Gravidute si mamici de Constanta (71)
Raspunsuri - Pagina 18
DanaAlex spune:
larisel - distractie frumoasa tie si fetelor la tzara...ai luat o hotarare buna sa stai departe de poluarea, caldura si agitatia din cta
iar tie....rabdare, rabdare si iar rabdare
o sa treaca perioada grea si vor veni altele si altele
bucura-te ca inca sunt mici, dragalase si stau acolo unde le pui
....
raluca30 spune:
larisel-vacanta placuta in continuare la tara...e f bine pt bebeline,mai uita si ele de supararea gaurilor de cercei![]()
restul fetelor nu prea mai scriu nimic...ce mai fac gravidutele?
eu mi-am vazut flacaul la eco in 3D..wow ce voinic am si mi-a placut cum deschidea gurita si incerca sa-si duca mana la gura,f haios..in rest e sanatos,toate organele si scheletul osos e in ordine are 1 kg
..m-am programat la dr tocmai pe 23 iunie,intre timp incep examenele sper sa le fac fata fara stress...
va pup pe toate
27+
Thomas
MariaPopA spune:
Buna ziua fetelor!!!
Sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica si as avea si eu nevoie de cateva sfaturi ..
Povestea mea e cam asa: eu 24 de ani, sotul 28 , incercam de 1 an de zile dar fara rezultat :(( .Iau acid folic si branca ursului, monitorizare ovulatie cu teste si temperatura bazala. Am fost la dr amandoi, am facut analize, suntem perfect sanatosi si ne iubim mult, doar ca bebe nu prea da semne sa vina si deja nu stiu ce sa mai fac, caci cu fiecare luna sunt mai demoralizata :(.
Ma gandeam sa incerc monitorizarea ov. cu ajutorul echografiilor, deci, va intreb pe voi : un doctor, sau un cabinet unde este mai ieftin, ce imi puteti recomanda ?
Va multumesc si va pup si mult succes la BB !!!
larisel spune:

La multi ani madaluta! 

danaalex
Ati inceput dansul?
raluca Felicitari pt bb grasunel! Odihneshte-te cat poti de mult! Incarca bateriile! ![]()
mariapopa Ai rabdare... 1 an nu este chiar asha de mult timp ca sa te ingrijorezi. Este bine ca te gandeshti la monitorizarea ovulatziei pt ca in cazul vostru poate nu reushiti cu timingul. Eu ti-ash recomanda sa mergi la un medic bun chit ca ar fi mai scump. Eu ca de obicei o recomand pe dna dr Lutescu Ioana.
din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5; L6
Filmuletze
DanaAlex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel danaalex Ati inceput dansul? |
Larisel....
sunt in pauza de doua saptamani, Nana si Tibi sunt cu bunicii la munteraluca - tine-te bine ca vin caldurile, bafta la examene...odihna si cat mai fara stres totul...sa scrii mai des !
maria- bine ai venit! esti atat de tanara....nu cred ca e cazulk sa-ti faci inca griji, dar daca te simti mai confortabil sa stii exact cum stau lucrurile acolo joos l voi amandoi, duceti-va la un doctor si sfatuiti-va cu el...oricum, din experienta iti spun ca atunci cand esti stresata ramai destul de greu insarcinata...deci, concluziile le tragi singura.
toate cele bune...

bibi_bebe2 spune:
maria... eu ti-o recomand pe doctorita Peteanu,nu este prea ieftina....dar merita,in alta ordine de idei recomandarea cu stresul....este cea mai buna!
Prietena mea s-a chinuit 2 ani,monitarizari luna de luna,si cand a renuntat sa se mai gandeasca si sa mai spere,a plecat cu sotul la munte nu s-au mai gandit la asta si a ramas ![]()
mami de Bibi
(08.06.2006) si
15+
Doamne ajuta!
raluca30 spune:
mariapopa-sa stii ca nu va fii ieftina chestia asta oricum o vei face...cel mai mic pret la eco l-am platit la Tomescu Aneta(150ron),la dr Lutescu sau la dr Zaher trec de 220 ron...eco pt monitorizarea ovulatiei se face intravaginal , sunt mai scumpe,apoi intervin si alte chestii gen verificare trompe sa nu fie infundate,spermograma sotului,analizele tale hormonale,daca sunteti ok puteti face inseminare(era parca 800ron)sau vitro(cred ca duce la 3000 euro)...eu iti doresc succes din toata inima,inarmeaza-te cu rabdare si stai optimista!
27+
Thomas
ina-bubulina spune:
bun venit maria. eu la cucu mircea am dat pe un consult si eco intravaginal 100 de lei. daca te intereseaza iti dau nr lui de tel. 

lulu77 spune:
maria,bine ai venit alaturi de noi.
Eu zic asa, nu te mai stresa in privinta sarcinii.
Uite...noi am incercat 4 ani, sanatosi amandoi..dar f stresati.Cand am zis STOP, daca e, e, daca nu adoptia, intr-o luna am ramas insarcinata.
Cat despre recomandare medici......trebuie sa iti gasesti medicul dupa suflet. Eu am mers o perioada f buna la LUTESCU IOANA, pana ...m-a cam trata pe banda rulanta, fara monitorizare, fara nimik, dupa o spermograma si un consult mi-a zis sa ma gandesc ptr FIV.
E si fff scumpa si f aglomerata, nu stiu daca este (parerea mea) ea ce a mai buna.Pe undeva este doar renumele ramas.
Si ca sa recomand si eu un medic bun ,om extraordinar ,il recomand pe Fawaz(il gasesti la PROVITA sau la spitalul Cernavoda- und ein alta ordine d eidei iti recomand sa mergi si la consult si cand vei naste- nu se compara cu judeteanul nostru).
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
larisel spune:
Am implinit 6 luni...wow...cand au zburat??? Bilantzul arata cam asha:
Alena are 6.2kg (+4.1kg fatza de nashtere) si 62cm (+15cm), iar Natalia 6kg (+3.9kg) si 62cm (+15cm). Eu zic ca e destul de bine, deshi fetitzele au crescut in grafic de obicei la limita de jos.
Inca nu le-am diversificat deshi papa exclusiv lp de la 5 luni. Primesc doar 2 linguritze de cereale pe zi.
Se rostogolesc in toate felurile, fac exercitzii de stat in funduletz, Natalia are chiar tendintza sa se ridice, dar inca nu sta nici una bine-bine. Sunt foarte active, se joaca tot timpul, se plictisesc foarte repede si trebuie mereu sa le gasesc cate ceva de facut. Alena pare sa raspunda cand o strigam pe nume...si da din guritza parca ar vrea sa vorbeasca. Natalia adoarme singura seara... ce mai, sunt fete mari de-acuma. Per ansamblu eu zic ca sunt destul de ok. Ashtept insa certificarea medicului. Sper sa ajungem saptamana viitoare.
Avem si poze mai recente:aici si aici
din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7
Filmuletze
AMR 5 (+11)