Gravidute si mamici de Constanta (71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

larisel-frumoase printeselesunt asa de dragalasi copiii cand cresc si incepe perioada asta acum cand vor invata sa vorbeasca si sa mearga...super abia astept si eu!

ce mai fac celelalte gravidute?
eu ma lupt cu ceva gastrita acum...

29+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Gastrita sau arsuri stomacale? Arsurile sunt frecvente in sarcina. Mie ginecoloaga mi-a recomandat ca remediu maalox sau rennie. Pana la 4-6 pe zi. M-au ajutat cat de cat.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7
Filmuletze

AMR 5 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela31 spune:

Cald, cald...

Este asa de cald ca nu ne nei vine seara sa intram in casa.

Andreea are aproape 4kg si am facut vaccinele de 2 luni. Apropo si astea se platesc acum. Nici astea nu mai sunt gratuite....

Stefan merge la gradinita si este al 2 lea an in care nu are vacanta. Va avea luna august si gata.

Vreau in august sa ii duc la munte ( Sinaia ) o saptamana. Andreea e prea mica pentru a pleca si anul asta in strainatate dar la anul....nu va fi nici o problema ( daca om mai supravietui...) . Faci foamea ca sa poti duce copiii sa schimbe aerul...dar pentru faci orice sacrificiu.

Stefan Nicolae ( 30.01.2006 )
Andreea Elena ( 11.04.2010)

Mergi la inceput

Nu ma lasa Andreea nici sa scriu asa cum trebuie. Scuzele mele.

II este foame.

Raluca ma bucur pentru tine si puiul tau. Sa va ajute Domnul sa cresteti si mai mari acolo in burtica. Arsuri... il faci cu par.
Eu la amandoi am avut si par.... cu duiumul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

am auzit si eu ca arsurile prevestesc bebel cu par mult hehehehe, dar nu cred asa ceva,probabil s-a modificat pozitia stomacului,uneori mi-e f rau chiar ,si nu pot manca decat f putin la o masa altfel ma ia durerea(ca niste cutite)..uff...iau omez ,no spa,dicarbocalm...dar mai stiti oi face vreun ROCKER ca imi place muzica rock si cred ca si lui, se misca tare cand aude muzica rock

29+Thomas

Mergi la inceput

Ha, ha,ha....

Sanatos sa fie.

Mergi la inceput

Nu-i reala faza cu pletoshenia. Eu am avut nishte arsuri cumplite dar fetele sunt cheliutze. Nici macar acum (la 6 luni) nu prea au par.

Filmuletze

AMR 5 (+11)

Mergi la inceput

Lasa Larisel ca o sa aibe ele.
O cunostinta era suparata ca fata ei era cheliuta dar de la 1 an a inceput sa ii creasca parul ( blond ).

Din cauza oboselii nu m-am mai trezit sa il duc pe Stefan la gradinita asa ca sunt acasa cu cei 2 pui ai mei. Stefan vrea afara dar ... pana la urma a inteles ca va iesi cu mami sas intinda rufele, doar atat pana dupa ora 17.00 cand o sa incercam sa udam si gradina.

Stefan Nicolae ( 30.01.2006 )
Andreea Elena ( 11.04.2010 )

Mergi la inceput

Larisel, am urmarit filmuletele voastre cu Stefan si el le facea poze cu aparatul lui de jucarie.
Cel mai mult ii place ultimul filmulet ( cel in care ravneau amndoua la aceeasi jucarica ). Baiatul meu este innebunit dupa bebelusi si este de mare ajutor in casa. Ii da sa manance Andreei, ma anunta cand plange, o frectioneaza pe burtica, spala vasele seara.

Ps: Vrea sa le luam acasa si pe ele.

Mergi la inceput

ela . Aveti gradina...stati la curte?

Filmuletze

AMR 5 (+11)

Mergi la inceput