2010, merg la doamna doctor Solopenko Elvira, as vrea sa nasc la Spitalul Judetian ca numi permit la privat, as vrea sa va intreb care ati nascut de curand cam care sunt tarifele de cati bani am nevoie ptr a naste linistita si fara probleme, nu stiu exact cum voi naste inca eu as vrea normal dar sa vedem dc se va putea ca sunt mioapa si sper sa numi interzica doctorul oftalmolog, va pupacesc viitoare mamici, astept si eu pararei si opinii |
Buna Patricia.si eu tot la dna doctor solopenko merg doar ca voi naste la sfarsitul lui august inceputul lui septembrie tot in spitalul judetean si tot natural as vrea.Despre tarife intentionez sa o intreb la urmatoarea consultatie si te anunt.
cununie civila

elsels spune:
citat din mesajul lui Ela31 Astazi am facut si noi o luna la ora 7.20. Stefan Nicolae ( 30.01.2006 ) Andreea Elena ( 11.04.2006 ) |
Sanatate multa si la cat mai multe lunitze!!!

elsels spune:
Bine ai venit si sarcina usoara!!!

marizta spune:
buna fetelor
bine ai venit patricia si o sarcina usoara iti doresc
ati auzit fetelor ce vor tampitii astaia de guvernanti sa faca.?...acum 10 min am auzit la radio k o sa taie si din indemnizatia pt cresterea copiluli de la 1 iul,dar nu stiu inca dak o sa stab o anumita suma..cine stie ce le mai vine prin cap pana la 1 iul....chiar sunt curioasa sa vad ce suma stab.....niste tampiti 8 + saptamani
Doamne ai grija si de noi

lenabum spune:
au spus pe realitatea ca vor stabili o suma fixa pt cele cu 85%+33
bianca maria
AMR 7 sapt poate mai putin