Gravidute si mamici de Constanta (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela31 spune:

Ai dreptate Dana Alex poate ii imprietenim si o sa aibe curaj sa mearga amandoi la dans.

Si astazi este sarbatoare. Desi este cu cruce neagra astazi este mai periculoasa...

Astazi este frumos si cum nu putem spala, plecam in parc la pitici cand il luam pe Stefan.

Isis poti face dus sau spala copilul... sa nu spalam rufe ...
De exemplu se spune ca si duminica nu trebuie sa faci baie dar ... sa stai nespalat e mai sanatos.... si sa stau printre oameni???
Si cand ti post nu trebuie sa te speli pe dantura ( asa fac multi ), dar eu ma spal dar nu inghit ( ca doar nu inghiti ) apa.... nu poti altfel, suntem oameni care traim printre oameni.

Ai sa nu batem campii... sa iesim la plimbare cu copiii ca satazi este frumos.

PS. Stefan desi era pedepsit si nu avea voie la calculator acum este super pedepsit ( pedeapsa peste pedeapsa )si nu are voie nici la televizor pentru comportament urat ( scos limba, tipat... ). Cel mai dureros este sa il pedepsesti... asa zic eu ca el s-a conformat si nu il deranjeaza.

Stefan Nicolae ( 30.01.2006 )
Andreea Elena ( 11.04.2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela31

Ai dreptate Dana Alex poate ii imprietenim si o sa aibe curaj sa mearga amandoi la dans.

Si astazi este sarbatoare. Desi este cu cruce neagra astazi este mai periculoasa...

Astazi este frumos si cum nu putem spala, plecam in parc la pitici cand il luam pe Stefan.

Isis poti face dus sau spala copilul... sa nu spalam rufe ...
De exemplu se spune ca si duminica nu trebuie sa faci baie dar ... sa stai nespalat e mai sanatos.... si sa stau printre oameni???
Si cand ti post nu trebuie sa te speli pe dantura ( asa fac multi ), dar eu ma spal dar nu inghit ( ca doar nu inghiti ) apa.... nu poti altfel, suntem oameni care traim printre oameni.

Ai sa nu batem campii... sa iesim la plimbare cu copiii ca satazi este frumos.

PS. Stefan desi era pedepsit si nu avea voie la calculator acum este super pedepsit ( pedeapsa peste pedeapsa )si nu are voie nici la televizor pentru comportament urat ( scos limba, tipat... ). Cel mai dureros este sa il pedepsesti... asa zic eu ca el s-a conformat si nu il deranjeaza.

Stefan Nicolae ( 30.01.2006 )
Andreea Elena ( 11.04.2010 )

Si Denis al meu...cel mai nefericit este cand este pedepsit...zice,,mai bine ma bati si gata decat sa ma pedepsesti''!!!Deci s-a invatat cu ciufuleala...asa ca aplicam pedepse ca dor mai tare...dar culmea,tot face nebunii!!!Mai ale cu mama,ca el sta mai mult pe acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salut!!

Isis gugaleste si tu 'rusalii' si citeste ce gasesti, fiecare aplica in masura in care crede de cuviinta aceste obiceiuri/superstitii, nu e obligatoriu

toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

buna fetelor,nu am mai intrat demult...suntem bine sanatosi,crestem...sper...sapt care vine o sa ma duc la control
vroiam sa va intrb : care sunt conditiile de nastere in spit jud?eu am auzit k nu foarte bune,si asistentele nu se poarta bine,tipa.urla

10 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Mariza- sarcina usoara in continuare...mai ai ceva

eu am nascut in 2006 la spitalul judetean, am stat intr-o rezerva cu 1 pat, a fost ok per ansamblu- nu mai stiu cum e acum ca au fonduri si mai putine decat atunci si salariile s-au micsorat (banuiesc ca e tensiune mare in randul lor)...poate iti raspund alte mamici ce au nascut mai de curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

multumesc....cumnata mea a nascut in 2008 acolo si a stat intr-o rez singura , a avut o nastere f usoara ,nascuse cu rusa....dar acum cum toti dr buni s-au dus la clinici partic nu stiu dak mai e la fel

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

maritza, cu ce medic nasti?
daca nu ai inca un medic, poti alege sa nasti in Medgidia(acolo am nascut eu, nota 10) sau Cernavoda( conditii mult peste spitalul judetean).

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marizta

buna fetelor,nu am mai intrat demult...suntem bine sanatosi,crestem...sper...sapt care vine o sa ma duc la control
vroiam sa va intrb : care sunt conditiile de nastere in spit jud?eu am auzit k nu foarte bune,si asistentele nu se poarta bine,tipa.urla

10 +

Buna fetelor!
Eu am nascut in 2003 baiatul,cu dl dr Rusa,a fost exceptional totul,rezerva cu 52 paturi,copii langa noi,doctorul excelent,asistentele spirt...iar anul asta...pe 01.05 am nascut cu d-na dr Saptefrati Mariana care este si la Isis,am stat in rezerva singurica,adica eu cu fetita,cu baie in camera,cu tv,frigider,fotolii,masa de infasat...era singura rezerva de genul asta de la et 7,nasterea ok,prin cezariana,asistentele ok,dar ca peste tot le mai dadeam cate ,,o atentie'',insa din ce am vazut eu pe acolo,sunt conditii foarte bune,camere cu 1 si 2 paturi,cu baie alaturata...important e sa ai medic bun si bani...nimic nu-ti mai da spitalul,nu au fonduri!Sarcina usoara si nastere excelenta!Daca nu ai medic ti-o recomand cu caldura pe d-na mea dr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

Subscriu ce a spus Lulu despre maternitatea din Medgidia.Si eu am nascut acolo,acum un an si 4 luni cu dl. dr.Balasa,cand ink mai era Sef de sectie acolo;foarte bune conditiile,singura in rezerva,curatenie,baie in camera,si asistententele.....super!!majoritatea tinere,vb.frumos si erau f.atente,fara sa le fi dat ceva.Eu le dadeam din placere,cateodata kiar refuzau!
Insa....am inteles k de cand a plecat dr.Balasa,s-a cam stricat treaba si pe acolo!

Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009

http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Isis_23

Subscriu ce a spus Lulu despre maternitatea din Medgidia.Si eu am nascut acolo,acum un an si 4 luni cu dl. dr.Balasa,cand ink mai era Sef de sectie acolo;foarte bune conditiile,singura in rezerva,curatenie,baie in camera,si asistententele.....super!!majoritatea tinere,vb.frumos si erau f.atente,fara sa le fi dat ceva.Eu le dadeam din placere,cateodata kiar refuzau!
Insa....am inteles k de cand a plecat dr.Balasa,s-a cam stricat treaba si pe acolo!

Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009

http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1

Eu a nascut in 2007, cu Belcin.
Acum am ca medic pe Fawaz, si merg la el numai la Cernavoda. Super conditii, super spital, super doctori.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput