Inca un caz (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali
nu vreti mi bine sa deschideti un subiect special "Xio si atitudinea ei despre lumea medicala din Romania" si aici sa discutam daca se poate despre cazul de fata si ce se intampla in acel spital?

Ti-ai gasit! Xio are o mie de vieti. Poti deschide simultan o mie de subiecte pe teme medicale si tot nu vei reusi sa strecori unul la care sa nu posteze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui Lali
nu vreti mi bine sa deschideti un subiect special "Xio si atitudinea ei despre lumea medicala din Romania" si aici sa discutam daca se poate despre cazul de fata si ce se intampla in acel spital?

Ti-ai gasit! Xio are o mie de vieti. Poti deschide simultan o mie de subiecte pe teme medicale si tot nu vei reusi sa strecori unul la care sa nu posteze.

Da, dar nu uita ca mai e un subiect despre eutanasierea sau nu a cainilor vagabonzi tot pe prima pagina. Este ca avem o sansa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

xio este in operatie acum dar se intoarce cu forte proaspete ...rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Cine se opereaza? Batranica cu ciocolata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizaj spune:

eu chiar nu mai inteleg de ce nu se inchide acest subiect...este demult pe langa!!!!!discutiile astea despre sistemul medical romanesc sunt atat de plictisitoare,cu atat mai mult cu cat nu se schimba nimic oricum...ceva de genul hai sa vorbim ca nu costa nimic...
am cautat pe google(ca aici degeaba am tot intrat,paginile se inmultesc,dar nu e nimic la subiect!!!)si am vazut ca STAREA CELEI PENTRU CARE S-A DESCHIS SUBIECTUL S-A IMBUNATATIT,DUMNEZEU S-O AJUTE SA SE REFACA IN INTREGIME,SA NU RAMANA CU URME SI CAT MAI REPEDE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
Bagam la puscarie toti medicii care iau spaga

Mai bine ii impuscam direct, s-a stabilit doar ca-s dusmanii poporului.
Dar eu zic sa ne grabim, sa ii mai prindem, ca-n citiva ani nu mai avem.
Si atunci vom apela direct la preot.

Vad ca lumea e atit de ocupata sa-i controleze la batistute si la coloana vertebrala pe medicii romani, incit nu mai are nimenea timp sa vada, din cauza copacilor, si padurea, adevaratele probleme: sistemul sanitar din Romania in prag de colaps, exodul medicilor, cit la suta din PIB se aloca sanatatii, legislatie, etc.

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/cseke-sistemul-sanitar-ar-putea-intra-in-colaps-in-a-doua-parte-a-anului-177379.html

http://www.gandul.info/news/prof-dr-vasile-astarastoaie-presedintele-colegiului-medicilor-in-acest-moment-ar-trebui-sa-fie-declarata-stare-exceptionala-in-romania-5916014

Da' de-o tacla merge si asa .

Nu, n-am medici in familie si nu locuiesc in Timisoara.

Da, am nascut in Romania, m-am operat si mi-am operat si copilul in Romania, am ajuns la urgente in Romania in cele mai bizare momente si cu copilul (a picat de revelion. In 5 minute era la terapie intensiva conectat la toate alea, cu masca de oxigen & perfuzii & stuff. Avea 6 luni. L-au facut bine. N-am dat nici o spaga ca nu-mi ardea) si cu mine (de un Pasti, cu arsuri. Ca m-au tratat nu m-a mirat, ca doar de-aia m-am si dus acolo, dar m-a surprins caldura pur-umana a celor cu care am avut de-a face, de la doctorita si pina la infirmiera. N-am dat nici o spaga), etc., etc., etc, ..................

Da, da, stiu, am avut eu noroc :/ ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri
[2.Bagam la puscarie toti medicii care iau spaga..ramanem cu probabil 5-10% din medici....si revenim la varianta 1 dar probabil mai rau de data asta, cu 100 de bolnavi la usa unui doctor....

nu ramii cu 5-10%....ei cum sint lasi intr-o directie sint lasi si in alta. ..
daca o sa constate ca 5% intra la apa se linistesc si nu mai au curaj.
trebuie doar sa le bagi niste regulamente gen daca ii prinzi le iei dreptul de munca 5 ani si ii bagi 6 luni si gata..problema e ca si rezolvata. ..facem pariu?

eu fac pariu cu tine! daca ar exista lege care sa se aplice-execute.....dar asa....cai verzi pe pereti albastri.

a spus cineva sa se inchida subiectul? pai guestus ce mai face?

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

iileana, n-ai avut tu noroc...au altii ghinion! Un exemplu prim solista operetei!
Dar nah...atata timp cat nu ni se intampla noua...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Esti chiar rautacioasa!, nu era vorba de:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Dar nah...atata timp cat nu ni se intampla noua...

ci de zoaiele aruncate, prin generalizare dar cu generozitate, in capul unei intregi categorii profesionale din Romania, medicii, fara a avea cea mai mica curiozitate pentru a studia situatia mai in profunzime.

Despre prim-solista operetei nu se mai discuta de mult pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:
Bagam la puscarie toti medicii care iau spaga

Mai bine ii impuscam direct, s-a stabilit doar ca-s dusmanii poporului.
Dar eu zic sa ne grabim, sa ii mai prindem, ca-n citiva ani nu mai avem.
Si atunci vom apela direct la preot.

Vad ca lumea e atit de ocupata sa-i controleze la batistute si la coloana vertebrala pe medicii romani, incit nu mai are nimenea timp sa vada, din cauza copacilor, si padurea, adevaratele probleme: sistemul sanitar din Romania in prag de colaps, exodul medicilor, cit la suta din PIB se aloca sanatatii, legislatie, etc.

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/cseke-sistemul-sanitar-ar-putea-intra-in-colaps-in-a-doua-parte-a-anului-177379.html

http://www.gandul.info/news/prof-dr-vasile-astarastoaie-presedintele-colegiului-medicilor-in-acest-moment-ar-trebui-sa-fie-declarata-stare-exceptionala-in-romania-5916014

Da' de-o tacla merge si asa .

Nu, n-am medici in familie si nu locuiesc in Timisoara.

Da, am nascut in Romania, m-am operat si mi-am operat si copilul in Romania, am ajuns la urgente in Romania in cele mai bizare momente si cu copilul (a picat de revelion. In 5 minute era la terapie intensiva conectat la toate alea, cu masca de oxigen & perfuzii & stuff. Avea 6 luni. L-au facut bine. N-am dat nici o spaga ca nu-mi ardea) si cu mine (de un Pasti, cu arsuri. Ca m-au tratat nu m-a mirat, ca doar de-aia m-am si dus acolo, dar m-a surprins caldura pur-umana a celor cu care am avut de-a face, de la doctorita si pina la infirmiera. N-am dat nici o spaga), etc., etc., etc, ..................

Da, da, stiu, am avut eu noroc :/ ...

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

pai tu poti sa dai la sanatate si bugetul US si al Canadei+Japonia ca tot o sa-l faca sa dispara in 3 zile. pariu?
tot se bate apa in piua ca nu sint bani ca e bugetul mic si alte bazaconii...astea sint fantezii. bugetul e bun dar il fac jupinii sa dispara
faptul ca aia la spital nu fac dezinfectia instrumentarului nu are legatura cu bugetul ...decit poate in capul unora care deturneaza aici subiectul

Mergi la inceput