Iepurasi de Mar-Apr 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 10
dayanara spune:
miria, vio, eu spal biberoanele cu detergent de vase si apa calda, apoi le bag in sterilizator, am si la microunde si electric si.s la fel, tot aburii sterilizeaza
miria, biberoanele care se baga la microunde si nu doar la sterilizat ci si cand incalzesti laptele tre sa fie BPA FREE adica fara substanta aia in ele care dauneaza odata ce le bagi la microunde, nu tre sa fie de sticla neaparat, biberoanele dr brown se pot folosi la microunde, eu am sterilizatorul tot de la ei si vine cu 2 biberoane si ala
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
dayanara spune:
gby tinerico pozele voastre se vad cand dai click pe album, la inceput
doar cele cu voi in tinerete care mi.au placut mie mai demult!
miria eu pun 180 ml apa si las 10 minute la microunde
POZE
M...2kg
dayanara spune:
scuzati carnatul de mesaje dar scriu cum pot si cum imi aduc aminte....
miria uite aici cate ceva despre substanta aia
http://www.ecomagazin.ro/plasticul-folosit-la-biberoane-contine-o-substanta-toxica-bisfenol-a/
poti folosi biberoane pe care scrie BFREE
http://www.drbrowns.ro/shop/
POZE
M...2kg
LAlexandra spune:
Vladi...control la sase saptamani...Noi stam cu sotul in Italia acum, aici am si nascut...iar pana acum a fost asa...dupa operatie, daca toate analizele sunt ok, ca aici mi le faceau in fiecare zi (sange, tensiune, temperatura) te lasa acasa dupa 3 zile. La o saptamana de la nastere te cheama sa iti scoata atele si apoi...gata......asa ca de aceea intrebam.
Multumesc de raspuns.
Mami de Printisor
miria_cristina spune:
ROXANA - Deci nu folosesti din astea?
Inseamna ca deasta imi miroseau mie.
De ieri am tot citit si eu despre substanta asta care se degaja in timpul incalzirii si ma ia cu ameteala gandindu-ma ca i-am dat sa suga bebeului aproape o saptamana in biberoane PC dupa ce le-am sterilizat la microunde.
De aseara le-am pus in solutie Chicco si pana nu fac rost de biberoane de sticla sau BPA Free nu mai folosesc aparatul de microunde.
dayanara spune:
miria eu acum folosesc dr brown , dar la ivan am folosit de toate chiar daca nu sterilizam la microunde, problema e ca nici apa pt lapte nu o poti incalzi la microunde
la mine s.a nimerit ca dr brown sa fie bfree, eu le folosesc pt ca trage mai putin aer cu ele
POZE
M...2kg
CoriMami spune:
Buna mamici,
felicitari Elanik, sa-ti traiasca marinerul scump, foarte frumoase pozele voastre!
Honey, si eu am acelasi vis, sa pot pleca mai mult de 2 ore jumate de acasa. Dar Petala e rea de foame...tu ce faci cu Maya daca pleci mai mult de 3 ore cum ziceai, ii lasi biberon cu lapte muls?
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa
honeybaby spune:
Cori - Maya vine cu mine dar asta nu inseamna ca suge mereu la 3 ore. Mai suge si la 2 si la 4 , si la 5...Saracii sani nu stiu ce sa faca cu asa prog dezorganizat
Singura acasa eu nu o las. Nici cainele nu l-am lasat pana la un an cu altcineva dar copilul.Asa sunt eu cu capu'
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
vladimirescu spune:
LAlexandra, eu stiu ca trebuie control ecografic si palpare la 6 saptamini dupa nastere, sa se vada daca s-a retras uterul, la cezariene cum arata cicatricea inauntru etc... Daca nu te-au chemat, poate n-ar fi rau sa t educi tu la un control anyway...
LadyD, la multelunite! Vopseste-te, fa ce vrei, atentie doar la medicamente ce iei, nu mult alcool :)), nu droguri :))) Deci fa ce vrei cit alaptezi, nu prea ai cum sa-i faci rau lui bebe acum. Si maninca ce poftesti :)
Miria - cu kilogramele: felicitari ca esti la -13 kg ! Acuma... sper sa nu ti se urce la cap si sa vrei sa slabesti in continuare tot in ritmul asta :))
Eu am luat 9 kg toata sarcina (de bine ce mi-a fost, ca m-a terorizat barbatu-meau si in trimestrul 3 eu am slabit :)). Din maternitate m-am intors cu -10 kg (dupa 5 zile), si apoi in prima saptamina am mai slabit inca 3 kg, de la dureri, nesomn, barbatu', soacra... Dar de atunci n-am mai miscat nici un gram - bine, dar si maninc tot ce vreau, inclusiv tone de dulciuri... In general, se slabeste incet dar sigur daca alaptezi, cu conditia sa nu maninci aiurea - pre atirziu seara, fara dulciuri, mai usor cu cartofi prajiti... stii tu, mincat sanatos si echilibrat, fara lacomie dar si fara infometare. Stiu ca 1000 kcal se duc pe zi cu alaptatul :))
dayanara spune:
denisa ce frumos in herastrau! ivan e mort dupa parcul ala, abia astept in august cand mergem in ro, sa.l plimb cu vaporul
nici eu nu las copii cu altcineva nici cu mama cand mergem in romania
ella sa va fie de bine increstinarea, marinarul-karatist e din ce in ce mai frumos! seamana cu mami
gaby mie da.mi poze cu joy, ca stii ca nu le am cu florile :))
POZE
M...2kg