Gravidute si mamici de Constanta (71)
Raspunsuri - Pagina 10

elsels spune:
o stire recenta:(
http://www.realitatea.net/consilierul-premierului--indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-va-fi-micsorata-de-la-1-iunie_713050.html

lulu77 spune:
E TRISTTTTTTTTTT CE SE INTAMPLA !Mama ei de criza.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

DanaAlex spune:
salutare!!!
Aniska am vazut-o si eu pe micutza Melissa-e o scumpa, sa va traiasca!!!, dar si "marele" Denis e un frumos...cum a fost nasterea? te-ai refacut?
Ela la multi ani!pentru micutza ta de o luna...multe inainte!!!
Elsels parca si gemenii tai au implinit 1 an jumate...sau vizes eu ...am admirat pozele cu ei, sunt asa de scumpi
info: duminica la teatrul de papusi va fi "dumbrava minunta"de la ora 11...pana la iarna, din lipsa de public, spectacolul de la 12,30 a fost anulat
naspa cu criza asta...sa speram ca isi va reveni economia, trist ca se reduc indemnizatiile...eu am prins la amandoi 600+200 si pentru ca pe al doilea l-am nascut cand primul avea doar 10 luni jumate timp de 1 an si 1 luna am luat 600+200+200, inca sunt in termen sa-i dau in judecata pentru inca 600 lei pentru perioada mentionata(au fost cazuri de gemeni care au castigat)... e greu sa cresti copilul cu banii astia cand toate in frumoasa noastra tarisoara costa mai mult decat in alte tari din europa...asta e, sanatosi sa fim si sa-i vedem mari!
am vazut nick-uri noi...bine ati venit, spuneti-ne despre voi
toate cele bune...
Dana, mama Nanei(23.08.2006) si a lui Tibi(07.07.2007)

Ela31 spune:
Am vazut si eu aseara ca vor sa reduca si sa fie numai 600 + 200 de la 1 iunie. Eu am sa iau 600 + 200 caci aveam mediul pe economie dar sa nu ne trezim cu surprize si la sfarsitul anului...
Faza dura este ca l-am vazut pe Presedinte aseara cand spunea parlamentarilor: " Ce inseamna aia bani de pampers, cine face un copil trebuie sa stie ce este aia "( la copil s-a referit, trebuie sa mai studieze gramatica ) - martor este fata mea care ne uitam la ora 3.00 dimineata. Bineinteles ca se referea la banii de trusou 150 Ron. Trusou care inseamna pampers si un rand de hainute.
Sa o creada el ca lumea face copiii pentru banii de trusou cu care nu poti lua mare lucru.
I s-a pus pata si pe pensionari caci mai spunea si de ei : " Orice venit sa se impoziteze chiar daca are pensia 300 sa se ia 1Ron.
1 Ron spus la oha sau.....din 1 Ron sa se ajunga la cine stie ce procent si la ei.
De dimineata am vb cu sotul meu si el se gandea ca si cei din sistemul privat sa iasa in strada in semn de solidaritate.
Nu stiu de ce pensionarii strang din barba si nu ies odata cu sindicatele. Sa se vada ca nu mai munceste nimeni si nu il mai sustine nimeni.
Faza dura este ca la toamna parca vad ca va baga si TVA nu stiu cat la suta caci tot nu va putea face fata. Ei cred ca daca iau asemea decizii iar ei coboara din X5 iese tara din criza.
Criza va pleca de la noi peste 3 ani de acum incolo din pacate. Mai vb noi peste ceva anisori.
Este greu ce sa mai zic. Nu o sa mai faca lumea nici copiii. Si asa nu prea se inghesuie lumea la facut copiii. Nu vedeti ca multi fac un copil si atat; rar mai vezi familii cu doi. Poate pentru el nu conteaza dar pentru noi da caci noi ii platim peste ceva anisori pensia lui iar copiii nostri aia putin noua si tot asa....
De acum incolo sa vedeti sinucideri ... si asa o stire asa cum trebuie nu mai vezi la TV decat sinucideri, crime si tot asa.
Aseara ma uitam la copiii mei cum dorm si ma gandeam daca am facut bine ca i-am dorit si i-am adus pe lume in tara asta... cand am avut ocazia sa plec am spus nu ca de romani. Ce as pleca acum in Canada si as uita si ca sunt roman si tot.... o sa aplicam pana la urma sa vedem ce iese...
Am studii si am ajuns sa iau salariu minim pe economie cu facultati ce sa mai zic dar raspunderea ... nu mai zic.
Ai sa nu ne intristam caci astazi este frumos afara si nu are rost ca oricum nu rezolvam nimic. Daca ne tot suparam ... cand trece greul ( criza ) ne trezim ca suntem bolnavi de cancer de atata suparare. Avem copiii de crescut.
La Euromaterna a sosit BCG au fost chemati copiii nascuti in ianuarie si februarie. Sa fiti pe faza si sa raspundeti la telefoane pentru a va putea contacta ca sa mergeti cu copiii la vaccin.
Stefan Nicolae ( 30.01.2006 )
Andreea Elena ( 11.04.2010)

