Gravidute si mamici de Constanta (71)
Raspunsuri - Pagina 12

elsels spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mav HRISTOS S-A INALTAT ! Sa-l inalte Domnul si pe Florin (sotul Mokikai) asemeni ingerilor! A plecat dintre noi... Mami de Baieti Isteti perlute |
ADEVARAT S-A INALTAT!
Pe Florin DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA IN PACE

elsels spune:
Referitor la intentia guvernului de a micsora indemnizatiile nu mai spun nimic ... am ramas "muta" ... vestea a venit ca un traznet ... ca tot romanul aveam banii "planificati": rata la banca, pampers, lapte etc . Bine ca sotzul meu nu este bugetar, desi cred ca va afecta si sectorul privat fara discutii.
Asta este ... sa speram ca va fi si bine CANDVA ... noi sa fim sanatosi si sa ne crestem copilasii mari.
M-a dat peste cap si vestea despre Florin. nu am stiut pana azi ca una din mamicile de Constanta are sotzul foarte bolnav. Dumnezeu sa ii dea putere sa mearga mai departe alaturi de copilasii ei.

Aniska80 spune:
Hristos s-a inaltat!Fetelor multumesc pt urari!Gauri in urechi se pot face si la bijuteria ,,VERONICA'' de la Ciresica,cu cercei sterili cu pistolul!
In legatura cu ce ne asteapta...........VAI DE CAPUL NOSTRU!
Anamaria,mami de Denis(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010)
!!!

mav spune:
citat din mesajul lui elsels M-a dat peste cap si vestea despre Florin. nu am stiut pana azi ca una din mamicile de Constanta are sotzul foarte bolnav. Dumnezeu sa ii dea putere sa mearga mai departe alaturi de copilasii ei. Elena - mami de gemenei Mihai si Gabriel (09.11.2008) |
http://zicolorata.blogspot.com/2010/05/florin-si-gasit-linistea-dumnezeu-sa-l.html

Ela31 spune:
Cine nu a facut vaccin BCG ( Euromaterna ) sa sune sa se programeze caci au vaccin doar pana la sfarsitul lunii.
Noi suntem maine programati.
Chemau cei nascuti in ianuarie si februarie dar au vaccinuri putine asa ca am sunat sa intreb de cercei si asa am deschis subiectul de vaccin.
Stefan Nicolae ( 30.01.2006 )
Andreea Elena ( 11.04.2010)

bubu73 spune:
Ce veste trista!!!!
Sa te odihnesti in pace Florin!!!!!!!!.....
iar sotiei sa-i dea putere sa mearga mai departe pentru a-si creste copii.

bpatricia spune:
Buna mamicilor, nustiu inca ce voi avea nu sa vazut la eco mai astept o luna ca sunt si eu curioasa, va multumesc ptr raspunsuri si numai bine tuturor

lulu77 spune:
Darius Constantin LA MULTI ANI!
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Ela31 spune:
La multi ani Darius Constantin!
Astazi am facu vaccin si gauri in urechi. Ne sta frumos cu cercelusi.
Maine mergem la botez la un baietel nascut cu o saptamana inaintea noastra.
Sper sa fie frumos afara si maine.
Stefan Nicolae ( 30.01. 2006 )
Andreea Elena ( 11.04.2010 )

DanaAlex spune:
citat din mesajul lui Ela31 Maine mergem la botez la un baietel nascut cu o saptamana inaintea noastra. |
distractie frumoasa la botezul micutului