Iepurasi de Mar-Apr 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 8
ellanik spune:
Salutare gagici.Bine v-am gasit aici.
Vladimirescule bag de seama ca ti-o fost dor di mini.Draga mea ...mai bine zis...dragele mele....si mie imi e dor de voi dar sunt iremediabil indragostit de bestia de fii-miu si-s toata ziulica cu el calare in parc,Mamaia,piata,etc.Trebuie sa ma intelegi...ajutor nu am mare scofala si trebuie sa stau mereu cu tzutzulica mea .Cand doarme mai fac una alta in casa.Dar mai bag un bunghi aici ca tare-mi sunteti dragi.
Atb pliiz spune-mi si mie cum faci cu vaccinul BCG.daca il gasesti in UNgaria iti trimit bani sa-mi iei si mie?Iti trimit bani si de curier ca deja am inteles ca la bulgari lipseste.Te rog da-mi un semn pe PM daca afli ceva.
O sa pun pozici de la botez .
Botezul a fost asa cum l-am visat...un pranz pe malul lacului cu ai nostri.Bobocel a fost exemplar...nu a plans in biserica iar la restaurant a dormit tun...cred ca era de la impartasanie ca tare s-a mai lins pe botic.S-a trezit la baita unde a impartzit zambete pe 16 milimetri audientei.Apoi a papat doua tzitzici bune rrrau si somn nenica.Hai ca pun pozici si fug la somn.Sunt taaare in urma cu somnul.
Pup toata trupa!!!
Mamica de George-Theodor
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit
miria_cristina spune:
Fetele, lamuriti-ma si pe mine cum e chestia cu sterilizatorul pentru microunde!!
Am luat de la Chicco. Toate bune si frumoase, dar de ieri parca imi pare ca biberoanele miros a plastic incins.
Nu i-am mai dat cu ele si le-am sterilizat la rece.
Dar pe instructiuni scrie clar cun se face si nu vad nimic gresit din cum procedez.
Voi, care folositi, aveti vreo parere??
Si ci ca nu toate biberoanele se pot folosi la microunde.
Stefanna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact La multe lunite si anisori, iepurasilor: Luca Alexandru, Iuria Natalia (pt cele 2 luni) si Eric Mihai si Luana (pt prima luna)! POZE RECENTE ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
IOANACT, esti atat de draguta.Multumesc din inima ca ti-ai amintit de noi, desi sintem asa de rar prin zona.
OANA, vreau sa ma duc sa citesc si eu mesajul de predare al stafetei.Sint sigura ca e minunat, ca tot ceea ce faci tu, cu mult mult suflet.
Vroiam sa va doresc si eu 365 de zile fara colici, muci, tuse, febra.Sa fiti fericite cu puii si sa va bucurati de fiecare minut cu ei.
Va pup acum, poate revin, dar tre sa imi hranesc puiul cel mare.
Imbratisari calde
Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU
freedelia spune:
Neatza mamici de iepurasi -- noi suntem inca pe coclauri si fara tati (maine seara se intoarce din Europa). Bebe Jane s-a comportat exemplar, nu am avut absolut nici o problema cu ea in calatoria asta, ba chiar ieri, cand am stat afara pana la 10 seara, si-a sarit si ora de colici, cred ca era prea fascinata de luminite si de tot ce vedea (am fost la un parc de distractii) si a uitat de colici.
Totusi, azi a implinit 2 luni si imi amintesc cu exactitate ca in ziua in care a implinit John 2 luni, a dormit 9 ore noaptea (si de atunci incolo mereu). Ei, la Jane e inca jale, uneori doarme 4-5 ore, o data a formit 7 ore, dar in general doarme 3-4 ore -- si eu sunt zombi. Azi noapte de exemplu a mancat la 10:30-11, apoi la 2:30, apoi la 5:30, apoi la 7:30 si inca doarme acum, la 9:30. As vrea sa isi faca si ea programul sa doarma macar de la 12 la 6 dimineata, ce bine ar fi!!!!
In dimineata asta stam pe langa casa, ca vreau sa culc copiii la pranz si sa ma culc si eu cu ei.
Hai ca s-a trezit iar fii-mea cu foamea-n gat!!!
