Iepurasi de Mar-Apr 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

BUMBITZA ai pm.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

GABY - Tu ai site-uri cu livrari de flori?

Vreau si eu, te rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Am intrat' sa va povestesc de ziua noastra de ieri.
A fost o zi in care m-am simtit fff obosita (nu s-a intamplat pana acum), deoarece Justina e deranjata la burtica (stiti ca v-am spus de scaunele verzi ), cu toate ca i-am dat si ceai de menta (2-3 lingurite, la recomandarea dr), tot m face si un pic verde amestecat cu galben (scuzati descrierea). Se pare ca de la alimentatia mea ..acum 2 zile bausem apa minerala , nici nu stiu ce sa mai mananc/ beau sa nu o deranjeze pe Justina.
Ieri, de la 4 dim pana la 19 a dormit cate 30' sau m putin, in rest a stat agatata de tzitzi, de ma usturau, dar tot nu ma lasam. Sotul insista sa-i dau LP. Eu, nu si nu..de ce, daca am lapte?..intr-adevar ma plangeam ca ma usturau sanii.
Pe langa asta mai am si una bucata' Ioana care are si ea scaune moi (in cazul ei e de la eruptie, ii ies si ultimele 2 masele, abia astept sa-i iasa, sa nu o m chinuie) si bineinteles a devenit si ea geloasa .
Tot ieri i-a tras o palma in cap Justinei, cand am luat-o in brate sa o alaptez, nu tot timpul reactioneaza asa, are momente cand o pupa, mangaie, o imita cum suge, iar azi i-a tras o palma pe picior si bineinteles ca si urla, cand o i-au in brate.
I-am explicat ca ii dau lapte Justinei sa creasca mare sa se joace cu ea, daca ea o bate nu se va m juca cu ea..iar ea imi raspundea :'da?'
I-am spus ca o iubesc, ca dupa ce termin de alaptat ma joc cu ea.
Speram sa nu mai aibe astfel de stari.
Sa va zic si de mine, ca ajunsesem sa nu m pot sta in picioare..atat de obosita eram. Poate ca nu ajungeam asa', daca dormea Justina intre 10 si 12, at prindeam si o portie de somn. Am atipit 10-15'..iar la 12 s-a trezit Ioana si asta a fost somnul.
La 18 i-am facut baie Ioanei, iar la 19 am dus-o sa doarma si m-am pus si eu sa dorm. Justina adormise si ea. Dar, am resuit?..Nu
..abia pe la 20 am adormit si eu, iar la 22:30 cand s-a tezit Justina sa pape, eram fresh si cu lapte in tzitzi. Ce inseamna sa dormi 2-3 h..
Ca tot ati vb cum dorm bebeii..si Justina doarme 2-3 h, adica azi noapte de la 22:30 s-a trezit la 1:30, apoi la 4:30 - 6:30, 8:30..si adoarme imediat dupa ce o alaptez, de fapt la san adoarme si aerul il scoate in somn.
Dar in astea 2-3 h eu ma odihnesc..ma simt un alt om.
Dealtfel si sotul a fost f obosit, venind de la slujba, a stat cand cu Justina, cand cu Ioana..in timp ce eu stateam intinsa in pat.
Bine ca a trecut si ca ne-am revenit.

Scuzati placinta'!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

IOANA - Se pare ca aseara a fost obositor pentru noi, ca si eu am avut o noapte chinuita, iar pe la 9:00 cand toata lumea credeam ca s-a linistit s-a sculat Dami si, fireste, ca n-ammai putut sta in pat.

Acuma parca plutesc de somn si tot ce fac imi cere un efort mare. Vroiam sa fac si niste garnitura, dar renunt pe moment, ca se poate si fara.

Sper acuma ca dupa-amiaza sa pot sa ma culc si eu impreuna cu Dami, iar bebe sa nu se scoale prea des.

Mergi la inceput

Vladi am vazut poze cu Floricel, de cand le asteptam. E un frumos , dealtfel si Vladimir..ai 2 comori, sa-ti traiasca!
Roxana vazut si pozele voastre ..de fapt toate care ati postat poze, l-am vazut..nu m enumar, sa nu omit pe cineva.
Toti iepurasii sunt frumosi.

LA MUTLI LUNITE SI ANISORI: Albert Krisztian, Jane Carolyn, Silvana Aroa , David Stefansi Brianna Maria! (pt ziua de ieri)

si pt azi:
LA MULTE LUNITE SI ANISORI: Eric Andrei!

POZE RECENTE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

IOANA - Se pare ca aseara a fost obositor pentru noi, ca si eu am avut o noapte chinuita, iar pe la 9:00 cand toata lumea credeam ca s-a linistit s-a sculat Dami si, fireste, ca n-ammai putut sta in pat.

Acuma parca plutesc de somn si tot ce fac imi cere un efort mare. Vroiam sa fac si niste garnitura, dar renunt pe moment, ca se poate si fara.

Sper acuma ca dupa-amiaza sa pot sa ma culc si eu impreuna cu Dami, iar bebe sa nu se scoale prea des.

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Sa fie cum iti doresti!
Tare nasol e sa nu te poti odihni.

Merg, ca s-a trezit Ioana.
Ne 'auzim' pe seara (cand dorm fetele).

