Pufuleti ian-feb 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 18
catalutza81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia La multe lunite pufosilor de astazi! Catalutza, am vazut accidentul la Tv Neptun. Era un fiat? Vazut si moto. Mirela fericita de Mara Ioana |
Da un Fiat a fost . Si motorul e praf nu? Tampul ala de nu avea decat 19 ani si era cu trei dre in masina...o sa ii faca dosar penal, prostul...
Catalutza mami de Irina
poze Irina
myky791 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
care salina? am auzit ca sunt si in bucuresti niste l;ocuri de joaca-salina. facute special, cu pereti de sare, nisipul e ...tot sare, etc, plus niste umidificatoare pt aer, sa fie totul terapeutic. stie cineva ceva de ele?eu am vazut la brasov. mi-as duce fata mare, care e mucioasa des. Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
la tg ocna la salina
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
amiss_zip spune:
multumesc pentru olala-uri...da, asa este sunt draguti impreuna cei doi dar...nu stau prea mult bot in bot. Petra se joaca toata ziua si din cand in cand mai trece pe la el si il alinta sau il mangaie. Deocamdata nu e geloasa deloc.
Vreau sa intreb mamicutele care alapteaza daca mananca sau au mancat capsuni. Eu sunt tare pofticioasa. Am mancat ieri un castronel si azi vreo 6 capsuni si...ma roade gandul ca l-as predispune pe cel mic la alergii cand va fi mai mare. Cine este mai in tema cu asta? E ok, nu e ok...Pot sa mananc un castron mare zilnic? sau...macar la doua zile?
La fel si cu alunele...mananc destul de multe...
Simon pare in regula
cris.dogarel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catalutza81
Da da vrem sa stim!!!! Catalutza mami de Irina poze Irina |
pai am icercat-o de 2-3 ori, ca noaptea o pun culcata langa mine. a papat in pozitia "alpinist" aseara si azi la 9-10. ca la micul dejun a papat cu noi...cum s-a nimerit.la pranz la fel... are timing;cand am terminat de pus masa pentru noi, hop si foamea ei. e ok, doar ca deocamdata nu s-au spatziat mesele, ca la Irina. am observat insa ca scoate bine aerul asa, adik il scoate in timpul actziunii
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
In cinstea tineretului comunist ce se avanta cu zel muncitoresc azi, de ziua lui,care la mititei, care la berici, va anuntz solemn ca ...A.M.R. 1, 5 kg!!!!
ce a fost greu (si mult)s-a dus
Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
RATUSCA, bravo pt grame, dr. bun, pui papacios. cum ai reusit sa spatiezi mesele asa? 4 ore? asta ar insemna concediu ptr mine. si ce faceti intre cele 4 ore?adik doarme asa mult sau sta treaz fara sa ceara papa?
scuzati interogatoriul.
MISS PUFULETZ, MAMIDEPUIUTI, multzam, tre sa iau sac subtire. dar ce fac cu manutzele-elicopter?
poze
povestea noastra
catalutza81 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cris.dogarel
pai am icercat-o de 2-3 ori, ca noaptea o pun culcata langa mine. a papat in pozitia "alpinist" aseara si azi la 9-10. ca la micul dejun a papat cu noi...cum s-a nimerit.la pranz la fel... are timing;cand am terminat de pus masa pentru noi, hop si foamea ei. e ok, doar ca deocamdata nu s-au spatziat mesele, ca la Irina. am observat insa ca scoate bine aerul asa, adik il scoate in timpul actziunii Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
Da, eu am observat ca se imputineaza basi cu ocazia minunatului regurgitat...ca sa fie si mai eficient, cand o vezi ca scoate tztz ca sa ragaie, da-i usor peste funduletz, ai sa vezi ce ragaieli de om beat scoate .
Nici eu nu ii dau mereu in pozitia asta, de ex cand vreau sa o adorm ii dau in brate, ca in pozitia aia nu adoarme neam...Si daca vezi ca sanul nu e ff plin, cred ca e ok sa ii dai si in alta pozitie, eu cal putin asa am facut...
Irina si-a spatiat mesele pt ca a inceput sa suga mai mult cu 2-3 min. Dar sa stii ca nu mereu e asa...ieri de ex a stat intre 2 mese 1 ora, iar apoi a stat 4,5 ore.... Sper sa se regleze. Ai un picutz de rabdare ca poate cine stie, macar nu face gaze asa multe, asta pot sa iti zic cu siguranta, plus ca parca nu ii mai vine asa reflux inapoi.
Catalutza mami de Irina
poze Irina
catalutza81 spune:
Sa nu dati cu oooo, eu inca nu stiu sa recunosc cand vrea copilu' sa manance . Pana acuma stiam una si buna, 2 ore, o puneam la tztz, acuma de cand cu minunea asta de pozitie am ajuns sa o pun la san doar cand urla (atunci imi dau seama ca e de foame ).
Ce semne ar trebui sa urmaresc? Sa nu ziceti de pumnisori in gura, ca si-i baga mai mereu , asta de cateva zile, plus ca daca ii iau manutzele in mainile mele, trage de ele spre gura in mod invariabil indiferent daca a mancat de 2 min sau 2 ore :((. Asa ca asta e un nou sondaj: cum fac puii vostri la foame, in afara de urlete, asta recunosc
Catalutza mami de Irina
poze Irina
catalutza81 spune:
Sac de dormit, am si eu, ff frumos stau picioarele la caldura, dar mainile??? ca alea daca flutura de doua ori din ele...adios somn si ea, dar mai ales eu . Am ales varianta infasat light, adik bag sub ea marginile de la un scutec de tifon ca sa ii tina mainile. Am incercat si varianta de a o pune cu totul in sac, ce credeti, am gasit-o cu sacul pe ochi .
Am vazut ca vb de cum culcati bblusii: eu pe Irina o culc cu body si pantalonasi si ii pun acel scutec de tifon deasupra. De cand cu caldura, o culc cu body si sosete si acel tifon. Nu am invelit-o nicioadata cu altceva, cand vb voi de paturici.... bine ca nu mi-a racit pana acuma...mama inconstienta uff.
Catalutza mami de Irina
poze Irina
cris.dogarel spune:
cata, eu o pun cand nimic altceva nu functioneaza sa opresc plansul. insa daca ii e foame si nik altceva, are un plans...care da intr-un ritm de oaa, oaa, destul de sonor. restul semnelor, ros de toate, la fel si la noi: e permanent... si la noi sunt zile cand trec 3-4 ore , o singura data pe zi, de la 9 la 13, din care 3 le doarme in carucior...plimbat non-stop.
poze
povestea noastra