Inca un caz (2)
Raspunsuri - Pagina 9
Guestus spune:
Ca este bugetul mic la sanatate se pling si aia in norvegia/monaco....pariu ca si pe forumuri la ei gasesti cite o iileana sa rida cu lacrimi cind aude ca "bugetul la sanatate este bun"
Amina_Marina spune:
Citat: |
.Cei ce ar trebui sa instituie regulile si sa le aplice sunt deja mai corupti decat ei. |
Pai tu acum ai realizat ca suntem o tara de prosti?
ps. Sigur imi iau avertisment cu asta, vad cineva ma calareste rau.
alina023 spune:
citat din mesajul lui Guestus Ca este bugetul mic la sanatate se pling si aia in norvegia/monaco....pariu ca si pe forumuri la ei gasesti cite o iileana sa rida cu lacrimi cind aude ca "bugetul la sanatate este bun" |
Da mai Guestus maaaaaiii, da' in Monaco si Norvegia aia au bani de chirie, mai!
Io-s curioasa cu o chestie...mie daca nu-mi ajung banii de chirie, ar trebui sa cer spaga clientilor?
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
iileana spune:
citat din mesajul lui Guestus Ca este bugetul mic la sanatate se pling si aia in norvegia/monaco....pariu ca si pe forumuri la ei gasesti cite o iileana sa rida cu lacrimi cind aude ca "bugetul la sanatate este bun" |
"Alocarea a 3,6% din PIB plaseaza Romania pe ultimul loc in cadrul statelor membre UE in ceea ce priveste finantarea sistemului de sanatate. Aceasta in conditiile in care rapoartele interne si externe atrag atentia asupra necesitatii unei infuzii masive de capital in acest sistem. Mai mult, datorita faptului ca ultimul trimestru al anului 2009 a fost finantat prin credite de angajament din bugetul anului 2010, in realitate finantarea sistemului este cu o suma echivalenta a 2,3 - 2,6% din PIB, ceea ce va face ca aceasta suma sa acopere cheltuielile minime pana la 1 iulie 2010", se arata intr-un comunicat al CMR."
http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/cseke-sistemul-sanitar-ar-putea-intra-in-colaps-in-a-doua-parte-a-anului-177379.html
Amina_Marina spune:
Amina Marina, am mai luat un cartonas odata si m-au tras de urechi la un subiect cu cainii cand abia intrasem pe forum, acum ai pronuntat iar ideea cu impuscatul exact inainte de postarea mea...ts,ts,ts... |
Eu nu iau cartonas, pe mine ma calareste o oama rau, iar militanul se ocupa de celula G 14.
Bon, ai acum de medici, mama era sa moara din cauza nepasarii unui medic din SMC, trebuia operata pe loc si el i-a spus sa vina dupa 3 zle ca are liber si pleaca la munte, se intoare mama acasa si in doua ore ajunge la Municipal de urgenta direct pe masa de operatie.
Mama se duce la SMC pentru ca de acolo apartine, sunt mai multe de spus despre acest spital dar ma abtin din motive de securitate.
Ingrid S spune:
Nu Iileana, pe Xio sa o impuste, ca atunci se pot desfasura liber la aruncatul cu zoaie in toata tagma medicilor. Nu vad aici cand se vb despre ei raportarea la un singur caz, ci, dupa nominalizarea aferenta, se trece la generalizare.
Eu le propun celor care injura toti medicii sa se trateze acasa cu patlagina si ciubotica-cucului...de cate cheltuieli ar fi scutit sistemul sanitar. Plus ca ar dormi mai mult medicii in garda, nu?
Si, gura mare o aveti aici dragi forumisti responsabili cu injuraturile, insa fata in fata cu medicul sunteti moi ca placintutele scoase de bunica din cuptor. Eeee, nu merge asa. Daca jumatate dintre voi ati face reclamatii, ce s-ar mai imbunatati comportamentul unor doctori, nu credeti?
Imi vine acum in minte exemplul cu mama lui Hannen, care plangea si se chinuia sa-i indese cadourile pe care "nesimtita" de d-na doctor nu vroia sa le accepte in ruptul capului. Jur ca e de banc!