marizta spune:
buna fetelor,
dezamagire totala cu guvernul asta, nu credeam k o sa umble si la indemnizatie,dar cel mai mult ma enerveaza suma care se vehiculeaza k o sa fie pt cresterea copilului......ce sa faci cu 600 ron?ce?ce?,niste nemernici....oricum pana o sa nasc eu cine stie ce mai schimba....
dar nu are rost sa ma stresez f tare,tb sa ma gandesc la sanatatea bebelului si a mea ''psihica''
in rest sunt bine, sper k si bebelu e bine....la sf lui mai ma duc la dr....abia astept 8 + saptamani
Doamne ai grija si de noi

larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clary Eu abia astept sa se nasca fata mea si sa inceapa nebunia ![]() ![]() ![]() cununie civila ![]() ![]() |
Sarcina ushoara si bb-lina sanatoasa! Esti noua pe aici sau mi se pare mie?

din 09.12.2009

Albume: L0-3; L4; L5
Filmuletze

larisel spune:
citat din mesajul lui bpatricia Buna viitoare mamici, sunt mai noua pe aici voi fi si eu mamica din constanta in octombrie 2010, merg la doamna doctor Solopenko Elvira, as vrea sa nasc la Spitalul Judetian ca numi permit la privat, as vrea sa va intreb care ati nascut de curand cam care sunt tarifele de cati bani am nevoie ptr a naste linistita si fara probleme, nu stiu exact cum voi naste inca eu as vrea normal dar sa vedem dc se va putea ca sunt mioapa si sper sa numi interzica doctorul oftalmolog, va pupacesc viitoare mamici, astept si eu pararei si opinii |
Bine ai venit! Sarcina ushoara si bb sanatos! Despre spitalul judetzean nu shtiu sa-ti zic detalii (eu am nascut la euromaterna), dar despre miopie nu cred ca-i chiar asha o contraindicatzie pt nashterea naturala. Ce miopie ai?
Si...scrie mai repede vreo 12 mesaje ca sa scapi de moderare si sa-ti apara mesajele in timp real.
din 09.12.2009

Filmuletze

larisel spune:
clary si bpatricia Sunteti pe listutza de pe prima pagina deshi nu ati cerut ... banuiesc ca vroiati, nu?
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Filmuletze

clary spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Sarcina ushoara si bb-lina sanatoasa! Esti noua pe aici sau mi se pare mie? ![]() din 09.12.2009 ![]() Albume: L0-3; L4; L5 Filmuletze |
Da Larisel ,sunt noua pe aici..v-am descoperit recent desi scriu de ceva vreme la odiseea de septembrie-octombrie 2010.
cununie civila

clary spune:
citat din mesajul lui larisel clary si bpatricia Sunteti pe listutza de pe prima pagina deshi nu ati cerut ... banuiesc ca vroiati, nu? din 09.12.2009 ![]() Albume: L0-3; L4; L5 Filmuletze |
Multumesc mult ca m-ai trecut in listuta

cununie civila