Iepurasi de Mar-Apr 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 17
ellanik spune:
ATB si daca fac rost de reteta?Care e procedura?Eu am vb cu cineva de la Arad sa vad daca ma rezolva.deja ma obsedeaza ideea.
Mirio am copchil si-mi shade bine .Si tie la fel fata .Hai tzucaturi.
Gaby, la ce poluare e aici numa aerosoli nu poti face.Eu nu stiu unde sa ma mai ascund de gaze de eshapament.(ca sa nu zic de bashinelele lu dl.Geo)
Mamica de George-Theodor
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit
ladyD spune:
vladimirescu, multumesc pt urari...cam tarziu am rasp dar ce sa-i faci cu bebe....am iesit la plimbare aseara sa sarbatorim prima luna
m-am linistit daca ma pot vopsi....nu de alta dar mi se pare ca arat intr-un mare fel...macar asa poate ma simt mai bine...
cat despre papa, chiar pot sa mananc orice??????
ca eu ma chinui sa mananc 2, 3 chestii....nici nu mai stiu gustul altor mancaruri...
http://picasaweb.google.com/IOSIFEPRICE/BRIANNAMARIA#
Mami fericita de printesica BRIANNA MARIA
ladyD spune:
apropos de aseara...am intrat cu bebelina pe la 19:00 in casa....si vreau sa va spun ca pana la 3:00 dim mi-a stat treaza....niciodata nu a stat asa de mult....nu tb plimbarea sa o oboseasca....?nu am stat decat o ora si un sfert cu ea afara si adormit intr-adevar...dar pt o ora dormita afara sa stea atatea ore treaza????
sau poate nu are leg?
http://picasaweb.google.com/IOSIFEPRICE/BRIANNAMARIA#
Mami fericita de printesica BRIANNA MARIA
miria_cristina spune:
'Neata, fete!
ELLANIKO - Vreau si eu vacc.-ul, crezi ca ar cumpara 2 cunostinta ta?
GABY - Da, am luat ieri biberoane din sticla si ma gandeam cat de prostalaie am fost de n-am luat inca de la inceput din astea. Sunt super!
honeybaby spune:
Fetelor zicea nasa bebelunei ca s-au important de la unguri vaccine si deja se distribuie. Nu stiu cat de corecta e informatia dar merita sa intrebati.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
miria_cristina spune:
DENISA - Ce stiu eu este ca Ministerul Sanatatii din Ungaria a donat unui spital din Arad un numar de vacc.-uri. Dupa ce vor vaccina copiii avuti in evidenta medicii spitalului respectiv vor distribui pe aria judetului si la alte unitati medicale.
Ramy77 spune:
Buna fetele,
VLADI, frumos Floricica al tau, iar Vladimir e superb Parca tu ziceai ca atunci cand a fost bebelus Vladi a fost uratel....nu se vede,sau s-a transformat din omida in fluture
Fetele, am inteles ca se poate cumpara BCG-ul din Ungaria pe baza de reteta, in Szeged la Cinica Universitatii de acolo. Cineva a intrebat telefonic. Acum eu mai astept un raspuns din Debrecen, sa vad ce-mi spune si va zic ce si cum. Cele care s-au primit donatie de la unguri sunt doar pentru judetele Arad, Timis si Bihor. Restul....mai asteapta.
Si pe mine ma streseaza rau vaccinul asta.Soacra mea sta vis-a-vis de Clinica TBC din Tg.Muresnici nu ma apropiu de cartier, daramite de casa ei.....Si nici ea nu prea are acces la bebelina, asa, de la distanta doar...
Fetele care ati botezat, ma poti ajuta cu o listuta cu ce trebuie? Cumparaturile le fac eu, pt ca nasa nu poate, si in afara de hainutele pentru bebeluna nu stiu ce trebuie cumparat...
GABI, superbe florile tale, de unde ai luat magnoliile, as vrea si eu sa-i iau mamei mele , e innebunita dupa ele...pe amandoua fetele.
la toata lumea, ma duc sa bag la spalat cate ceva, ca altfel nu mai apuc...
Poze Briana.
miria_cristina spune:
FETELE, va rog, sa ma veti si pe mine in vedere cu vaccinul, care faceti rost de el!!!
Presupun ca se pot cumpara 2 in loc de unul, iar de reteta fac rost, nu-i asta o problema.
miria_cristina spune:
RAMY - Unde faci botezul?
Deci tu trebuie sa aranjezi si cu biserica?
In principiu cam asta ar trebui, dar cred ca poate fi modificata in functie de cum vrei sate organizezi:
- 2 prosoape mari de baie
- 1 prosop mic care va ramane la preot
- 2 body
- 2 costumase mai subtiri
- 2 caciulite mai subtiri
- 2 perechi sosetele
- Paturica (pe care se aseaza copilul si hainutele in care va fi imbracat la biserica)
- Ghete sau botosei
- 2 sapunuri (1 este pentru preot, 1 este pentru baia de a doua zi)
- 1 sticla ulei de baie (sau una mica de ulei de masline)
- Panza pentru scos copilul din cazan (Poate fi inlocuita cu un prosop mare de baie)
- Fasa
- Lumanare
- Cruciulita cu fundita
- Scutece de unica folosinta
- Bomboane de servit invitati la biserica
- certificatul de nastere al copilului
- o sticla de vin (nu mai stiu exact), dar parca eu am dus pentru impartasanie
- cruciulita pentru botez, care se pun in piept la invitati
- o icoana care se da preotului si o sfinteste, apoi preotul o da copilului. O platesc parintii sau nasii (este tot optional)
- bani pentru a jertfi bisericii.
Ma mai gandesc, dar in principiu, astea sunt de baza.
dayanara spune:
fetelor multumim pt vorbele frumoase
denisa da! au aceeasi freza :))) adevarul e ca la 3 fire nici nu se putea altfel si cand ma gandesc ca ivan s.a nascut pletos rau de tot
vladi da asa e se vede pe cantar, dar macar ma ajuta psihic pt ca sunt sigura ca din cauza tiroidei nu vad mare lucru la cantar
cenia ai dreptate e mai bine sa dam laptele mai rece , eu incalzesc apa pt ca o tin in frigider dupa ce desfac sticla , dar laptele nu i.l dau foarte cald ci caldut, oricum ar fi fost mai bine s.o obisnuiesc cu el rece cum zici tu
gaby am ras de m.am spart cu poza cu ivan unde par eu slaba :)))
miria eu am citit dar zau daca aveam 170 eram om :))) nu porc ca acum
azi am vizita la pediatru de o luna....sa vedem ce ne zice
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg