Pufuleti ian-feb 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 12
catalutza81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel intreb si eu, desi e pustiu pe aici: dupa o criza de plans a avut niste spasme asa ca intre sughitz si.. suspin, isi misca ritmic trunki, cap. m-am cam speriat.... Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
Noi suntem aici ca tati ne-a parasit...s-a dus la Vama cu motorul si cum nu s-a inventat atas pt bebelushi... a plecat doar el, iar eu mama dolores cu fata acasa...
Si noi am patit asa prima data la vaccin, apoi a mai facut, dar nu m-am mai speriat...de parca nu mai are aer si apoi trage cu forta, apoi iar e ineaca? nu?
cat despre nas...nu se turteste, ca ii tii capul putin intr-o parte, oricum ii aluneca usor pe mana ta la a 3-4 incercare. prosoapele sau scutecul pe care il pui sub tztz sa egalizeze nivelul de sub san cu sanul, doar mamelonul iese din planul respectiv iar capul ei trebuie sa apase pe san din plan perpendicular...ti-am zis ciudata pozitie, da eficienta.
Si da, prea mult lapte strica! copilul meu a luat in greutate din cauza asta...
Catalutza mami de Irina
poze Irina
Beatrice1982 spune:
cris d nu stiu e sa zic, probabil ca a obosit asa tare in plans..................
si noi am fost pana la buni, sa imi mai scot niste haine ca veni vara da nu prea mi-s mai bune aia e problema......................si a inceput sa planga cand s-a vazut cu buni de doamne fereste!!!!!!!!!
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
haircut spune:
Salutari!!!
Iar is in urma... Am intrat pe fuga sa va salut si sa va urez distractie faina atat cat a mai ramas din ziua asta "speciala"
Noi suntem bine, intre plimbari.
Va pupam dulce
de Maia Ilinca (29.01.10)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui lorex poza cu tatzii (de la cumatrie) si aceeasi poza acum 4 ani!!! editez: ce-a imbatranit tata... |
Doamne Lorex ce frumoasa esti!!!!
SA NU-TI FIE DE DEOCHI!
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti lorex ...cu crescutul in greutate pas in ultimele 2 sapt...o fi fost ocupat cu crescutul in lungime: 3 cm in 2 sapt ... si numai 6 kg ... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Admirat puiutii ce mare s-a facut Alex si ce frumusel! si ce jucarii superbe si colorate are la carucior, par si f moi, unde le-ai gasit? f frumoase! si fluturasii aia!
de Yannis
Ruxita spune:
Noi astazi am facut niste achizitii pretioase - sac de dormit (mai deunazi l-am gasit noaptea cu plapumele trase de pe el si cu piciorusele reci) si o chestie care nu stiu cum sa-i zic - scaunel pentru baita (ca sa rezolvam problema urechiuselor la apa - stiu ca innotatorii care stau cu urechile in apa au probleme la urechi (otita innotatorului). Si eeee, Cai a fost super cuminte cat timp mamica s-a dat in stamba cu lelica la probat tzoale ...
Inca nu am curaj sa-mi cumpar tzoale pentru mine, in mod normal port cu vreo 2 numere mai mici si nu vreau sa-mi cumpar niste haine pe care sa le port un timp f. scurt sau... nu vreau sa cred ca de acum incolo va trebui sa-mi cumpar haine cu 2-3 masuri mai mari si matahala asta care sunt acum voi fi eu intotdeauna...
alexutzzza spune:
LML pufuletilor de azi ca numai vedete avem! Tudor patriot, Luca petrecaretz, Iuria superba Matei, Irina, Adrian, Daniel
Andrelina la ce raion ma uit dupa igienolu ala? tot ptr dezinfectat cada vreau si io. Frumoase povesstile cu patriotu si cu fata de la casa
de Yannis
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Admirat puiutii ce mare s-a facut Alex si ce frumusel! si ce jucarii superbe si colorate are la carucior, par si f moi, unde le-ai gasit? f frumoase! si fluturasii aia! de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
multumim de laude......mi-ar fi placut sa fie mai buflitza,asa ca yannis din care imi vine sa mushc ...
jucariile ... tot pe rand le-am luat...ca-s zuza rau si daca vad ceva ce-mi place iau...steluta e moale si muzicala[trag de snurulet] si are melodia de la jucaria din patutul lui,asa ca ne ia cu somn sau macar ne linisteste ... fluturii sunt din plastic,la fel si floricelele...cu floricelele a fost o chestie faina : le-am gasit intr-o librarie la 5 lei ," ca au redus preturile la marfa de iarna",ca je a intrebat cum de sunt asa ieftine?... da' de-atunci [o sapt] ma tot intreb care o fi marfa de iarna dintr-o librarie si care de vara?
oricum,sper sa ma opresc... e aglomeratie deja in carucior
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui Ruxita Noi astazi am facut niste achizitii pretioase - sac de dormit (mai deunazi l-am gasit noaptea cu plapumele trase de pe el si cu piciorusele reci) si o chestie care nu stiu cum sa-i zic - scaunel pentru baita (ca sa rezolvam problema urechiuselor la apa - stiu ca innotatorii care stau cu urechile in apa au probleme la urechi (otita innotatorului). Si eeee, Cai a fost super cuminte cat timp mamica s-a dat in stamba cu lelica la probat tzoale ... Inca nu am curaj sa-mi cumpar tzoale pentru mine, in mod normal port cu vreo 2 numere mai mici si nu vreau sa-mi cumpar niste haine pe care sa le port un timp f. scurt sau... nu vreau sa cred ca de acum incolo va trebui sa-mi cumpar haine cu 2-3 masuri mai mari si matahala asta care sunt acum voi fi eu intotdeauna... |
si eu sunt adepta sacului de dormit pt copii si a suportului din vanita
felicitari lui caius pt cumintenie
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex