Iepurasi de Mar-Apr 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

buna fetele, bine v-am gasit la scutetce!

noi, ultimii din lista, la nascut, abia ne obisnuim incet-incet acasa, bebe plange mult.... are colici, ii dau espumisan si sa vedem cum va fi. sapt asta a fost sotul acasa si a fost bine, desi eram amandoi chiauni de cap, nedormit, etc... de luni sa vedem.
imi cer scuze ca intru rar, dar abia ne acomodam, stiti si voi cum e... si stau non stop de el pt ca plange. sta treaz si cate 6-7 ore, in care mananca si in rest urla, incercam sa-l linistim.

pt listuta, am mai scris, dar cred ca nu ati observat, bebe tudor a avut 3850 grame, 53 cm si nota 9. s-a nascut la 13.50 ziua pe 23 . deci, am fost ultima???

vio asteptand pe bebe 39+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

noi papam lapte de san, cam la 3 ore, suntem mari fomisti.

fetele, voi cu ce spalati un biberon??? adica apa cu ce??? inainte sa il bag la sterilizator, am cu aburi. am pastrat niste laptic pe care i l-am dat mai tarziu, si nus cum sa spal biberonul, adica cu detergent de vase, cu apa simpla, cu ce??

si inca ceva, daca la un supt pun lapte care ramane in biberon, bag la frigider, pot sa pun la urmatorul supt peste laptele de mai devreme, sa bag iar la frigider, si sa papa bebe mai tarziu acest amestec???

mercic mult, in avans pt raspunsuri.

va pup mult pe toate mamicile. ura!!!! acum suntem mamici si nu gravidute cu burtica mare, si tot felul de probleme de sarcina.

vio asteptand pe bebe 39+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fete!

VLADI - Aparatul de sterilizat am sa-l las un timp mai scurt, ca eu, din exces de zel puneam la mai multe minute decat trebuia. In rest, apa pun exact cat trebuie si respect instructiunile.

Doar ca biberoanele nu-s pentru microunde, sunt din cele de plastic obisnuite.

Spre siguranta mea voi lua si cateva biberoane din sticla. Alea n-au ce sa mai emane.

Mergi la inceput

VIO - Felicitari pentru revenire si pentru bebe mancacios!

Eu am un aparat de sterilizat de la Chicco pentru microunde.

Inainte de-al folosi spal biberoanele cu apa si detergent de vase si le clatesc cu multa apa, apoi abia le pun in sterilizator.

Tu ce aparat ai?

Referitor la ora nasterii, eu am nascut pe 23 aprilie la ora 12:03.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Miria - si ale mele au mirosit la primele utilizari a plastic incins. Eu an avent ( de la pompa de muls) . In prima sapt sterilizam din ora in ora ca eram Milka rau...

Oare remediu pt curs sanii exista?? Vreau si eu sa plec mai mult de 3 ore de acasa, fara sa fac tricoul freasca ca se umple tamponul de san .

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

DENISA - Mie nu mi-au mirosit la inceput (sau n-am bagat de seama), dar cred ca de la excesul meu de zel, ca le-am programat la prea multe minute au inceput sa scoata mirosul ala nasol, de plastic incins, chimic.

Biberoanele de care sunt? Normale, nu? Eu am din toate marcile, dar nu speciale pentru microunde.

Ori cum eu am probleme cu fizica am si inceput sa descompun polimerii din care este facut biberonul.

Cum se foloseste aparatul tau? Adica, timpul cat il tii de cat este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyD spune:

Buna fetele!
Bifam si noi astazi O LUNA
ptiu...ce mari suntem
apropos de sterilizat bibe si eu am constatat ca au un miros ciudat(tot chico)...
sa aveti o duminica cat mai placuta alaturi de ingerasii vostri!

http://picasaweb.google.com/IOSIFEPRICE/BRIANNAMARIA#

Mami fericita de printesica BRIANNA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyD spune:

Apropos...mi-am dat seama ca am inceput sa arat intr-un mare fel...per total si ma gandeam sa-mi mai ridit si eu putin moralul cu o culoare in cap, se poate?
adica pot sa ma vopsesc daca alaptez?
sau tb sa fol ceva special...eu stiu fara amoniac...etc?

http://picasaweb.google.com/IOSIFEPRICE/BRIANNAMARIA#

Mami fericita de printesica BRIANNA MARIA

Mergi la inceput

LADYD - Eu stiu ca poti sate vopsesti si in sarcina cu vopsea obisnuita dupa ce treci de 3 luni, daramite cand alaptezi.

Vopselele contin cantitati mici de sbstante chimice, care nu influenteaza cu nimic bebele.

Mergi la inceput

FETELE, cu toate ca sunt grasa si urata, am slabit pana acum, in 9 zile, 13 kg. Si asta fara efort.
Sper sa mai dau ceva, ca vin caldurile si eu ma uit doar la rochitele si bluzele pe care le am prin sifonier.

Si chiar de ma bucur eu, mai am inca pe aat cel putin de dat jos.
Si nu prea ma vad mancand rational si putin.

Mergi la inceput