Iepurasi de Mar-Apr 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/Vladimirescu#

saru'mina, fetelor ! (3 PM am primit!!!)

am pus citeva poze, in ordine cronologica inversa din pacate, ca asa m-am priceput - poze de la 3 zile pina azi la 7 saptamini. Nu i-am facut prea multe poze in general...
Vladimir saracul e tuns f f scurt pt ca au avut paduchi la gradinita :))

Mergi la inceput

Evamika - e o poza de-a Luanei pe care daca o faceai doar portret si nu vedeam cum e imbracata si o puneai la mine in album... n-as fi observat ca nu e Floricica al meu! Eu zic ca seamana bine :) Si-ti mai zic ceva: cred ca seamana cu doctora noastra, Camelia :))
(pe bune, Vladimir mi se pare ca seamana cu ea, cu barbia mica si gura rosie pusa direct pe barbie, cu ochii verzi - nici eu nici tat;su nu avem ochi verzi!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

vladi, sunt bine, obosita, bebe e colicios, ia espumisan de ieri, si imi ocupa tot timpul.
ce mare e Floricica al tau!!! foarte draguti fratiorii impreuna! sa va traiasca!

vio asteptand pe bebe 39+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

VLADI - Multumesc de PM. Mie mi se deschide automat ca am memorat-o. Daca ar fi sa ma iau dupa memoria pe care o am acuma...
Dar dupa cum vezi, am intentii bune.

Ti-am vazut baiatul si e tare frumos si are trasaturile foarte bine definite ca baiat.
Al meu zici ca-i fetita.

Mergi la inceput

VIO - Si bebita al tau e baiat in toata regula chiar daca are numai o saptamana. Si ce perisor des are!

Te cred ca esti obosita si tati credca era dupa cum avea privirea intr-o poza tare semnificativa cu feonul in prim-plan.

Mergi la inceput

miria, l-a, vazut, e "frumos ca o fetita" ! asta-i un compliment, sa stii, asa-mi zicea toata lumea pina acum vreo jumatate de an cind il vedeau pe Vladimir :)) si-i las iar parul mare, sa mai arate a fetitza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

vladi am vazut floricica. e dragalas::::)
vladimir e bestial insa....
sa ma apuc sa cumpar zepter si tuperwa\re de zestre?
ii fac lista lu fi`mea sa aiva de unde sa aleaga

Mergi la inceput

VLADI - Si eu vreau sa-i las parul mai mare, dar acuma depinde de cum ii va sta. Ca nu la toti le sade bine.

Al tau, da, e un dulce cu parul valvoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

MIRIA, MERCIC DE URARI PT POZE.
am mai facut, dar nu le am inca pe calc asta, sper sa gasesc timp sa mai pun. poza cu foenul era pe la 3 noaptea, cand bebe in primele 2 nopti cum am ajuns acasa a plans in continuu de la 10 seara pana la 3 dimineata si nu se calma cu nimic.
tu unde ai poze cu bebita "taurasul" George??? daca e nascut pe 23, e cam la limita ca tauras??? adica are si influente de la berbec, sau nu conteaza? ca ma intreba o prietena, si n-am stiut sa-i zic. eu nu le am asa bine cu zodiile. oricum e clar tauras. dar uneori mi se pare asa incapatanat sa faca ce vrea, de zici ca e berbecut.

vio asteptand pe bebe 39+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

VIO - Am facut cateva poze cu bebe, dar nu le-am postat inca.

Acuma, spre exemplu, am inceput sa ma resimt.
Chiar sunt obosita si simt ca pierd fraiele. Dami e nitel haotica, face cam ce vrea si este obositoare. Sau asa mi se pare mie care eram numai cu ochii dupa ea, mie mi-e somn si nu pot dormi ca inca mai este nevoie de mine in casa, bebe abia acuma s-a culcat, deci cand nu mai am treaba se va scula din nou si ma ia de noua.

Asa ca, pozele mi se par o corvoada sa le descarc pe desk, daramite sa le mai si pun pe DC.

Dar imi place la nebunie sa le vad pe ale voastre!
Asa bine imi fac mocutele dulci ale copilasilor!

Sigur le voi pune si pe ale mele zile astea si voi da de veste.

Mergi la inceput