POZE RECENTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

MIRIA multumim de informatiile pt botez...chiar aveam nevoie...in afara de botezul Evei o sa fiu si eu nasha prin toamna si nush cu ce se manca treaba asta nu pre-s bisericoasa

VLADI- Dayanara e un fel de Colombo de Spania..te scutesc de miel avand in vedere ce super compliment mi-ai facut aseara....

Fetelor voi ce jucarii practicati pe la 7 saptamani.....la mine pana acum vreo cateva zile Eva era imuna la orice zanganitoare cantatoare....brusc a facut o pasiune ptr un carusel pe care-l admira chiar si o juma' de ora....si uneri adoarme cu el...numai ca nu este tot timpul eficient.Apropo de calmat bebelusii cand sunt isterici, la mine functioneaza f bine aspiratorul....citisem asta intr-o carte a unui doctor american KARP care sugera tot felul de metode ptr calmare...printre care si asta....cica zgomotul produs de aspirator seamana f mult cu cel din burtica, iar asta ii linistest f mult.

Foarte frumoase pozele cu bebeii si tare mult va admir pe voi fetelor care aveti 2-3 copii(Dayanara, Miria, Vladi, Ioana...nu-mi mai vin acu in minte...), iar pozele in care se tin fratii in bratze sau se joaca sunt super...nush cum va descurcati, dar asta imi da de gandit ptr bebe 2....chiar nush cum e mai bine sa fie apropiati ca varsta sau distanta mare intre ei....ca oricum apare gelozia...dupa mine i-as face la 1 an distanta...da' nu prea se poate...offf

http://picasaweb.google.com/CorinaAvrigeanu/EvaIoanaLuna2#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eva colombo cristofor poate:))))
si eu cand bag aspiratorul adoarme instantaneu sau daca doarme nici gand sa se trezeasca, asa facea si ivan

ioanact sa vezi cum e sa.ti fie somn dar si foame:))

am fost la medic avem 4400 dezbracat complet si 54,5 cm parca...oricum e totul bine ma mai duc la 2 luni la vaccinare

am intrrebat si eu de vaccinul bcg sau cum ii zice ca uit mereu si a zis ca sa se contamineze tre sa stea ore intregi cu cineva care are boala si in conditii precare, oricum daca vreau cand ma intorc din romania ii face testul sa vada daca a contactat ceva

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

M...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Salutare mamici si pitici

Bine ne-am regasit in casa noua.
Dragelor, v-am tot citit dar n-am mai postat pt ca de multe ori nu prea aveam ce sa va zic
Am vazut ca vorbeati de vaccinul BCG. Se poate sa ne luati si pe noi in calcul? Daca da, reteta e ok daca este data de un medic din Romania? Nu ar trebui sa fie din Ungaria? Intreb si eu... Eu sunt dispusa sa ma deplasez din Bucuresti si in alt oras pt a face vaccinul. Mai ales ca bebelunicii ii place la nebunie in masina. De multe ori am luat-o la plimbare cu masina. Beleaua mare e cand trebuie sa opresc la semafor, atunci e momentul cand ma gandesc ca trebuia sa-mi dea mama o sosea numai a mea .
In rest, suntem bine. Deja a inceput sa fie mai asezata in privinta somnului si a meselor. Seara , dupa baita papa , pe la 21.30. Se mai trezeste pe la 1.30 si pe urma spre ziua, in jur de 5. Eu zic ca-i ok. Bine, mai sunt si exceptii, dar cam asta-i programul ei nocturn. Inca mai dorm cu ea in camera, mi-e mila sa o las si sa plec sa dorm cu al meu sot in dormitor. Ma gandesc eu sa stau cu Sarah in dormitorul ei pana cand renunta la mesele nocturne. Ce parere aveti? Pe de alta parte si Maso se simte lasat in parasire
Mi-am adus aminte ce mareee "problema" mai am pe cap. Sambata trebuie sa merg la botez la o prietena. Isi crestineaza baietelul. Buba mare e ca nu ma incape nimic. Eu am tot sperat pana acum, in ultima clipa ca pot sa imbrac ceva din garderoba si acum, colac peste pupaza trebuie sa merg sa-mi iau ceva. Credeti ca pt balene exista si chestii dragute, mai elegante?
Va las acum, am insirat destule, poate v-am plictisit cu palavrageala.

P.S. Am vizionat toate pozele postate de toate mamicile de iepurasi. Sunt SUPERBI toti bebelusiii fara nici o exceptie!!! Sa ne traiasca si sa avem parte numai de bucurii de la minunile noastre!!!

Va pup pe toate fara exceptie

http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeni_H#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Buna, fetele...subscriu la noapte de pomina.
Intreba cineva ce poti manca...eu am mancat de toate, dar se pare ca de la niste ceapa verde si niste suc de fructe natural la bebelul meu i-au iesit mici bubite pe fata. Acum asteptam sa treaca. Avea si dureri de burtica de plangeam amandoi, parca acum e mai bine....

Pe langa asta....se pare ca ma doare ceva la operatia de cezariana, dar nu stiu ce. Va rog cine ma poate ajuta, deasupra operatiei e o portiune tare, iar intr-o parte ma doare, acolo parca e mai mare intaritura. Am fost la urgente, in afara operatia e ok, uterul e ok, dar mi-a zis sa fac o ecografie, dar abia azi ma programez si inca nu stiu mai multe. Voi ati patit asa ceva, ati auzit cumva ce poate fi?
Multumesc...si sa aveti o zi buna!

Mami de Printisor

Mergi la inceput