Gravidute si mamici de Constanta (71)
Raspunsuri - Pagina 13

menuet spune:
Florin a zburat la ceruri in zi mare si sfanta si a ajuns direct in rai.Acum este un inger!Dumnezeu ia cu el numai oamenii pe care ii iubeste..l-a iubit prea mult si l-a luat si pe el.
Sincere condoleante familiei!

larisel spune:
raluca De dr Zaher nu prea am auzit de bine, dar nu am experimentat pe pielea mea.
danaalex Eu cred ca si pt noi mai este loc de mai bine, chiar daca avem diplome aici. Deocamdata doar gura de mine, imi mai trebuie nishte curaj... sper sa reushesc sa mi-l adun cand or mai creshte un pic fetitzele si sa fac CEVA... aici sau mai degraba in alta parte...
mav Off...ce veshti... sa-i dea Dumnezeu putere mokikai...
ela Ati pus cerceii la euromaterna? Care e procedura pt gauri?
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5
Filmuletze

raluca30 spune:
E foarte trist sa pierzi pe cineva drag..Condoleante familiei lui Florin si Dzeu sa-l odihneasca!
larisel-nu stiu ce sa zic de fiecare doctor se aude cate ceva prost ,nu zic ca raman cu acest doctor, dar m-am programat acum sa vad ce o fi,nu ma atrage deloc sa plec sa stau 3 luni in Bucuresti,dar o voi face daca nu gasesc un doctor in Cta.23+
Thomas

Ela31 spune:
Pentru cercei nu trebuie programare.
Mergi la receptie si spui pentru ce ai venit si cat timp platesti la caserie ei cheama o asistenta.
Noi vrem sa facem si o ecografie de sond si o sa sunam sa ne programeze ; ecografie care costa 150 Ron.
Acum suntem frumoase cu cercei.
3 zile este mai racoare. desi este mai innorat am iesit si astazi putin prin Navodari in parc ca acolo a vrut Stefan.
Stefan Nicolae ( 30.01.2006 )
Andreea Elena ( 11.04.2010)

DanaAlex spune:
salut!!!
Larisel, sa speram in mai bine si pentru noi...or veni vremuri mai bune
Raluca - eu am nascut cu dr. Zaher prin cezariana si a fost bine, eu auzisem ca el e maestru in cezariene si la mine n-a dat gres, parca ti-am mai zis...nu te mai stresa atat ca o sa fie bine
bpatricia - sarcina usoara...ce-ti doresti sa fie??
menuet...ce mai face veverita ta? uuuu ce ploaie a tras afara, azi am fost inspirati si am plecat la 2 iepurasi, acolo a fost soare si frumos, la intoarcere ploua de pe la cogealac...si eu am auzit ca pana pe miercuri vor fi ploi, apoi se incalzeste
toate cele bune...

Ela31 spune:
Astazi nu l-am dus pe Stefan la gradinita. Bate un vant afara.....
Maine trebuie sa ies putin in centru vreau, nu vreau.
Raluca va fi bine ai sa vezi.

nastasie spune:
raluca, eu am fost si sunt pacienta dr.zaher.eu personal sunt multumita de el.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Ela31 spune:
Unde sunteti mamicutelor?
Sunteti la miting ....slaba activitate pe aici... toti copiii au colici???

DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela31 Unde sunteti mamicutelor? Sunteti la miting ....slaba activitate pe aici... toti copiii au colici??? |

am urmarit mitingul la tv-eu