Gravidute si mamici de Constanta (71)
Raspunsuri - Pagina 11

larisel spune:
Pe noi ne afecteaza rau de tot masurile pseudo-guvernului asta... eu fiind pe indemnizatzie si sotzul bugetar...
ela De ce crezi ca aceasta criza se va termina vreodata la noi in Romania? Au trecut 20 de ani de cand au murit oameni pt o schimbare si nu s-a intamplat mai nimic. Cred ca intr-adevar trebuie sa schimbam tzara...
M-a enervat la culme ca vb tampitu' de pampershi...noi nu shtim ce e aia sa faci copi, da' el shtie???
La multe lunitze Andreei! (vezi ca la semnatura apare ca ar fi implinit 4 ani).
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5
Filmuletze

larisel spune:
danaalex Tu ziceai ca ai luat la ambii copii indemnizatzie de 600 ron... trist, dar macar shtiai de la inceput. Dar eu ma bazam pe indemnizatzia de 85% de cand am ramas gravi si am facut imprumuturi si alte alea... Ash putea sa-i dau in judecata pe nemernici si sa am shanse de cashtig daca pana la urma modifica indemnizatzia?
Filmuletze

DanaAlex spune:
Larisel asa era in 2006 si 2007 cand am nascut eu , indemnizatie fixa 600 lei pentru mama si alocatie copil intre 0-2 ani -200 lei, insa cazul meu a fost ca l-am nascut pe al doilea cand primul avea 10 luni jumatate si am primit pentru al doilea inca 200 lei alocatia pana ce primul a implinit 2 ani...sper ca ai inteles...exact ca in cazul gemenilor indemnizatia mea de 600 lei nu s-a dublat pe perioada cand amandoi copii erau intre 0 si 2 ani....prin 2007 au inceput sa fie dosare in instanta si au castigat parinti de gemeni si tripleti.
eu mi-am facut un calcul tiganesc, adica 1 an 1 luna si 2 saptamani X 600 lei, nu mi-a rezultat o suma pentru care sa-mi pierd timp, nervi si bani pe taxe judecatoresi, desi sunt de meserie, puteam sa ma reprezint singura, dar suma oricum era de kko, asa ca am renuntat...nu mi s-a prescris inca actiunea, as putea inca sa-mi mai cer drepturile...
e trist ce se intampla acum, nu numai cu indemnizatiile mamicilor si in general cu toata populatia...la generale se discuta aprins despre toate acestea, despre actiune in justitie si pichetari la guvern, eventual si la primariile de judet...poate se intampla o minune, desi personal nu cred, pentru ca o data ce se scad salariile cu 25% ar urla cei ce se duc la munca (si ei au contractat credite, si-au planificat bugetul cumva si i-a luat ca din oala ...trist, foarte trist
sunt macar impacata sufleteste ca la alegeri l-am votat pe geoana (speranta ca s-ar fi schimbat ceva) de basescu nici n-am vrut sa aud (prietenele mele care au votat cu el si atunci mi-au sarit in cap, regreta acum votul dat cui nu trebuie)...eu in primul tur am votat cu crin antonescu si apoi cu geoana
eu una sunt speriata de criza asta...ca mai toata lumea, pe segmentul juridic salariil/onorariile sunt mai mult decat mici -vorba lui Ela, am facut scoli ca sa avem minim pe economie- pana in 2006 cand am nascut aveam clienti persoane juridice ce au dat faliment sau merg la minim cu cheltuiala, din toamna aveam de gand sa ma reapuc de treaba - insa nu cred ca am cu cine... as vrea sa urmez cursul de mediator (ca sa mai am o diploma)- apropo e cineva de aici mediator???
sanatosi sa fim, oricum suntem generatie de sacrificiu...
toate cele bune...
Dana, mama Nanei(23.08.2006) si a lui Tibi(07.07.2007)

Ela31 spune:
Au inceput sa iasa in strada la Iasi, Galati, Bucuresti... nasol cu tara asta.
Indiferent cat da copilul creste dar de ce sa isi bata joc ...
Larisel, Stefan are 4 ani.
Stefan Nicolae ( 30.01.2006 )
Andreea Elena ( 11.04.2010)

