Gravidute si mamici de Constanta (71)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elsels spune:

Salutare, fetelor!

Noi suntem la tara. Stam mai mult afara si ne jucam. Va citim cand reusim sa mai deschidem si calculatorul dar nu prea avem vreme de scris. Cand intram in casa ne apuca .

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela31 spune:

Frumos imn... ce am mai ras DanaAlex.

Elena este frumos ca ai pe cineva la tara si poti duce copiii din cand in cand. Va doresc o vreme frumoasa, sa va jucati mult, mult de tot in curte si sa mancati bine de tot tot in curte daca se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

neata!!!

LA MULTI ANI ELENE SI CONSTANTINI.... Ela si micutza ta Elena, Ellanik si cine mai poarta nume sfinte...

Mergi la inceput

Multumim DanaAlex.
La multi ani Constantini si Elenici...

Elena cum este vremea la tara??

Astazi sarbatorim amandoua ...
Si ieri am mers in parc in Navodari iar baietii au fost in parc la Casa de Cultura. Frumos nu?
Fete cu fete si baieti cu baieti.

L-am inscris pe stefan la dans modern la Casa de Cultura si maine incepem. Sper sa ii placa. Cum Karate nu am gasit pentru varsta lui ... poate gasim totusi .. dar pana atunci.
De doua zile luam si lectii de pian dar acasa la orga. Cand invata el cate ceva trebuie sa gasim un profesor(a) sa se ocupe de el caci ii place foarte mult.

Stefan Nicolae ( 30.01.2006 )
Andreea Elena ( 11.04.2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

Sa traiti cu numele ELENELOR SI CONSTANNTINILOR!!!

Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009

http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

La multi ani Elenelor si Constantinelor!

24+Thomas

Mergi la inceput

salutare!!!

ce faceti mamici si gravidutze???....pe unde sunteti???...

Elsels distractie frumoasa la tara cat stati pe acolo?

Ela cum a dost la dansuri? e incantat Stefan

duminica frumoasa si luni plimbaricios

toate cele bune...

Mergi la inceput

Dana alex ce sa spun... nu a vrut cand a auzit muzica tare si cand a vazut copiii. El nu este rusinos dar ... nu stiu ce sa spun ... a avut o reactie...
Este pedepsit si nu are voie la calculator 1-2 saptamani... nu m-am decis cat ...
Asa ca am ajuns pana acolo (din Lumina), am lasat-o pe Andreea la soacra mea pentru o ora, am plecat si fara permis ca am luat sacul lui si portofelul era in geanta fetei, soacra mea nu a mai mers la cimitir si tot asa ...

Astazi imi dansa prin casa ...

Rusaliile nu tineau 3 zile???
Ca sa stim ca sunt periculoase.

Stefan Nicolae ( 30.01.2006 )
Andreea Elena ( 11.04.2010 )

Mergi la inceput

Ela te intrebam ca vreau si eu din toamna sa o duc pe Nana (ea implineste abia in august 4 ani), daca l-ai pedepsit pentru ca nu a vrut sa coopereze la ora de dans, eu cred ca nu e cazul...e chestie de acomodare si unii sunt mai sociabili decat altii sau pur si simplu au momente cand timiditatea isi spune cuvantul,..asta observ eu la ai mei si crede-ma ca sunt amandoi destul de sociabili, dar cateodata se tin de picioarele mele sau mai rau se ascund in fusta/haina mea ...du-l in continuare si o sa se obisnuiasca cu mediul respectiv (muzica tare, harmalaie,etc)...daca tu stai in Lumina nu ti-e mai comod la ciresica, in sensul giratoriu-deasupra la fresh dobrogea e un salon de dans- eu stau in cartier si acolo vreau s-o inscriu...poate ii imprietenim si devin parteneri de dans ...

stiu ca rusaliile tin 3 zile - azi, maine si marti ...nu stiu exact tot ce nu trebuie sa facem, dar maine sotul meu vroia sa se duca la pescuit si sotia prietenului cu care obisnuieste sa plece le-a spus ca nu e voie sa prinda peste ca sunt rusaliile si se pot intampla accidente, asaca au amanat si plecam la Lunca maine
alte interdictii: sa nu speli si sa nu-ti faci baie, sa nu tai unghii, sa nu faci curat in casa...ma uit pe net si mai caut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

alte interdictii: sa nu speli si sa nu-ti faci baie, sa nu tai unghii, sa nu faci curat in casa...ma uit pe net si mai caut

Dar de ce?Care-i .....faza cu inderdictiile?Eu nu o sa pricep niciodata!Adik dak fii-mea e plina din cap pana in picioare de nisip,nu o spal k sunt rusaliile?!!Si adik.... 3 zile nu trebuie sa ma spal?Dar de ce?

Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009

http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1

Mergi la inceput