Pupici!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
vladimirescu spune:
Freedelia, Floricica al meu are exact acelasi program de noapte cu Jane, dar absolut exact! In cartea Dr. Spock zice ca in general sar un supt noaptea cam cind fac 6 kg... Noi mai avem 500 g, adica cam 2 saptamini... adica am speranta ca va fi asa cind implineste 2 luni. Si mai am speranta ca ne mai lasa si gazele cu plins in pace la 2 luni, cum a fost la Vladimir... vrabia malai viseaza ! :))
Briza - verifica cu un doctor daca e ok sa dai Debridat si cita vreme... Eu parca tin minte ca asta e medicament cu chimicale, nu se da in loc de picaturi de colici ci doar in cazuri mai rele de tulburari digestive... Fii precauta.
LAlexandra - amnindoi baietii mei dorm / au dormit f putin. Noaptea Floricica doarme - cu pauzele pt papa, desigur - intre 23 si 8 dimineata, dupa care in timpul zilei mai are doar 2 reprize de 1/2 ore si una mai lunga de vreo 2 ore, atit, in rest e treaz... si cam plinge jumatate din timpul in care e treaz :((
Cind era Vladimir mic eram impacientata ca vedeam graficele "normale" de somn si reiesea ca al meu nu-i normal... dar a crescut bine si sanatos si asta e, acum nu-mi mai fac probleme, sa doarma cit vrea el si gata.
GabyHila spune:
Neata,
Pentru ca prima data nu mi-a iesit cu linkul, am trimis invite pe mailul comun si incerc sa pun si aici.
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2409815480101524852jSvOHY Pe pagina 4 sunt floricele de anul asta si curtea noastra. adica de aici: http://home-and-garden.webshots.com/photo/2100022860101524852KwgDMq
Honey unde m-ai vazut in poze sa zici ca sunt mai tanara? dau o bere cand ne vedem:) Am vazut pozele cu bebelina. Nu ii e cald ? pe mine ma iau toate caldurile cand ma uit la pozele cu bebelina!!
Vladi sa fii atenta cu clematitele alea, ca daca nu sunt puse bine ingheata si te chinui degeaba. Eu am avut doua anul trecut si nu au trait. Si mai ales sa fii atenta la plante cataratoare , daca e putin teren langa casa se vor sui pe ea si fac mucegaiuri. iti dau PM cu unul din magazinele online care mie mi-au trimis flori minunate.
revin.
LAlexandra spune:
Neata...pentru cine pofteste!
Vladi, multumesc mult de raspuns. Macar nu e singurul anormal.
Eu sunt tot cu intrebari...fetele care ati nascut prin cezariana, la cat timp ati facut baie, baie, ca eu am facut doar dus pana acum. (sunt cam aeriana, ca nu m-a prea interesat cezariana, ca urma sa nasc natural, si pana la urma am nascut de urgenta cu cezariana). Si daca mai aveti ceva indicatii speciale, va ascult.
Multumesc.
Mami de Printisor
vladimirescu spune:
LAlexandra, si eu astept cu interes momentul unei bai in cada, cu un pahar de vin in mina si o carte :)) Doctorita mea a zis ca dupa 2 luni, mai bine... Nu uita de controlul de la 6 saptamini, intreaba atunci
Ellanick- felicitari pt botez ! Ok, esti scuzata pt absente, mamica - albinuta :))
Parca n-am mai vazut-o pe aici pe bordeancavio, stiti ceva de ea?
honeybaby spune:
Gaby - de Annya vb ca arata mai tanara acum. Nu ca tu nu ai fi, dar nu te-am vazut in pozele cu floriciuni, doar pe joy in carut sub paturica si parca si una bucata sot cu motorul.
Maya era in pantaloni si bluza aia care e un tricou cu maneca lunga. Pe dedesubt scutecul si caciulita doar cat ne-am plimbat pe langa lac. Eu si tacsu ne-am intors acasa cu durere de cap de la vantul care a batut.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
vladimirescu spune:
Miria, nu mai tin minte de la Vladimir cum miroseau biberoanele dupa sterlizare - si eu tot de microunde de la Chicco am, dar n-am mai folosit, ca pt 2 suzete ce-mi trebuie acum sterilizare din an in Paste nu ma mai complic cu sterilizator... Incearca timp mai lung cu putere mai mica la microunde, apa bogat, cum scrie pe indicatii...