Iepurasi de Mar-Apr 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 18
honeybaby spune:
Miria - probabil ca asta a auzit ea si s-a interpretat gresit
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
vladimirescu spune:
LadyD - alimentatia pt mame care alapteaza: parerile sint impartite si in rindul mamelor si in rindul doctorilor... Unii zic sa nu maninci chestii care baloneaza (varza, cartofi, fasole, conopida, broccoli), sa nu se faca abuz de lactate, si sa nu maninci lucruri care schimba gustul laptelui - usturoi, ceapa, condimentat... Altii zic sa maninci orice, doar atentie la alcool si medicamente. Eu sint din grupul celor care zic sa maninci orice , pentru ca doar o parte f mica din substante ajung in lapte si... se descurca copilul cu ele. Plus ca la Vladimir am mincat vreo luna regim, si avea gaze ca la balamuc, apoi m-am enervat si n-am mai tinut nici un regim, si nu s-a schimbat absolut nimi cin comportamentul lui...
Deci, din experienta mea cu primul copil am tras urmatoarele concluzii:
- poti minca ce vrei cit alaptezi
- picaturile anti-colici de toate felurile nu au nici un efect
- copilul maninca si doarme cit vrea el, nu trebuie sa te ingrijorezi si trebuie lasat in ritmul lui
- sterilizarea nu e necesara decit rar daca sint indeplinite regulile generale de igiena
Acestea fiind zise, cred ca cel mai important e ca parintii sa fie cit mai relaxati , lucru care e bun si pt ei dar si pt bebelus care simte atmosfera din jurul lui... Parintii stresati au bebelusi agitati, de regula.
Eu o iau ca model pe DIANAMI, care cred ca se descurca minunat mai ales pt ca, desi e f atenta, e si f relaxata cu copii
Ramy77 spune:
MIRIA, multumescMacar asa am o idee ce am de cumparat.
Da, noi am aranjat si cu biserica, botezam la Catedrala Ortodoxa din Tg.Mures, unde ne-am si casatorit.
Poze Briana.
miria_cristina spune:
Ce frumos e acolo!!
Am rude apropiate in Tg. Mures. Mi-e dor sa merg acolo. N-am mai fost de multi ani din pacate.
Vezi ca am mai adaugat cate ceva.
A, si cadoul pentru nasi, in cazul in care vrei sa le iei ceva.
Eu habar n-am ce as putea sa le iau cu ocazia asta.
Intotdeauna sunt pusa in dificultate cand trebuie sa fac daruri nasilor.
Ramy77 spune:
MIRIA, poate vreodata mai ajungi totusi in Tg.Mures...noi nu planuim sa ne mutam de aici
Lamuriti-ma si pe mine, la botez, hainutele cu care o imbrac de acasa si cele cu care o imbrac dupa ce e botezata trebuie sa fie diferite? Adica pentru asta trebuie 2 randuri de haine? Sau cumpara nasa mai multe ca asa vrea ea? Eu chiar sunt batuta in cap, Scuze ca va stresez cu subiectul...
Poze Briana.
miria_cristina spune:
RAMY - Da, macar teoretic.
Tu il imbraci frumos de acasa, iar dupa ce este scaldat nasa il va schimba in trusoul cumparat de ea si care va trebui sa contina tot de la hainute de pus direct pe piele pana la botosei plus paturica sau scutecul sau prosopul cu care se sterge.
nibi_niki spune:
da,rammy.O imbraci de acasa in hainte de-ale ei apoi dupa botez o imbraca nasa cu ce i-a cumparat.Ii mai trebuie un rand de hainute de la piele cand ii faceti baita a doua zi
pentru baita de a doua zi tot nasa cumpara hainutele
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....10KG
honeybaby spune:
MAma cate chestii trebuie pt un botez
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
ladyD spune:
vladimirescu, ms din suflet
nici nu stii cat m-am linistit...in ciuda faptului ca nu mananc nimic din ce "nu am voie", beau 2 l pe zi de ceai(anason, chimen, fenicul si marar) si tot are gaze ca la balamuc...macar stiu ca asa se intampla indiferent ce faci. Imi era si f greu ca nu stiam ce sa gatesc si cum sa gatesc(sotul, mi-a slabit infiorator de cand il tin la regim).
pupici si o zi cat mai placuta
http://picasaweb.google.com/IOSIFEPRICE/BRIANNAMARIA#
Mami fericita de printesica BRIANNA MARIA
miria_cristina spune:
DENISA - Acuma conteaza si ce pretentii ai:
- hainutele cu care intra bebe in biserica
- darurile pentru nasi
- cruciulitele de pus in piept la invitati
- bomboanele de servit invitatii
- si masa de dupa