Gravidute si mamici de Constanta (71)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elsels spune:

Salutare, mamici si burtici!

Noi inca suntem la tara si vom mai sta 2-3 saptamani. Cu exceptia ultimelor 3-4 zile cu nor si ploaie, am avut parte de vreme buna. Astazi a iesit din nou soarele si sper sa fie vreme buna cat mai stam pe aici. Baietii sunt cei mai fericiti si au o pofta de mancare ... Dar si mami este fericita ca baietii au renuntat la "masa" de peste noapte. Pana sa venim la tara se trezeau in fiecare noapte, pe la 3-4, si cereau "lala" (lapte).
Acum suntem in pat la 22 cel tarziu si ne trezim pe la 8-9 dimineata. Suntem baieti mari.

Referitor la nasterea la spitalul judetean, nu cunosc prea multe amanunte. Am auzit pareri pro si contra de la peroane ce au nascut acolo. Eu am nascut la Spitalul din Medgidia cu dna dr. Balasa. Conditii super si personal de nota 20 erau la momentul respectiv, cand maternitatea era condusa de dl dr. Balasa. Acum nu stiu ce-o mai fi.

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

eu sunt la dr peteanu si am inteles k e si la jud si la isis......deci nu stiu unde o sa nasc......mai am ceva pana at sa ma hot

10 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Buna fetelor!
Mi-am gasit si eu doctor in sfarsit, pe dl dr Mohamed Zaher de la Isis...sunt incantata de dumnealui sper sa fie ok pana la sfarsit..daca aveti experiente nastere la Isis, si aveti chef sa-mi ziceti cate ceva ,povestiti-mi!Nu a inteles de ce m-a refuzat dna Lutescu la Euromaterna,el mi-a zis ca un doctor nu face nazuri la pacienti,nu alege numai cazuri simple,el accepta orice caz si se va pregati mereu pt tot ce e mai rau in timpul unei operatii de cezariana,mi-a explicat mai in detaliu cum va pregati sange pt transfuzii,echipa,ce va fi necesar pt ca totul sa decurga bine.Ma bazez pe dumnealui acum
pupici

26+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca30

Buna fetelor!
Mi-am gasit si eu doctor in sfarsit, pe dl dr Mohamed Zaher de la Isis...sunt incantata de dumnealui sper sa fie ok pana la sfarsit..(....) Ma bazez pe dumnealui acum
pupici

26+Thomas

pupici si sarcina usoara...ma bucur ca te-ai linistit, Doamne ajuta sa fie totul bine!... eu am nascut prin cezariana cu el si a fost totul ok(la mangalia in 2007)...din ce stiu la Isis e frumos, nou...clinica privata, deh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela31 spune:

Marizta sper sa gasesti un doctor bun si sa te hotaresti unde nasti.

Raluca ma bucur ca ai gasit in sfarsit un doctor care nu fuge de un pacient.

Este asa de cald si nu ne saturam de stat afara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

danaalex-dr Zaher nu mai lucreaza la Mangalia,e doar la clinica Isis...banuiesc ca totul e ok cu clinica,nu am facut turul prin saloane dar nu cred sa fie surprize neplacute ,as naste oriunde sa stiu ca am doctorul meu care nu ma lasa balta...

26+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna fetelor!
Sa aveti sarcini cat mai frumoase si usoare si bebei mancaciosi si sanatosi!
Nu mai sunt si aspirante printre voi? Am ramas singura din Constanta care ink nu are bb?

ank

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Buna fetelor!
Sa aveti sarcini cat mai frumoase si usoare si bebei mancaciosi si sanatosi!
Nu mai sunt si aspirante printre voi? Am ramas singura din Constanta care ink nu are bb?

ank

Buna!Stai linistita,toate la timpul lor!

Mergi la inceput

Ai sa vezi ca bb o sa vina.

Este asa de cald afara...

Mergi la inceput

Maine este 1 iunie...

La multi ani copiii si sa va bucurati de copilarie!

Mergi la inceput