Iepurasi de Mar-Apr 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 15
vladimirescu spune:
Gabyhila, da, pune de zestre, ma invoiesc :))
Ma gindesc la ce ai zis cu bebeii in nevoie... sper sa gasesc si un raspuns :))
Eu am mai ajutat cu sponsorizari indirecte la SOS Satele copiilor, Save the Children si asociatia Ovidiu Rom dar de bebei inca nu, pina acum... ma gindesc eu intr-o buna zi!
Pup si ma duc sa-l pregatesc pe Floricica de nani - pregatire care dureaza 2 ore la el, ca tare greu mai adoarme...
dayanara spune:
vladi tare dulce e floricica! sa stii ca lui vladimir ii sta mai bine cu parul scurt, arata smecher asa
vio am vazut si grasunul tau! e tare frumusel! ce facea tati cu feonul?:)))
azi am fost la cumparaturi si i.am luat rochita silvanei cu chilotei-gogosari si o chestie de pus pe cap , asortata cu rochia!
si mi.am luat si eu o rochie scurta :))) rad ca proasta numai ce ma vad cum arat in ea cu parizerele mele! doamne ce.oi fi avut in cap...
am pus si noi poze noi la semnatura
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
EVAMIKA spune:
Vladi - simpatic foc Vladimir si are boticul rosu naturel...(d-na doctor il da cu ruj) ....si mai are un chef de gradi in poza aia....
Si Floricica e frumos si da,seamana cu Eva nush sa-ti zic daca el are trasaturi de fetita sau ea e baietzoi...si mi-ar placea sa aiba ochii verzi dar vad ca se cam inchid spre caprui:((
Da ma bagashi in ceata ...cine-i Luana?
http://picasaweb.google.com/CorinaAvrigeanu/EvaIoanaLuna2#
miria_cristina spune:
ROXANA - Frumoase poze cu fetica si e asa grasunica!! are niste pulpite!
Iar tu in ultima poza chiar nu esti grasa, dar daca vrei sa fii bella, na, te inteleg!
Eu chiar sunt dolofana la 60 de kg, spre exemplu.
dayanara spune:
luana e fetita exotica a lui nikole
cred ca vladi a vazut scris luna a doua si de aia a scris asa :)
mie mi se pare foarte feminina eva
POZE
M...2kg
ellanik spune:
dayanara mersi dar bebeGeo bate inspre ta-su....bine de tot.de la mine are doar gura si shmekeriile.Fac niste mutrite tari de tot.Vazut Silvana .faina tare dar tu ai fost (scuze) mama surogat ca de la tine nu are nimic (vizibil fara chiloti).
Cori saru#539;mana pt aprecierile la adresa marinerului.E tare dulce(ca doar e al meu) si mie tare imi place sa-l frec la melodie cu hainele.iese un circ...mama, mama!Imi place cum ii spui fetei...Petala!Beton!
Miria fata tu ai ramas aceeasi.ma gandeam intr-o vreme cand contemplam podoaba cum suge ce mai faci si la ce te mai gandesti.Iata-te in toata splendoarea.Las-o moale fata cu sterilizarea sa mai faca si copchilu niste antecorpi(asa zice o baba vecina).A!Nu mai pastra lapte de la mesele anerioare ca isi pierde din calitati si cine stie ce zgaibe se mai dezvolta pe acolo.Nu dai tzitzi?
Honey ce bine fata ca ai lapte.Pune si tu tampoane si nu te mai plange ca Dumnezeu iti ia darul.Zi mersi ca ai lapte.
Vladi si eu cred ca Floricica seamana cu dl.Geo al meu.Cat despre Vladimir....pfuai ce fain!
Gaby,bine fata,hai, asa faci?Te infigi la Floricica cu zestre,ai?Nu-ti mai place geo al meu?Vazusi draperiile lu#539; muica-sa si repede te-ai infipt.Ntz ntz ntz !Posibil dom.le?!
Caut si eu vaccin BCG.Cine ma scoate din ...?
Intreba cineva de baie dupa cezariana.Eu am facut dupa o luna.Dar din lipsa de timp nu din alte considerente.Acum ca am si liber la gighi-gighi dorm mai cu zvac.ma cam taxeaza sozu dar sunt varza si exact sexu imi lipsea ca in rest pe toate le aveam.
Vorbeati de o masa nocturna.Al meu si-a scos masa de la 1 noaptea din a doua saptamana de viata.Acum papa la 9,30 si se scoala pe la 3.Cat despre kg bate bine spre 6kg deci sa faca bine sa-si scoata si masa de la 3 noaptea sa dorm si eu ca omu.De ex azi-noapte s-a sculat la 4 jumate.Devine din ce in ce mai salon baiatul meu.Sau nu i-o fi placand de mine cu cearcane?
Mai vin eu pe la voi!!!
Mamica de George-Theodor
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit
EVAMIKA spune:
..... sa stii dayanara ca ai dreptate...cred ca Luna2 creaza confuzii...Vladi tb sa dea mielu'
dayanara spune:
ella ba si nasucul lui geo e tot de la mami:)
si ai dreptate silvana nu are nimic de la mine, decat ce are intre picioare :))))
ah am uitat sa va spun ...mi.am luat ceai diuretic-laxant adica de slabit , sa vedem unde dorm la noapte :)
POZE
M...2kg
EVAMIKA spune:
Honey incearca tampoanele de la Avent ...mie mi s-au parut cele mai bune....cele de unica folosinta sunt bune....cele refolosibile au un material prost si trece laptele prin ele.
dayanara spune:
miria lasa.ma ca dupa ce.,am citit ca ai 170 mi.a pierit comparatia la kg, daca eu aveam 170, eram model...dar asa sunt grasa si pitica , exact ca un dop arat :))))
fetelor ca vb de scoica, e foarte buna, normal nu tii bebelusul in ea cu orele, dar 1-2 ore acolo n.are nimic, sunt facute special pt ei, ergonomice, noi avem impresia ca stau indoiti dar nu e asa, oricum ei nu stau perfect drept la varsta asta
ivan nu a suportat sa stea in landou, avand reflux il ardea rau pe esofag stand intins si a stat doar in scoica, mult timp, doar acolo mergea plimbat, silvana sta in landou vad...cat nu stiu
POZE
M...2kg