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
iileana spune:
citat din mesajul lui Guestus iiiiileana spune ca trebuie sa suporti ca ei...vracii... pleaca din tara! amenintarea asta cu "plecarea" se vehiculeaza de 20 ani...yo deja sint plictisit. |
"Īn acest moment ar trebui sa fie declarata stare exceptionala īn Romānia, pentru ca doar īn ultimele patru luni, au plecat din tara 10% din medicii care practica īn Romānia, iar OMS-ul - Organizatia Mondiala a Sanatatii, n.n. - spune clar ca daca au plecat 2%, guvernul trebuie sa declare alerta rosie."
http://www.gandul.info/news/prof-dr-vasile-astarastoaie-presedintele-colegiului-medicilor-in-acest-moment-ar-trebui-sa-fie-declarata-stare-exceptionala-in-romania-5916014
Lali spune:
Iileana, alocarea asta nu scuza greselile nepedepsite si protocoalele nerespectate, nu justifica acoperirea si tainuirea greselilor. Este ca si cum ai spune, saracul, a dat in cap unui batran pentru ca sa ii ia banii de inmormantare, da nici el nu avea ce manca acasa, asa ca se justifica.
Gestionarea proasta si a acelor putine fonduri care exista omoara vieti. Si gestionarea financiara e facuta tot de medici care sunt in diverse functii. Spitalul CF 2 are un buget bunicel, are paturi cu telecomanda, ecografe de ultima generatie si spala pe jos cu solutii neconforme. Ti se pare ca tot bugetul e de vina ca e insuficient ? Medicii de acolo, in marea lor majoritate traiesc bine din spaga pacientilor, nedeclarata si neimpozitata. Adica nici ei nu sunt sfinti, ca sa se plimbe pe aici pe norisori albi si pufosi.
Eu ca mama de copil cu o probabila indicatie operatorie sunt in pragul depresiei pentru ca de 2 luni ma gandesc ce sa fac, in conditiile in care firma mea plateste impozite cu muuuuuulte zerouri.
Asa ca sistemul medical, din interior sau prin conducatorii lor (care sunt tot din sistem) trebuie sa faca ceva. Altfel nu e decat miorita romaneasca si ne meritam soarta.
alina023 spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Nu Iileana, pe Xio sa o impuste, ca atunci se pot desfasura liber la aruncatul cu zoaie in toata tagma medicilor. Nu vad aici cand se vb despre ei raportarea la un singur caz, ci, dupa nominalizarea aferenta, se trece la generalizare. Eu le propun celor care injura toti medicii sa se trateze acasa cu patlagina si ciubotica-cucului...de cate cheltuieli ar fi scutit sistemul sanitar. Plus ca ar dormi mai mult medicii in garda, nu? Si, gura mare o aveti aici dragi forumisti responsabili cu injuraturile, insa fata in fata cu medicul sunteti moi ca placintutele scoase de bunica din cuptor. Eeee, nu merge asa. Daca jumatate dintre voi ati face reclamatii, ce s-ar mai imbunatati comportamentul unor doctori, nu credeti? Imi vine acum in minte exemplul cu mama lui Hannen, care plangea si se chinuia sa-i indese cadourile pe care "nesimtita" de d-na doctor nu vroia sa le accepte in ruptul capului. Jur ca e de banc! Ingrid S si Diana www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1 www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2 www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3 Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
De unde stii tu Ingrid ca as fi asa in fata medicilor? Iti spun eu ca nu sunt asa, si imi cer drepturile si am grija sa fiu respectata. Am tras de maneca si spital privat si nu mi-e teama sa trag de maneca nici un "medic" sau sa-l reclam! Si am facut si asta!
Insa problema intervine mai ales la cei in varsta, dupa parerea mea! Cei batrani nu mai au nici putere, nici curaj, nici nu au fost educati sa-si ceara drepturile. Eu mor si invii de o mie de ori cand vad cum trateaza unii (fff multi) medici pe pacientii batrani! Acelor medici de spun RUSINE! Si aici pe forum si in viata reala! Dar...ce folos!
Cat despre propunerea ta cu patlagina...no comment, zau! E ca si cum ai spune, "nu va convine cum sunteti tratati...muriti acasa!" Si exact despre atitudinea asta a medicilor vorbeam!
PS. Nu cred ca este nevoie sa subliniez in fiecare mesaj ca nu sunt TOTI medicii asa! Acum vorbim despre cei multi...care sunt asa! Ok?
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!