Gravidute si mamici de Constanta (71)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui marizta

buna fetelor,nu am mai intrat demult...suntem bine sanatosi,crestem...sper...sapt care vine o sa ma duc la control
vroiam sa va intrb : care sunt conditiile de nastere in spit jud?eu am auzit k nu foarte bune,si asistentele nu se poarta bine,tipa.urla

10 +
Doamne ai grija si de noi

Situatia din spitalul judetean e de-a dreptul tragica..eu vreau sau voiam sa nasc la spital dar doctora mi-a spus deja ca daca am de gand sa nasc acolo sa ma pregatesc de cumparaturi pentru ca in spital nu mai este nimic..nu tu vata,spirt,dezinfectant,anticoagulant si alte cele care mai trebuiesc la nastere..nici macar ata aia pentru cusut nu mai este...bani de nastere la clinica particulara n-am deiai am si hotarat sa nasc la spital..dar in situatia de fata incep sa ma gandesc la un credit..pana la urma ,nu stiu ce-o sa fac..

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

clary, ai timp, naste in spitalul din Cernavoda( cu dr Fawaz) sau Medgidia ( cu dr Balasa sau dr Belcin) , si tot vei fii in avantaj si super multumita.
Nu exista termen de comparatie.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

clary, ai timp, naste in spitalul din Cernavoda( cu dr Fawaz) sau Medgidia ( cu dr Balasa sau dr Belcin) , si tot vei fii in avantaj si super multumita.
Nu exista termen de comparatie.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Eu as vrea sa nasc cu doctora care mi-a urmarit sarcina,ca am incredre in ea si e medic bun din cauza asta sunt in impas ..ca nu as vrea sa nasc cu alt medic..

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela31 spune:

Clary ai sa gasesti cu siguranta solutie. Sarcina usoara.

Mai ploua mult???

Astazi nu am iesit afara... si am dormit mult, multe ore cu Andreea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi_bebe2 spune:

buna clary.....cu ce doctorita ai vorbit tu? adica esti sigura ca situatia este asa grava?si eu vreau sa nasc la judetean dar ma sperie ce scrii tu....am nascut fix acum 4 ani pe David in spitalul judetean si totul a fost ok,rezerva,conditii plus mici atentii, oare acum nu mai merge???

Citat:
citat din mesajul lui clary

Citat:
citat din mesajul lui marizta

buna fetelor,nu am mai intrat demult...suntem bine sanatosi,crestem...sper...sapt care vine o sa ma duc la control
vroiam sa va intrb : care sunt conditiile de nastere in spit jud?eu am auzit k nu foarte bune,si asistentele nu se poarta bine,tipa.urla

10 +
Doamne ai grija si de noi

Situatia din spitalul judetean e de-a dreptul tragica..eu vreau sau voiam sa nasc la spital dar doctora mi-a spus deja ca daca am de gand sa nasc acolo sa ma pregatesc de cumparaturi pentru ca in spital nu mai este nimic..nu tu vata,spirt,dezinfectant,anticoagulant si alte cele care mai trebuiesc la nastere..nici macar ata aia pentru cusut nu mai este...bani de nastere la clinica particulara n-am deiai am si hotarat sa nasc la spital..dar in situatia de fata incep sa ma gandesc la un credit..pana la urma ,nu stiu ce-o sa fac..

25+

mami lui Bibi (08.06.2006) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela31 spune:

Fetelor pe unde sunteti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina-bubulina spune:

ankcta sa stii ca nu esti singura aspiranta mai sunt si eu. am avut o luna mai incarcata si nu am avut timp sa intru pe forum.
LA MULTI ANI! la pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

se pare ca situatia din spital este chiar asa cum a descris-o clary.
Fina mea care este insarcinata in 34 de saptamani a primit de la medicul ei lista cu toate medicamentele si ustensilelel pe care trebuie sa le cumpere daca va mai vrea sa nasca in spital. chiar daca vrea sa nasca natural, trebuie sa aiba si cele necesare unei cezariene de urgenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Helloooo...de la tzara... Ma ashteptam sa gasesc macar vreo 2 capitole scrise in lipsa mea...dar voi trageti chiulul... Stati numai pe afara si sezonul de plaji si alte alea inca nu s-a deschis.

Noi suntem bine... Am facut pana la urma gauri in urechi la euromaterna si a foat groaznic... regret enorm ca nu am ales varianta cu bijuteria. Acum deja au uitat gagalicile cat au urlat saracutzele.
Aici stam aproape non-stop afara...deci e super. Mai revenim pe la cta pt vaccinul de 6 luni dar doar in trecere. Deshi conditziile de trai sunt mai grele aici (nu apa curenta de exemplu), macar respira fetele aer curat toata ziua, fatza de cum se intampla la cta cand le scoteam afara doar 1-2 ore pe zi... Alena deja s-a bronzat deshi le-am ferit cat am putut de soare. Am sa pun poze...cand oi avea timp...

Deci o sa intram mai rarutz pe aici...sper sa va gasesc cu veshti bune. Sarcini ushoare gravidutzelor iar mamicilor nervi de otzel... Cel putzin mie asta imi trebuie...

Sa aveti o vara superba...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5; L6
Filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!!
acum repede nu trece ziua....un LA MULTI ANI !!! din toata inima pentru Madaluta ganduri bune pentru tine, sanatate si fericire !

Madaluta

pupici si pentru cei doi frumosi ai tai

Mergi la inceput