DanaAlex spune:
Ela cred ca iesim toti in strada, asa ar trebui
uite aici http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-7263294-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-scade-15-proiect-ordonanta-urgenta.htm
er fi mai bine sa scada procentual, e mai onorabil decat sa plafoneze la 600 lei

larisel spune:
Da chiar ar trebui sa ieshim totzi in strada... macar sa fim solidari oricat incearca guvernantzii ashtia sa ne invrajbeasca...
danaalex Noi suntem o generatzie de sacrificiu ok, dar copiii noshtri? Pe ei ce ii ashteapta in afara de predictzii sumbre? Se pare ca cel putzin in tzara asta o vor duce mai rau decat am dus-o noi...
Edit: Si eu am votat la fel ca tine in ambele tururi dar ce folos?
Filmuletze

raluca30 spune:
Buna fetelor!
Of proaste vestile astea de la guvern..
eu am fost la dr Tomescu si nu am rezolvat nimic,s-a speriat si dumneaei de cazul meu,adica de placenta mea ,si cica va fi in concediu in august cand as naste eu si sa merg mai bine spre Bucuresti...mde..m-am lamurit...as mai incerca 1-2 doctori aici,ma gandeam la dr Zaher si dr Cristureanu de la Isis..a fost careva pe la ei ca pacienta?23+
Thomas

DanaAlex spune:
salut!
Raluca eu am fost in sarcina a doua la dr. cristurean, parerea mea despre acest doctor e buna, e la obiect (nu mi se pare debordand de optimism sau sa te incurajeze, eu intrebam daca e totul ok si el imi spunea zambind ca poate sa spuna ca e bine 95 %, restul....nu)m-a deranjat ca nu s-a uitat pe ecografiile facute de mine la dr. ciufu(in fiecare trimestru de sarcina, pentru ca in 2007 cristurean nu avea un aparat 3d)in fine ce sa mai lungesc, repet un doctor bun, dar nu pe gustul meu (eram cu primul copilul foarte mic,ma ducem la control cu ea in scoica, sotul era in voiaj si plecam de multe ori ravasita rau de la control(e drept si hormonii de sarcina isi faceau mendrele lor)...ceea ce m-a deranjat la acel moment a fost ca s-a operat in saptamana in care eu am nascut, aveam programare marti si luni cand am sunat sa confirm programarea(asa era atunci) receptionera/asistenta mi-a zis ca se operase duminica...a cazut cerul pe mine, iti dai seama, ma asteptasem cum era normal sa-si sune si el pacientele ce stateau sa nasca, sa anunte...astfel ca m-am trezit ca m-a trecut pe mana dr-ului zaher(colegul lui de cabinet), m-am dus joi la acesta si sambata l-am nascut pe tibi...prin cezariana, decisa de doctor si cristurean imi spusese ca o sa lasam nastere naturala(pe primul asa l-am nascut) si daca e cazul intervine cu operatie...totul s-a terminat cu bine, am nascut la mangalia, copilul apgar 10, 3,850kg/53 cm...acum merg la dr-ita peteanu pentru control si papanicolau(nu stiu cum se scrie)
Larisel noi nu mai putem pleca din tara asta ca avem niste diplome aici ce nu sunt recunoscute, dar am sa le bag in cap la ai mei sa plece prin orice mijloace - studii, casatorie...si sa nu se mai uite inapoi
toate cele bune...

lenabum spune:
raluca ce sati spun ?
parerea mea daca deja 2 medici au indoieli,cat cheltui aici din cabinet in cabinet mai bn mergi la capitala si vezi ce este de facut,poate dai peste vreun inconstient,eu am patit,iti ia banii si la urma t alrgi cu o rana mare in suflet,care nu se vindeca niciodata
bafta+33
bianca maria
AMR 7 sapt poate mai putin

mav spune:
HRISTOS S-A INALTAT !
Sa-l inalte Domnul si pe Florin (sotul Mokikai) asemeni ingerilor!
A plecat dintre noi...